Şimdi Ara

Bu ülkede işini yapan tek bir çalışan bile yok mu?? [PTT Kargo] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • ptt çok yavaş çalışıyor evet ama bizim burda çok özenli taşıyorlar. bulunduğun yerdekiler harbi sorumsuzlarmış.

bu arada kurye teslim edemedikten sonra gidip ilgili ptt den hemen teslim alabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski konuyu hortlatmasaydınız keşke.

Bizim buradaki PTT'de iyi çalışıyor. Şubeye göre değişiyor bence. Mesela burada bir tane Yurt İçi Kargo şubesi var gayet düzenli. Başka bir Yurt İçi Kargo şubesi var. Şube Allaha emanet.

• geçen hafta yürüyüş yapıyordum. ptt kargonun aracı minibüs yolun sağına parketmiş. içinde şöför yok ama araba çalışıyor. allah allah dedim dikkatlice baktım. kimse yok. karşı şeritten biri de beni izliyor. ptt elemanı şöför karşı kaldırımda çay sigara içiyor. arabanın motor çalışıyor. sanki o mazot bedava.

plakasını yazdım telefona. ama kimi kime şikayet edeceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspanda Bürküt -- 22 Ağustos 2022; 10:49:23 >
  • Gerçekten işini iyi yapan PTT şubesine denk gelmiştim, o da Tuzla merkezde olan idi. Diğerleri pert.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

senin bu yazını okuyunca aklıma benim eski maus geldi. a101'den mouse aldım. kullanırken maus'un imleci durup dururken farklı noktaya ışınlanıyordu. yanılmıyorsam o mouse' dan hala a101'de var. gıda marketlerinden tv almayı ise düşünemiyorum.   

• Ben ptt ile hiç sorun yaşamadım nedense , arada bazen tc alıyorlar almıyorlar orayı anlamadım sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ptt ile hiç bir sorun yaşamadım sadece aliexpresden ürün aldığımda vergi kağıdıyla geliyor imzalatıyor para alıyor o kadar bi keresinde kağıdı getirmesek olur mu dedi bende para vermesem olur mu dedim olmaz dedi

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.