Şimdi Ara

Bu Tura Dikkat!!!!!! PARANIZI KAPTIRMAYIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yazdığım her kelimenin sorumluluğunun bana ait olduğunu, her zaman arkasında olduğumu ve kanıtlayabileceğimi belirteyim. YAZI SADECE UYARI AMAÇLIDIR.

    ''DRAGON TURİZM'' adı altında hizmet veren ve İzmir'de bulunan Kuşadası, Şirince, Bodrum, Marmaris gibi yerlere götürdüğünü iddia eden tur, AQUA FANTASY turuna rezervasyon yaptırıp ücretin bir kısmını verdikten sonra turdan önceki gün Saat 23:00'da beni arayıp turun İptal olduğunu belirtmiştir. Anlayışla karşılayıp paramı nereden alabileceğimi sorduğumda ise verdiğiniz yerden yani 'BORNOVA KÜÇÜK PARK'taki standttan alabileceğimi söylemişlerdir. Ancak her gittiğimde çeşitli bahaneler uydurarak paramı vermemekte ısrar eden tur şirketinin daha önce bir çok insana aynı muameleyi yaptığı ve yapmaya devam ettiğini öğrenince direk olarak Polis Karakoluna gittim ve şikayetimi bildirdim. POLİS MEMURUNUN TELEFONLA KONUSMASINA RAĞMEN söz verdiği gibi bugün 15:00 da standı kurmayıp, telefonlarımı da açmamıştır.

    Uzun lafın kısası bir yere giderken dikkatli olun ve asla dragon turizm denen şirketi tercih etmeyin. Buradan ADLİYEYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIMI, isteyen olursa makbuzu gönderebileceğimi belirtmek isterim. Hem gününüzü rezil edip, hemde paranızı gasp etmelerine göz yummayın.. Maksadım paramı geri almak değil, daha fazla insana aynı şeyi yapmalarına engel olmaktır..

    DRAGON TURİZM FACEBOOK SAYFASI : http://tr-tr.facebook.com/pages/DRAGON-TUR%C4%B0ZM/132244950184311?sk=wall



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roberto_asley -- 5 Eylül 2011; 16:48:41 >







  • teşekürler
  • Rica ederim..
  • Bilgi için teşekkürler görmüştüm bu şirketi adında meymeret yok zaten Dragon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.