Şimdi Ara

Bu ülkede kendime gelecek göremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağazacılık sektöründe çalışıyorum kozmetik WATSONS.

İşe yeni başladım yükselmek kolay burada 6 ay sonra Müdür yardımcısı olacağım. Maaşta çok fark etmeyecek olsam veya olmasam fark etmez. Ben bu ülkede kendime gelecek göremiyorum mesela arkadaş ortamlarında evlilikten konu açıldığı zaman olsun falan her zaman ben evlenmeyi düşünmüyorum tarzında konuşuyorum onlarda ısrarla ne yapacaksın,bir insan neden evlenmez tarzı şeyler söylüyor ama koca aradıklarında evi olsun arabası olsun diye bakıyorlar.

Benim maaşımla ev,araba alma şansım yok. Ülkemiz çok güzel bir ülke olabilir taşı,toprağı altından olabilir ama bana faydası yok zenginlere güzel. Tek istediğim arzum Amerika da yaşamak başka hiç bir şey istemiyorum bunun içinde çabalıyorum.

• katılıyrum ülkenin sonu gidişatı hiç iyi değil...
    hergün herşeye zam geliyor. işsizlik tavan yapmış ekonomi berbat... ne olacaz bilmiyprum...
  • baska ulkede atom mu parcalayacaksin?
  • Söz konusu olan yurdum kızlarının evlenmek için ev araba vs istemesi ise, ki öyle aksi yoktur istisnası bile yoktur, yapman gereken ülkeyi terketmek değil evlenelim yeter diyen yurdum insanı olmayan bir kız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 11 Nisan 2018; 7:16:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzporti kullanıcısına yanıt
    baska ulkde yerleri supurse bile buradan 10 kat daha rahat yasayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

baska ulkede atom mu parcalayacaksin?
    Mesele atom parçalamak yada parçalamamak değil ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek aslanın ağzında maalesef, öyle işlerde gelecek görememen normal.

İşin sonunda ne bir maddi tatmin duygusu ne de manevi olarak hiçbir getirisi yoksa bir dakika bile kaybetmemek gerekir.

Mecburiyet varsa, Allah yardımcınız olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ekmek aslanın ağzında maalesef, öyle işlerde gelecek görememen normal.

İşin sonunda ne bir maddi tatmin duygusu ne de manevi olarak hiçbir getirisi yoksa bir dakika bile kaybetmemek gerekir.

Mecburiyet varsa, Allah yardımcınız olsun.
    Valla hocam öğretmenler bile mutlu değil ki ben nasıl olayım daha iyisi varken takılmak buraya bana vizyonsuzluk geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

baska ulkede atom mu parcalayacaksin?
    sen bu zihniyetle devam et hemi....
  • Kusura bakmayın ama böyle konuşan insanların hepsi hayatları boyunca loser olarak kalacaklar.

Bazen hayat için çabalaman gerekir armut piş ağzıma düş kafasıyla hep siesta yaparsanız kendi geleceğinizi amerikada da parlak görmezsiniz norveçte de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 15 Nisan 2018; 2:44:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşam şartları herkesin aynı değil tabi.

Amerika düşünüyorsan green card çekilişi düşünebilirsin.

Ben geçen sene katıldım çıkarsa gitmeyi düşünüyorum.Tabi benimkisi maddi nedenler değil.

Başarılar
  • Mühendisim bende ülkede bir gram gelecek görmüyorum haliyle huzursuz ve de mutsuzum. Kendimi ilk fırsatta yurtdışına atma derdindeyim. Ülkemizde hayatı yaşayamıyoruz hayat kalitesi aşırı düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.