Şimdi Ara

Bu vücut tipine kac ayda ulaşırım?KONU FENA TUTTU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boy 1.86 kilo 72 sizce kaç ayda bu vücut tipine ulaşırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeWithLouie -- 18 Ekim 2014; 16:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

12

1 yıl çok uzun bir süre değil mi dostum?

• İyi bir calisma, beslenme ve uyku duzeniyle 12 ay. Standart turk isi "badi" calismasiyla 3 yil.

• Bir güne yaparsın.

1 senede yaparsıncılar gelmiş hemen. Hayatı boyunca spor yapmamışız insanı düşünüp yorum yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Bir güne yaparsın.

1 senede yaparsıncılar gelmiş hemen. Hayatı boyunca spor yapmamışız insanı düşünüp yorum yapmayı deneyin.

Kaan kardeş geçen sene 4 ay boyunca kardiyo yapmıştım.Ondan önceki sene de aynı şekilde ve düzenli olarak yüzme ile uğraşıyordum.Yani hayatım boyunca spor yapmamış değilim.Tabi bunları açıklamadığım için böyle bir tepki koymanı anlarım fakat malum son sene pek vakit ayıramıyorum spora ve merak ettim dedim bu tipte bir vucut ne kadar zaman alır diye.Seni sinirlendirdiysek kusura bakma kaan kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Bir güne yaparsın.

Bu vücutta pek bir şey yok, sadece kollar biraz gelişmiş ve yağ oranı düşük. Yapmanız gerekeni yaparsanız genetiğinize bağlı olarak 2 - 6 ay arasında değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi metabolizmana bağlı olarak değişir ama ortalama bir kaç saatte yaparsın
  • 3 6 ay arası

• 3-4
  • Adam Mr.Olympia değil nasıl olsa. Define bir vucudu var. 1 yil falan abartılı olmuş birazcık. Bir kaç ayını alır.

• cevaplara
  • keke ulaş
  • adam gibi çalışırsan 1 yıl. ancak herkesin fiziği farklıdır aynı olmasını bekleme.
  • A

• Pizzamı sipariş verıyorsun, kim ne bılsın hiçbir zaman öyle olamazsın herkesın genetıgı vucut yapısı farklı. bu kafayla vucut yapamazsın zaten en az 4 5 sene adam gıbı yapman gerek kı aynaya bakınca bırseyler yaptım dıyebılesın, yok sen abartıyorsun dıyorsan dene ve gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

3-4

Olmaz 4 aydır ben yapıyorum
  • Hocam çoğu şeyi anlarımda neden ornek bu adam . Forumda ne kadar çok gördüm bu adamı vucut yapma konularında
  • pizza siparişi mi veriyosun lan ?
  • eğer düzgün çalışırsan 20-25 günde tamamlarsın. şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.