< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu ülke toplu iğne üretemiyordu!!
-
-
Doğrudur, mızrağımı ve yaprağımı halen saklarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 31 Ekim 2024; 11:36:33 > -
İlk ateşimi yaktığım taşlarım geldi aklıma. Vay be ne günlerdi. Çiğ et yemeyecektim artık, sevinçten eti ateşin üzerinde fazla tutup yakmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demirçelik fabrikalarını şeker fabrikalarını rte yapmış
-
Buzdolabı yoktu dediğinde alkış almıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam bizi avlanmaya çıkarırdı, hiç unutmam bir keresinde yeni yaprak almıştı bana. Saklardık bayramlarda giyerdim eskimesin diye. Avlanır ateş yakardık. Ne günlerdi be.
Vay be mızrağı olan, mağarası olan.
Ne zenginler varmış.
Biz leşlerden kalanlarla besleniyorduk
Kemik sıyırıyorduk awk.
Madem üretemiyordu neden yüzlerce fabrikayı sattın, özelleştirdin. Üretim-Kazanç olmayan yere nasıl o kadar para verdi alıcılar. AA doğru bazı alıcıların parasınıda bizim bankadan kredi olarak alıp bize verdiler, sonra krediyi ödemediler. Bide oradan geçirdiler doğru.
-
aşık olduğunuz ab abd devletleri komünist kafa moduyla fabrika işletmeni zaten ondan zenginler
devletin görevi fabrika açıp işletmek değildir özel sektörü teşvik edip denetlemektir çocukluğumda sülalemde tekel çiftliğini görmüş bir çocuk olarak aman aman.
akp nin özelleştirmeleri çağa uygun gayet yerinde olması gereken.
Sanki fabrika açsa gidecen çalışcan şu an bile işçi açığı doluda suriyeliler yerleşiyor kenar köşe pas pas puan diplomasıyla forumda bile kendini ceo, masa başı,takım elbise,saat başı laptop kahhve,yatış iş atanmış memur sanan dolu ilk önce megalomani,narsistlik hastalığı tedavisi olmanız lazım iş bulabilmeniz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ekim 2024; 13:21:36 >
-
-
Fabrika satmak ayrı peşkeş çekmek ayrı. Lütfen bu ayrımı doğru yapalım
Bazı özelleştirmelerin şartlarını bilsen böyle demezdin ya da o mallar senin olsa o şartlarda eminim sen bile satmazdın.
Bu ülkede bardak yoktu, bardakla su içemiyorduk diyenlerin ağababası da bunu söyler, normal... Müritleri inanır nasıl olsa...
-
reis gene dokundurmuş birilerine dışardan değil içerden ses geliyor.
-
Yenidoğan skandalı konusunda bir şeyler söylemiş mi?
Bence hepsini çok iyi biliyor ama klasik olarak akpyi savunuyor işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam hem billur geçiyor hem yalan atıyor hem alkış alıyor hem maaş alıyor hem bu ülkenin rantından nemalanıyor. Mükemmel bir his olsa gerek. Hesap soran yok, ne diyor bu ya diyen yok mükemmel gerçekten.
1951 yılında Atlı Zincir İğne ve Makine Fabrikası Türkiye’nin ilk toplu iğne fabrikası olarak kurulmuştur.
-
-
İlk ateşimi yaktığım taşlarım geldi aklıma. Vay be ne günlerdi. Çiğ et yemeyecektim artık, sevinçten eti ateşin üzerinde fazla tutup yakmıştım.
|
Doğrudur, mızrağımı ve yaprağımı halen saklarım. |
Buzdolabı yoktu dediğinde alkış almıştı
|
Fabrika satmak ayrı peşkeş çekmek ayrı. Lütfen bu ayrımı doğru yapalım |
Bazı özelleştirmelerin şartlarını bilsen böyle demezdin ya da o mallar senin olsa o şartlarda eminim sen bile satmazdın. |
Babam bizi avlanmaya çıkarırdı, hiç unutmam bir keresinde yeni yaprak almıştı bana. Saklardık bayramlarda giyerdim eskimesin diye. Avlanır ateş yakardık. Ne günlerdi be.
|
Bence hepsini çok iyi biliyor ama klasik olarak akpyi savunuyor işte.
|
Adam hem billur geçiyor hem yalan atıyor hem alkış alıyor hem maaş alıyor hem bu ülkenin rantından nemalanıyor. Mükemmel bir his olsa gerek. Hesap soran yok, ne diyor bu ya diyen yok mükemmel gerçekten.
|
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- su bayiliği ne kadar kazandırır 2024
- sezen aksu pkk
- belden aşağı mesajlar
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- togg ortakları
- telsiz kullanım ücreti nedir
- e sim nedir
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X