Şimdi Ara

BUGÜN ALIYORUM VATAN BİLGİSAYARDAN SADECE!! TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BÜTÇE MAX 2500 TL

klavyesi ve kasası sağlam,

performansı ile uzun yıllar götürecek

bir iş bilgisayarı almam lazım.

ekran kartı ve ekranın bir önemi yok o yüzden buralardan kısabiliriz. 14inç de olur. daha iyi olur. ssd'li olması avantaj fakat olmasa da daha sonra takabilmeliyim.

Vatan'dan krediyle alıcam. ya da garanti bonus da olabilir fakat 5 taksit yapıyorlar. taksit sayısını arttırmam lazım.

TAVSİYELERİ BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiii -- 5 Mayıs 2017; 11:53:59 >

• Bütçe belirtmediğin için ben Dell Xps15 Full Hd olan model ile ilk tavsiyeyi atıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • _____________________________
    | Dell 7567 Gaming PC | Xiomi Redmi Note 7 | Xiomi Band 4 | | Peugeot 301 (2015) |

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.