Şimdi Ara

Bugün amfide duyduğum muhabbet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tıp fakültesi okuyorum (Tıp okuduğunu söylemek için açmış hehe haha). Ön tarafta telefonla oynarken arka sıralardan 2 kişinin muhabbetine kulak kesildim. Biri dedi ki işte dolar 3.40 oldu. Yükselmeye devam edecek ne yapacağız? Diğeri de dedi ki: Lan sanki ekmeği dolarla alıyorsun, otobüse dolarla biniyorsun.

Lan Tıp fakültesi öğrencisi bunu diyorsa sıradan insan ne düşünür. Bu ne saçma düşünce tarzı lan. Kafamı sıraya vura vura intihar edecektim

• Özet gizlice milleti dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome to our country
  • Tıp okuduğunu söylemek için açmış hehe haha
  • Haklı tabii dolar kullandıgımızı gördünmü sen hiç ha

• Tıp okuyan bunun söylüyor derken, inekleyip çalışan kazanabilir tıpı neden şaşırdın.
  • Ygs-lys siralamalari sadece lanet olasica bi sayi jonathan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp okuduğunu söylemek için açmış hehe haha demişsin de bu olayı tıp fakültesi oldugunu soylemeden anlatamıyordun yani

• Aslan geliyor , kaplan geliyor TIP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte eğitim sisteminin ne kadar saçma olduğunun kanıtı. Bu sınav sisteminde inekleyen, ezberleyen iyi denilen üniversitelere yerleşiyor. Bu olayın bir benzerini bende yaşadım. Bir hukuk fakültesi öğrencisi ile tartışıyordum ve deist sözcüğünün ne demek olduğunu bilmiyordu...
  • Doların bu kadar yükselmesi hoş değil ama şunu söyleyim Osmanlı İngiltere'den 2 fırkateyni alırken bir Osmanlı Altını 1.5 İngiliz Sterliniydi. Yani para değerinin gelişmişlikle öyle çok da büyük bir alakası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Aslan geliyor , kaplan geliyor TIP

Bu kadar üst düzey postlar gözlerimi yaşartıyor

• Heralde ithalatımızın öpücükle yapıldıǧını sanıyor bazıları...

• Her tip okuyani zeki sanan zekilerdensin sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha Hehe haha hehe haha

• Kanka Ne bekliyorsun ki bu adamlardan,hayatlarındaki tek başarı Gülistan tıp fakültesine girebilmiş olmak.O kadar cahiller ki sınıf whatsapp grubundaki tartışmalara girmiyorum.Yahu bu kadar da embesil olunmaz ki,hepsi dünyadan bihaber yaşıyor.Biz bunlarla aynı okulda okumamalıyız cidden.Seneye geçelim Antalya'ya oh mis.Bildiğin Çomar ya çoğu.Bıktım artık

• Normaldir. Tıp okuyanların %90 dersler harici her şeye soyut kalmış düşünce kültürü olmayan tipler.

• umarım ironidir
  • Hic sasirmadm. Bende tip okuyorm ne kadar salak varsa toplamislar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.