Teğmen
01 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar benim ASUS TUF Gaming FX505DT-BQ030 model Gaming laptopum vardı fakat ekranda titreme sorunu olduğu için değişim istemiyle ASUS teknik servise gönderdim dün aradığımda ise ürünün değişim/iade onayını aldığını söylediler ayın 20sinden itibaren bana kargoyla değişim/iade formu geleceğini söylediler şu an bekliyorum fakat ben ürünü Hepsiburada üzerinden almıştım ve şu an Hepsiburada'da benim ürünüm satılmıyor forum gelince nasıl bir yol izleyebilirim?

Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum kardeşim tabelayı görür görmez bu araba anında 70km hıza nasıl düşecek zaman da mı tanımıyorsunuz ne çirkin bir harekettir bu sanırsın 90-100 ile gittim bu yolda vallahi doğru dürüst araba kullanılmayacak yazıklar olsun gerçekten acaba bu cezayı yazan arkadaş hiç mi düşünmüyor utanmıyor mu hakiketten yazıklar olsun.
Arkadaşlar Çanakkale Lapseki-Bursa yolu üzerinde hız limiti 70 iken ben 98 ile geçmişim hız limiti vardır doğru fakat bu ceza bu kadar çok değil mi ne için böyle maaşımın yarısı gidecek neredeyse bu nedir böyle ?
Bugün dışardan geldiğimde arka bahçemde tavuk vardı arkadaşlar yan taraftakilere sordum onların tavukları yok üst katlardan da gelemez bahçenin önü zaten kapalı ve yol var yani imkansız gibi bir şey bu tavuk bahçemde ne yapıyor birazcık su verdim içti yemek yedi sahibi buradaysa gelsin alsın 3 iş günü içerisinde kesip fırına vericem duyurulur
Selamın aleyküm arkadaşlar bende Vestel 55CA9550 tv vardı fakat ekranda morarma olduğu için servise verdim bana telefon açıp Vestel 55UD9400 tv verebileceklerini önerdiler siz ne düşünürsünüz matıklı mı sizce ?
arkadaşlar 4 hafta önce halı sahada kaleci iken sert bi şut geldi kurtardım bileğim acıdı 2 hafta önce doktora gittiğimde ilaç verip gönderdi bugün tekrar gittim Skafoid kemiğimin kırıldığını söyleyerek alçıya aldı bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi?

Edit:Bugün alçım çıktı tam 59 gün sonra şuan el ateli takıyorum Allah kimseye vermesin.

Edit2:Yaklaşık 15 ay geçti artık rahatlıkla kullanabiliyorum arada fizik tedavi de gördüm çok çok ufak acı oluyor ve sol el bileğimi geriye doğru tam yatıramıyorum.
Arkadaşlar ben de jbl450bt var da ses geliyor çok iyi ama mikrofon konuşurken 1gün gayet iyi çalışıyor ertesi gün iste karşı tarafa aşırı cızırtı gidiyormuş sesimi kaydettim ki kendim bile dayanamadım cızırtı sesine sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar selam bugün trust marka bluetooth adaptörü aldım sanırım kurulum yapamadım taktığım zaman hiçbirşey olmuyor bluetooth simgeside çıkmıyor sağ altta nasıl kurulum yaparım.? Kullanma kılavuzunda takıldığı zaman sağ alt tarafta simgesinin çıkacağını gösteriyor fakat simge yok nasıl bir yol izleyebilirim teşekkürler ?
Arkadaşlar yaklaşık 4 5 yıldır kullandığım kablolu kulaklıktan sıkılarak kablosuz kulaklık almaya karar verdim oyun için istiyorum yani bilgisayarda kullanıcam kulak üstü önerileriniz varsa çok iyi olur fiyat aralığı 100-300TL arası teşekkürler.
Arkadaşlar yaklaşık 4 5 yıldır kullandığım kablolu kulaklıktan sıkılarak kablosuz kulaklık almaya karar verdim oyun için istiyorum yani bilgisayarda kullanıcam önerileriniz varsa çok iyi olur fiyat aralığı 100-300TL arası teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
İyilik yap kötülük bul.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
General Mobile
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
TV
Vestel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 253
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.959 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.