< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün BOYKOT için ne yaptin? (2. sayfa)

-
-
İçinde radyo özelliği varsa onu bahane edip alıyorlar. Sıfır otomobildeki teyp bahanesi gibi aynen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde radyo yapsam o kadar tutmaz, dünya kadar para ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep söylüyorum malum operatör çok etkili olur bun anlatabildiğiniz kadar anlatın,
-
Ben de rüyamda bedelinden çok çok düşük olduğunu gördüğüm firmanın birinden konumu iyi yerde, küçük bir koru manzaralı ultra lüx villalar alacaktım son anda vazgeçtim.
Belki ileride al-ver, takka külah şeklinde olsa da tekrar rüyama girebilir de belki rüyamızda dahi olsa alabilirim.
-
sabah buğday ektim, akşam hasat edip pide yapacağım.
-
Hiçbirşey.
Saçma buluyorum :)
Diğer vandallar gibi, insanların kahveleri döküp
Onlara bağırıp çağırmadığınız sürece
Sessizce boykotunuzu yapın ;)
Hiçbir şey yapmama gerek yok. Ben zaten yıllardır şakirt markalardan, akpli markalardan, esnaflardan alışveriş etmiyorum. Bana değişen bişi yok, durum stabil
-
Espressolab dan kahvemi içtim.Normalde küçük kırtasiyelerden alırdım yakin diye eksikleri nakit, kredi kartımla D&R dan aldım.Benzini shellden alırdım TÜRKPETROL dan aldım. Tşkler cehape.
-
Bırakın buradaki troller kendi kahvecisine, kitapçısına falan gitsin. Normalde hiç gitmezlerdi. Bizim buralara gitmememiz yeterli. Birkaç ayda batarlar. Espressolab neymiş? Sanki starbucks. Gubidik bir kahveci. D&R desen modası geçmiş gereksiz bir yer. Arabası olanlar benzini demirörenin olmayan yerlerden alsın.
-
-
Aynen
-
Sanarsi. bu yandaslar hic marka ayirt etmesen muhlif yada degil alisveris yapiyordu. Adamlar yillardan beri zaten muhalif gordukleri markalari kullammiyordu, gizli bir boykotlari vardi zaten. Simdi kalkmislar neymis ulke batacak, ulen hani sahlaniyorduk, hani ekonomi saglamdi. Kendilerini curutup duruyorlar.
Ayrica merak etmeyin, boykotta zaten yabanci mensei markalara yonelmiyo kimse, yillarca ezilen horlanan eti gibi markalara yoneliyorlar. Sizlerin yillarca disladigniz yerli ama muhalif markalara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarısı değil ki tamamı vergi hocam :D
Alacaksanız YD alın bence. 1 kendine 1 hükümete almanın hiçbir mantığı yok bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM,YETMEZ Mİ
-
aRKADAŞLAR BU dh NIN PATRONLARI AKP Lİ Mİ? ÖYLEYSE dh FORUMUNU DA BOYKOT EDİP BURASINI TERK ETMEMİZ GEREKİR.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X