Şimdi Ara

Bilgisayar karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iki bilgisayar arasında kaldım.Önceleri A15 düşünüyordum ryzen 7 bulunduğu için ama sonra bazı duyduklarım dolayısıyla f15 tavsiye ettiler kararsız kaldım.Bilgisi olan veyahut elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7435hs-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html

mediamarkt
    ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP241W/Intel Core i7-13620H/16 GB RAM/512GB SSD/RTX4060/15.6''/Win 11/Gaming Laptop Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tuf-gaming-f15-fx507vv-lp241wintel-core-i7-13620h16-gb-ram512gb-ssdrtx4060156win-11gaming-laptop-1236076.html

• Selamlar, Lenovo loq ile Asus tuf arasında kalmıştım sorup danıştıklarım Loq tan soğuttular ben de Asus Tuf F16 FX607VU intel 5 210H işlemcili 4050 RTX olanında karar kıldım;

(Amd işlemcilerde çok sorun çıktığı anakart değişimine kadar gidebildiğini anladım, amd işlemcili olanın bunun için 2. elleri piyasada çok fazla var)

Cumartesi günü beklememek için Gamingentr ye gidip aldım gayet memnunun ilave ram de alıp kendim taktım.

Orta seviye fiyat aralığında memnun edecek bir oyuncu bilgisayarı olarak görüyorum, umarım uzun süreler keyifle kullanırım.

i7 4060 ekran kartı bütçen varsa tabiki daha üst seviye olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 9 Temmuz 2025; 15:16:43 >

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Oyun performansı için amd önerdiler daha iyi diyorlardı ama sizin dediklerinizden sonra bende i7 almayı düşünüyorum.Söylediklerinizden anladığım kadarıyla i7 işlemci 13.nesil,amd ryzen 7 den daha iyi yani daha üst seviye demişsiniz sanırım.Ve ilave ssd almayı düşünüyor musunuz yükseltmek için ve yükseltme garanti kapsamında mı bilginiz var mı?

Ve sizin modeliniz RTX 4050 olmasın.Zira RTX 5050 uyumlu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çiç4ro -- 2 Temmuz 2025; 0:36:25 >

Yanlışlıkla rtx 5050 yazmışım, düzeltiyorum Rtx 4050 ekran kartım.

Şuan için ilave 16 gb ram ilave ettim, ssd için acele etmiyorum kampanyada iyi bir ssd olursa ekleyeceğim.

Ram ve ssd yükseltmelerde garanti sorunu çıkmadığı bilgisi var yinede müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 9 Temmuz 2025; 15:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.