Şimdi Ara

Bu Üçünden Hangisini Almalıyım? (Vestel + Regal + Axen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi android box'ım olduğundan smart, wifi vs hiç umursamıyorum. Bana kaliteli görüntü versin yeterli. Renkler vs. Tv'lerden hiç anlamıyorum. Ucuz bir 55" tv bakarken bu üçü arasında kaldım nihai olarak. Üçünü seçmemdeki amaç en ucuz 4k ve 55" televizyonlardan olmaları. Yardımlarınızı bekliyorum.

Axen 55" UHD Uydu Alıcılı WiFi Smart LED

1997 TL (+100 tl maxipuan ile 1897 TL)
    https://www.epey.com/televizyon/axen-55-uhd-uydu-alicili-wifi-smart-led-tv.html

Vestel 55UB6300

2400 TL
    https://www.epey.com/televizyon/vestel-55ub6300.html

Regal 55R5020U

2133 TL
    https://www.epey.com/televizyon/regal-55r5020u.html

Regal zaten Vestelin yan sanayisi diye biliyorum ama yinede ekledim. Regal ve Vestel 800hz. Axen 200hz.

Vestel ile Axen arasında ise 400 TL fark var. Regal ile Axen arasında ise 200 TL.

Ne yapsam bilemedim, Axen marka led tv önceden kullandım 32" ve hiç sorun yaşamadım yıllardır bir tür sempatim mevcut. Regal ve Vestel ile hiç bir tecrübem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Mart 2018; 20:59:26 >

• arkadaşlar tvlerden anlayanlar yardım edebilirmi rica etsem çok kararsızım şuan
  • korkanın çocuğu olmaz axeni aldım gittigidiyorda hem maxipuan hemde 100tl günlük fırsat çeki vardı 1790tlye geldi. geldikten sonra fikir vb yazarım artık. regali alasım vardı ama fırsat aklımı çeldi.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Burada konusu olacaktı. Axen Tv'ye Vestel Pixellenve teknolojisi yukleniyordu onu bulup uygulamanizi oneririm.

Gule gule kullanin. Bir dorun olursa 14 gun cayma hakkiniz var bunuda unutmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Burada konusu olacaktı. Axen Tv'ye Vestel Pixellenve teknolojisi yukleniyordu onu bulup uygulamanizi oneririm.

Gule gule kullanin. Bir dorun olursa 14 gun cayma hakkiniz var bunuda unutmayin.

teşekkürler hocam gelince bir araştırayım pixellence olayını.

umarım bir sorun çıkmaz da uğraşmayız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam TVnin ps4 performansını ölçebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

hocam TVnin ps4 performansını ölçebilirmisiniz.

ps4 pro yok elimde slim olanı var. normalde ben ps4'ü pc monitöründe oynarım 24" olanda ama bunda da deneyip görüşlerimi yazarım. daha 1 hafta sonra felan deneyebilirim sanırım ancak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REGAL TV'LER İYİMİDİR SİZCE?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz

• ürünü deneme fırsatı buldum oldukça memnun kaldım sanırım çok yüksek beklentim olmadığından olabilir :D

dev gibi ekran, görüntü kalitesi oldukça iyi duruyor, ses düzeyide bence yeterli. oldukça fiyat performans bir ürün olmuş.

playstation 4 ile biraz gta 5 biraz da fifa 2017 oynadım oldukça iyi geldi.

Önceden seg marka led tv ile denemiştim ps4'ü ondan daha iyi buldum görüntüsünü.

Ama biraz renklerle vs oynamak gerekebilir. Ölü piksel göremedim ama çok büyük ekran olduğundan gözden kaçırmışta olabilirim. Gözüme çarpan bir ekran sorunu yok gibi birşey.

Yalnız tv'nin tek rahatsız edici olayı kumandası. Epey salak bir kumanda bazen sinir ediyor :D

Son olarak smart tvsindeki uygulamalar yetersiz, youtube'dan vs rahat video izleniyor ama tarayıcısı pek kaliteli değil.

Zaten android tv box satın aldığım için pek beklentim yoktu , onu bekliyorum şimdi.

Kısacası fiyatına göre mükemmel. Ben çok yüksek beklenti içine girmezseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Beni kesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Mart 2018; 16:34:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.