Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lise 2 ye gidiyorum şu son yıllarda sırf ingilizce kasıyorum amacım amerikaya yada herhangi bir avrupa ülkesine kaçmakda acaba ünide hangi bölümü okuyup erasmusmuymuş ne ondan yapabilirim ? hayatımı 3.dünya ülkesinde 800-900 tl maaşla harcamak istemiyorum

• Derslerine iyi çalışarak, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanarak istediğini gerçekleştirebilirsin.
  • Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle?
  • önce çalisip iyi bi uni. kazanmalisin. bu ulke nitelikli vatandas sevmiyo adam gibi universte okuduktan sonra ver elini avrupa
  • haram sana bu topraklar ıraka gidebilirsin seni oralar paklar vatandaşı olamazsın bu ülkenin
  • Buradaki kurtçuklara bakma sen. Derslere asıl gerisi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Go home yanki
  • Bak şimdi senin adın da Kêmal benim adım da...
  • Güle güle dostum. Gereksiz kalabalık yapma ve dükkanın önünü boşalt.
  • Ne yapmayı planlıyorsun "Lasvegas"a gidip kumarhane açmak falan mı.
  • Şunu gözümün önünden alın yoksa ağzımdan sakıncalı laflar çıkabilecek , yaşına verelim.
  • Tabi ki her insan hür istediğin yere gidebilirsin aslında hak vermemek de elde değil güzel yurdum da hayat neredeyse artık yaşanmaz hale geldi hergün şehit haberleri kadına şiddet olayları ucuz hapis cezaları sürekli yapılan zamlar ama iyileştirelemiyen maaşlar
  • Arkadaş gayette doğru sölyemiş. Avrupa'nın emeklisi maaşıyla Türkiye'ye gezmeye gelirken bizim emeklimiz daha Pendikten Kadıköy'e gidimiyor. Hem hayattan memnun değiliz dersiniz hemde böyle bir şey diyince hemen milliyetçilik duygularınız kabarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle?

norveçli güzel olur læ evlen bende isveç ile evlensem ülkeye yerleşebilirmiyim
  • Sen ingilizceni öğren de amerikada çöpçü bile olsan burdan iyidir. Evlenicek birini bul, çocuğu amerikada doğurttur. Amerikan vatandaşı oluyor, dolayısıyla sende orada kalıyorsun.
  • lütfen bilenler ciddi cevaplar yazsın şu çocuğa da bizde öğrenelim

work and travel yaparsın ünide bence başlangıç olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PouLNaeJ

quote:

Beyler simdi ben Bilkentte İsletme okudum diyelim. Nasil Norvecte yasarim? İlla evlenmek mi lazim bir Norvecliyle?

Evlenirim tabi oh mis gibi hatunlar Yerleşirsin tabi İsveçliyle evlenirsen.

Ya sev ya terketçiler de gelmiş eksik olmasınlar

• Elinden geldiğince kendini geliştir,derslerine çalış.Anlık bir gaz olmasın bu sürekli çalış hiç bırakma çalışmayı.İyi bir üniversite kazandıktan sonra gerisi kolay diye tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PouLNaeJ

quote:

Evlenirim tabi oh mis gibi hatunlar Yerleşirsin tabi İsveçliyle evlenirsen.

Ya sev ya terketçiler de gelmiş eksik olmasınlar

Aman siz eksik olun da biz tamamlariz eksikliklerinizi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.