Şimdi Ara

Bugün BOYKOT için ne yaptin? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Migros da İsrailci, oradan da almıyorum. Ankara'da Yunus marketler tercihim.

Bugün BOYKOT için ne yaptin?
    Bugün BOYKOT için ne yaptin?bbc news türkçe
    Fazıl Say'ın İsviçre'deki konserleri neden iptal edildi? - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cj5vvy8d11go
  • Boykot işe yaramıyor aynen 😂😎👇

Gerçi bu boykotu ben yıllardır yapıyorum
    Pınar Ülker Kızılkayalar mado şok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Twitter'ım boykotu eleştiren postlar ile dolu. Az kaldı uygulamayı sileceğim.
    Baya bir tepki var.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Küçük esnafin çok büyük kısmı akp destekçisi. İçlerinde işini düzgün yapan bir avuç esnaf var onları bulursam düzenli alışveriş yapıyorum berberim öyle mesela.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Onun hiçbir önemi yok. Küçük esnafın çoğunluğu hatta neredeyse hepsi fiş kesmeyen vergiden kaçan tiplerdir.

• CHPliler de boykot etmeyi öğrenmeye çalışıyor. Dün kınadığını, eleştirdiğini bugün yapmaya çalışıyorlar.

Neyse, sorun değil. CHPliler şimdiye kadar aşındırdıkları yerlere gitmeyi bırakılarsa belki oralarda ucuzluk olur. Vatandaş da bu ucuzluktan faydalanabilir.

CHPliler boykot yaparak ekonomiyi batıracaksa iktidar dükkanı kapatıp gitsin! Umarım bu boykot kendisini bu ülkede muktedir sanan AKPlilere ders olur. Bu ülkede sermayenin çoğunun CHPlilerde olduğu, AKPliler de CHPlilerin sermayesine sermaya katmak için 20 yıldır canla başla çalıştığını kavrayabilirler. Bir gün olsun CHPli diye bir şirketi boykot etmeyi bırak, o şirketleri bu iktidar döneminde %1000 büyütmeyi Türkiye'yi büyütmek olarak anlatıp milleti kandırdınız. Ufak çıkarları için her fırsatta RTE'yi satan AKPliler de artık CHP'ye geçip sermeyesine sermaye katabilir.

CHPliler siz de fazla ağlamayın. Sermeyenin (nitelik olarak) çoğunluğu zaten CHPli zenginlerin elinde. Siz sadece CHPli olup hala fakir kalan kesimde iseniz ona ağlayın. Fakirlerin çoğunlukta olduğu partide olmak sorun olmaz, ama nitelik olarak en zenginlerin olduğu partide fakir olmak ve boykot yapacağım diye CHPli zenginleri daha zengin yapmaya çalışmak da büyük bir trajedi.

Neyse, ben müstakil evimden çıkıp CHPli zengin arkadaşımın villasına gideyim de birlikte CHPlilerin boykotunu izleyip fikir alışverişi yapayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2025; 16:27:57 >

• hangi tarafınizi yırtarsanız yırtın Ekrem imamoğlu bu saatden sonra muhtar bile olamaz reisden sonraki reisde Hakan fidan dır :)

• asau kullanıcısına yanıt

Benim zengin ve seküler tanıdığım herkes AKP'li. Sizin çevre farklı demek ki. Ki bence sermayenin hepsi aynı.

Ben de kendi tecrübemi aktarayım. Özel okulda burslu okuduğum bazı arkadaşlar var. İş hayatından da tanıdığım insanlar oldu. Konuşurken sanırsın ki CHP ve Atatürk aşığı. Ama seçim veya başka bir gündem olsun "AKP çok eyi." Ama senden benden seküler ve sürekli dünyayı geziyorlar. Sermaye herkese yanlar. İktidar değişsin sermaye de değişir. Muhafazakar arkadaşlarımın aileleri AKP'li. Daha önce oy da verdiler ama hiç biri memnun değil şu an. (Aileler hala AKP'li) Onlar da ticaretteler hep ailecek. "AKP kalmadı, dava insanı da kalmadı partide. Para peşinde gidenlerin eline kaldı." diyolar. Ama uzaklaşmıyorlar. Ticaret.. Ben aşırı hakim değilim muhafazakar insanlara Ama yine de muhafazakarlar ile AKP aynı değil benim gözümde. Öyle kutuplaşmanın da halka bi faydası olmaz. Yanlış.

Ama öyle ama böyle farketmez. Sermayeden gidene üzülmem.

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt

Muhtemelen iki dönem Fidan cumhurbaşkanı olur ve Selçuk Bayraktarı sonraki dönemlere hazırlar. AKP'de iki nesil için hazır lider var CHP'de bir sonraki seçim için bile aday yok.

• Hocam Levent Gültekin filan takip ediyosanız...

• Hiçbir şey. Zaten halihazırda çoğunu boykot ediyormuşum.

• Colda kullanıcısına yanıt

Hocam ben de olayları daha iyi takip etmek için X hesabı açmayı düşünüyordum ama algoritmayla oynamışlar deniyor. Ne kadar muhalif paylaşımları beğenirsek beğenelim sadece yandaş ve aktrolllerin paylaşımları görünüyormuş. Doğru mudur bu? Eğer doğruysa hiç boşu boşuna hesap açmayayım.

• Doğru doğru. Fahrettin Altun kankası Elon Musk'a demiş ki, "kanka şu twittera bir ayar çekte muhaliflerin önüne hep muhafazakar gönderiler çıksın". Musk'ta "ayıpsın qanqa" deyip algoritmayı değiştirmiş.

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Klasik CHPli ezberi. Bu ezberi çok satın olan cahil AKPli de var. Hatta bu ezber üzerinden muhalefet yapan CHP'ye karşı doğru dürüst argüman geliştiremeyen iktidar var. RTE'yi çıkar, bu iktidarda doğru dürüst siyaset yapabilen bir kişi olmaz mı? Olmazsa, böyle ezberlere inanan çok olur. Sizin gibilerin de bu kara propagandası etkili olur.

Bir de senin bu zihniyetin acayip sıkıntılı. Zengin, seküler, muhafazakarlık, CHP, Atatürk, vs.... Bu kadar yanlış tanımlamalar olur mu? "Ama benden senden sekülerler" deyip sonra dünyayı geziyorlar demek. Sen şöyle sanıyorsun herhalde. Dışarıda şarşaflı kadın görünce geri zekalıdır, mini etekli görünce ileri zekalıdır. Sen bu ülkede bunca şeyi gördükten sonra sekülerlik, CHP filan gibi kavramları en üst değerde kavramlar sanıyorsun galiba. Sen şimdi solcuları sağcılardan daha zeki de sanırsın....

Neyse konumuz bu değil. Konumuz "AKPliler daha zengindir" kara propagandası; Sokaklarında Ferrasi çok olan şehirden, bir tane Ferrasi olan şehre gidip, o aracın sahibine bakarak, bu şehir Ferrari zengini demek ne kadar saçma ise, bu konuda CHP AKP kıyaslaması yapmak da o kadar saçmadır. Tamamen kara propagandadır. Gerçekle hiç bir ilgisi yoktur.

CHPli özel okulda okuması normal, AKPli okursa göze batıyor. CHPli dünyayı gezerse bu normal, AKPli gezerse bu göze batıyor. Zihniyete gel!

"AKP ile muhafazakarlar aynı şey değil" demenin karşılığı "CHP ile sekülerler" aynı şey değil midir? AKPli olmak kötüyse CHPli olmak daha kötüdür. Sanki doğru bir şey söylüyormuş gibi muhafazakar bir insan AKPli değilse iyi bir insandır diyorsun. CHPli olmak da benim gözümde kötü bir şey, ne olacak şimdi? Seninle benim aramadaki bu savaşı senin değerlerin benim değerlerim kazanamaz ki. Kimin zekası, yeteneği, inancı daha iyi ise o kazanacak. Gördüğün gibi doğru tektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2025; 17:39:21 >

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt

• asau kullanıcısına yanıt

Sizin varsayımlarınızın hiç birini söylemiyorum. Sermayenin muhafazakar ya da seküler olmak gibi bir derdi yoktur diyorum özetle. Ama ön yargı da değil sizin yaptığınız karalama.

Edit: Bloklamaya karar verdim. Muhalif görünümlü trol bir hesap bence. Kendi gibi düşünmeyen herkesi aşağılayan. Buradan da baskı kurabileceğini sananlar var. CHP'li çıkarımını da anlamadım. Sanırım CHP'li bu damgası için yazıyor. Memleketi 2 parti ve 2 düşünceden hale getirmek için çok uğraşıyorsunuz ama zor. Hala rengarenk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 27 Mart 2025; 17:59:18 >
  • Valla bütün ayarları denedim, tek çalışan şey bazı kelimeleri engellemek.

O kelime varsa o post görünmüyor.

• Bakın kimler boykotumuza karşı çıkıyor, kimler kimlerle beraber

Bugün BOYKOT için ne yaptin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar zulüm görürken olanlara karşı çıkıp acımıştım, keşke yetime acımasaymışım diyeceğim ama insanlık böyle bir şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok öyle değil bir adam var, iktidar destekçisi, ak tröl, böyle burnu kafasından daha büyük, bu "Bize 1 saat verin, meydanlara hele bir inelim" demiş.

Herif bu:

https://www.ensonhaber.com/ic-haber/cumhurbaskanindan-1-saatligine-sokaga-cikma-izni-isteyen-rizeli

Benim hesapta hep bu elemanla kafa bulan muhalifler falan görünüyor. Muhaliflerden biri, "Benim kız buna bi goysa bunu oturtur" demiş, öbürü "Doğuştan ampul" falan demiş. ahahaha. Evet, komik ama bana böyle sohbetler biraz saçma geliyor. Yani meselenin esasından çıkıp, gereksiz ve boş yazan adam çok. Fikri olmayan ama klavyesi olan insanlar.. Ülke zaten bu yüzden kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2025; 19:44:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.