Şimdi Ara

Bu ülkede işini yapan tek bir çalışan bile yok mu?? [PTT Kargo] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ptt çok yavaş çalışıyor evet ama bizim burda çok özenli taşıyorlar. bulunduğun yerdekiler harbi sorumsuzlarmış.

bu arada kurye teslim edemedikten sonra gidip ilgili ptt den hemen teslim alabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski konuyu hortlatmasaydınız keşke.

Bizim buradaki PTT'de iyi çalışıyor. Şubeye göre değişiyor bence. Mesela burada bir tane Yurt İçi Kargo şubesi var gayet düzenli. Başka bir Yurt İçi Kargo şubesi var. Şube Allaha emanet.

• Gerçekten işini iyi yapan PTT şubesine denk gelmiştim, o da Tuzla merkezde olan idi. Diğerleri pert.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

senin bu yazını okuyunca aklıma benim eski maus geldi. a101'den mouse aldım. kullanırken maus'un imleci durup dururken farklı noktaya ışınlanıyordu. yanılmıyorsam o mouse' dan hala a101'de var. gıda marketlerinden tv almayı ise düşünemiyorum.   

• Ben ptt ile hiç sorun yaşamadım nedense , arada bazen tc alıyorlar almıyorlar orayı anlamadım sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ptt ile hiç bir sorun yaşamadım sadece aliexpresden ürün aldığımda vergi kağıdıyla geliyor imzalatıyor para alıyor o kadar bi keresinde kağıdı getirmesek olur mu dedi bende para vermesem olur mu dedim olmaz dedi

• PTT'de çalışan bir tanıdığıma neden paketler gelmiyor diye sordum, Yurtiçi ve PTT fiyatlarını karşılaştırıp neden gelmediğini anlattı. PTT daha ucuz olduğu için en azından bazı bölgelerde çalışan sayısı yeterli gelmiyor.

Özel ve kamu farkını da gözardı etmemek lazım tabi.

• Geçen gün dükkana bir ürün gelecekti, dükkanda bulunmadığımız için karşıdaki komşumuz olan dükkana bırakmasını istedik, adam bırakmayacağını söyledi. Şubeden aldık.

• ptt kargo benim şahsi pasapportumu mahalle kahvehanesine bırakıp gitmiş,ben de kaç gündür gelecek diye bekliyorum,bi arayıp sordum şubeyi biz onu teslim ettik dediler? e dedim kime kahvehaneye bırakmış kurye beni evde bulamayınca...

• Aynı muhabbeti yaşadım oraya dağıtım yapan elemanı cimerden şikayet et bak nasıl kapına kadar geliyorlar.

Devletin en batık kurumları PTT ve Hastaneler. Hepsi özelleştirilmesi lazım.

• Dostum şuan PTT Kargo yukarıdan aşağıya doğru kokuşmuş durumda. İdarecilerin bir çoğu kurumu vurarak zengin olma derdinde. Ve idarecilerin çoğu siyasi yerleştirme. Su ürünleri mezunu adam idarecilik yapıyor. Balığın başı böyle olunca ne yazıkki geri kalanı da kokuyor. Devasa bir alana gelen kargolar gelişi güzel atılıyor ve insan gücü ile ayrım yapılıyor. Ben yıllar önce kimliği almaya gittik, 4-5 koli bir odasının ortasına döküldü ve gönderim arandı. Çok kötü bir manzara idi. Aslına bakarsan ülkemizde bir çok devlet kurumunda benzer durumlar var. Siyasi idari kadro yerleştirmeler, torpille işe alımlar, sözleşmeli-kadrolu farkları nedeni ile iş yapan personel bulmak çok zor. İnsanlar adete işten kaçıyor. Ülkemizde fıkralara konu olmuş, çalışanı öperler anlayışı yüzünden ne çalışan mutlu ne de hizmet alan. Maaşlar ise, ne yazıkki yapılan işin önemi ve ağırlığı ile orantılı değil. Kamuda yatan personel, çalışan ve üreten personelden daha çok kazanıyor. Yalaka, torpilli adamının özlük hakları daha iyi oluyor. Hal böyle olunca hizmet alırken karadeniz fıkralarını aratmayacak işler başına geliyor. En ufak bir şeyde bile araya birilerini koymadan iş yaptıramıyorsun.

• Ülkede iş yaparak para kazanılmıyor. 20 yıldır farklı bir ekonomi var. Haliyle mecbur olmayan çalışmaz.

• kredi kartımı yenilemek istedim banka kartı ptt kargoya vermiş kamu kurumunda çalışıyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi bir ara odadan dışarı çıktığımda ptt arabasını dairenin önünde gördüm biraz bakındım görevliyi göremedim işim vardı odama geçtim sonra bir baktım araba gitmiş bana kargo varmı diye sordum arkadaşlara yok dediler ertesi gün ptt kargonun sayfasında kişi adreste tanınmıyor diye mesaj yazmışlar 9 yıldır çalışıyorum burda beni herhalde yoldan geçen vatandaşa sordular yoksa tanımamaları imkansız

• ahahahah varsa bile emın olun o kurum PTT degıl hatta sonuncusu ble PTT degıl hatta PTT bence kurum bıle degıl o derece yanııı

• Why Shy kullanıcısına yanıt

4-5 farklı ilde yurtiçi kargo ile çok ürünüm gelmiştir, bugüne kadar hiç sorun yaşamadım , bilakis adamlar her seferinde dağıtıma çıkmadan arar , ( genellikle evde olmam alıştılar artık ) nereye getirelim diye sorarlar , o sırada yurtta isem yurda, evde isem eve , başka yerde isem oraya getirirler, eğer hiç yoksam da kapıya bırakalım mı diye sorarlar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.