Şimdi Ara

Bufferbloat Test Sonuçları Paylaşımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bölgede çalışma yapılacak vs dendi. Adamlar ısrarla ip bloğumu değiştirmemek için diretiyorlar. Farklı bloklarda daha iyi sonuç alacağıma eminim ama gene tam olarak sorunun çözülmeyeceğinin farkındayım.

Rezaletin resmi :))

Bufferbloat Test Sonuçları Paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 24 Ağustos 2025; 13:41:56 >

• m4shroom M kullanıcısına yanıt

Değiştirmiyorlar hocam. Kafalarında ne var anlamış değilim. Şu an dinamik ip sözde . Modemi kapatıp 10 dk sonra açıyorum 46.197.154.xxx li ip veriyor hep. Bu ip cgnat değil. Statik iplerden. Bu 46 lı bloktan çıkamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah4335

Değiştirmiyorlar hocam. Kafalarında ne var anlamış değilim. Şu an dinamik ip sözde . Modemi kapatıp 10 dk sonra açıyorum 46.197.154.xxx li ip veriyor hep. Bu ip cgnat değil. Statik iplerden. Bu 46 lı bloktan çıkamıyorum.

Bende 46 lı bloğa geçmek için uğraşıyorum hocam :)) 176 lı bloktayım şuan ve burası rezalet   Ama dediğim gibi bu bloktan çıksamda çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Kablonette genel olarak sıkıntı var. İlk fırsatta kurtulacam bunlardan mecbur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 24 Ağustos 2025; 14:6:35 >
  • m4shroom M kullanıcısına yanıt

Kablonetin yatırım gibi bir derdi yok. Tipik devlet kurumu. Daha iyisini yapmak için uğraşmıyorsun daha kötüye gitme bari ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bufferbloat Test Sonuçları Paylaşımı
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

sende sqm yok sanırım. bu arada 50ms sonuca etki etmiş. bende de bu değer şu an yüksek nedense 60'a vuruyor. Bufferbloat Test Sonuçları Paylaşımı 

• Sol fiber, ZTE modem başarılı.

Keeneticde mevcut +1 - +5 arası oluyor sqm açınca

yinede hepsi çöp, vdsl2 bufferbloatlı ama düşük ping her zaman daha etkili oluyor online oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Sol fiber, ZTE modem başarılı.

Keeneticde mevcut +1 - +5 arası oluyor sqm açınca

yinede hepsi çöp, vdsl2 bufferbloatlı ama düşük ping her zaman daha etkili oluyor online oyunlarda.

ping atacaksın 8.8.8.8'e bakacaksın ms değerine ne çıkıyor. bir de download yaparken bunu yapacaksın ms ne kadar oynuyor kontrol edeceksin. bunun aynısını yine upload için yapacaksın. şu unloaded değeri bazen bende 6 oluyor vdsl'de nasıl oluyorsa. ama bu uzaklıkla alakalı, test için bunu görmezden gelebiliriz. diğer up ve down latency değerleri bir fikir veriyor bufferbloat için.

keenetic'te upload için vdsl bağlantıda tam emin olamadım ben. ( kn3610 ) sen çöp deyince bu aklıma geldi. belli bir değerden sonra düşürememiştim. ama bu da fq codel kullanıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 26 Ağustos 2025; 7:39:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.