Bildirim
BU ÜLKEDEN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALIYIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Derslerine iyi çalışarak, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanarak istediğini gerçekleştirebilirsin. -
-
Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle? -
önce çalisip iyi bi uni. kazanmalisin. bu ulke nitelikli vatandas sevmiyo adam gibi universte okuduktan sonra ver elini avrupa -
haram sana bu topraklar ıraka gidebilirsin seni oralar paklar vatandaşı olamazsın bu ülkenin -
Buradaki kurtçuklara bakma sen. Derslere asıl gerisi gelir. -
Go home yanki -
Bak şimdi senin adın da Kêmal benim adım da... -
Güle güle dostum. Gereksiz kalabalık yapma ve dükkanın önünü boşalt. -
Ne yapmayı planlıyorsun "Lasvegas"a gidip kumarhane açmak falan mı. -
Şunu gözümün önünden alın yoksa ağzımdan sakıncalı laflar çıkabilecek , yaşına verelim. -
Tabi ki her insan hür istediğin yere gidebilirsin aslında hak vermemek de elde değil güzel yurdum da hayat neredeyse artık yaşanmaz hale geldi hergün şehit haberleri kadına şiddet olayları ucuz hapis cezaları sürekli yapılan zamlar ama iyileştirelemiyen maaşlar -
Arkadaş gayette doğru sölyemiş. Avrupa'nın emeklisi maaşıyla Türkiye'ye gezmeye gelirken bizim emeklimiz daha Pendikten Kadıköy'e gidimiyor. Hem hayattan memnun değiliz dersiniz hemde böyle bir şey diyince hemen milliyetçilik duygularınız kabarıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle?
norveçli güzel olur læ evlen bende isveç ile evlensem ülkeye yerleşebilirmiyim -
Sen ingilizceni öğren de amerikada çöpçü bile olsan burdan iyidir. Evlenicek birini bul, çocuğu amerikada doğurttur. Amerikan vatandaşı oluyor, dolayısıyla sende orada kalıyorsun.
-
lütfen bilenler ciddi cevaplar yazsın şu çocuğa da bizde öğrenelim
work and travel yaparsın ünide bence başlangıç olarak -
quote:
Orijinalden alıntı: PouLNaeJ
quote:
Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle?
norveçli güzel olur læ evlen bende isveç ile evlensem ülkeye yerleşebilirmiyim
Evlenirim tabi oh mis gibi hatunlarYerleşirsin tabi İsveçliyle evlenirsen.
Ya sev ya terketçiler de gelmiş eksik olmasınlar
-
Elinden geldiğince kendini geliştir,derslerine çalış.Anlık bir gaz olmasın bu sürekli çalış hiç bırakma çalışmayı.İyi bir üniversite kazandıktan sonra gerisi kolay diye tahmin ediyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PouLNaeJ
quote:
norveçli güzel olur læ evlen bende isveç ile evlensem ülkeye yerleşebilirmiyim
Evlenirim tabi oh mis gibi hatunlarYerleşirsin tabi İsveçliyle evlenirsen.
Ya sev ya terketçiler de gelmiş eksik olmasınlar
Aman siz eksik olun da biz tamamlariz eksikliklerinizi.
Benzer içerikler
- metropol para dağıtımı
- arka kamerada yüzüm yamuk çıkıyor
- suka ne demek
- dolap uygulaması kurallarına aykırı davranışlardan dolayı
- kadının erkekten büyük olması
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X