Şimdi Ara

Bu Telefoncular Çok Kazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung için "film" almaya gittim Montajını Ben yapacaktım anlıyorum az çok telefon tamirinden gittim telefoncuya Samsung u700 için film Var mı dedim var dedi orjinal cin malı (30tl ) birde Yan sanayi(20 tl) var dedi.. Başka bir Telefoncuya gittim o da aynı Hesap Cıktı İçimden Seviyesizce Şeyler Söyleyerek basarak gittim evime doğru ..

(maliyeti En fazla 5 tl dahada ucuzdur Belki ,) piyasa fiyatı 10 tl lik ürüne 30 tl para isteyen Telefonculara

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

samsung için "film" almaya gittim Montajını Ben yapacaktım anlıyorum az çok telefon tamirinden gittim telefoncuya Samsung u700 için film Var mı dedim var dedi orjinal cin malı (30tl ) birde Yan sanayi(20 tl) var dedi.. Başka bir Telefoncuya gittim o da aynı Hesap Cıktı İçimden Seviyesizce Şeyler Söyleyerek basarak gittim evime doğru ..

(maliyeti En fazla 5 tl dahada ucuzdur Belki ,) piyasa fiyatı 10 tl lik ürüne 30 tl para isteyen Telefonculara

sultanbeyli'de geçen yaz eniştem almıştı film. O da anlar telefonlardan, ve 8 liraya almıştık o zaman. Hepsi kazıkçı bunların.

• bana uygun fiyata FİLM gerek Nereden Bulurum.. İstanbul
  • quote:

dostum 5 liraya 10 liraya almak istiyorsan çin'e bir bilet alırsın gider alır gelirsin o adam taaa çinden kalkıp malzeme getiriyo orda dükkan kirası veriyor sana hayrına geliş fiyatından verecek hali yok. Birde o filmi serviste 50-60 liraya degiştirdiklerini düşünebilirsin (telefoncuyu savunmuyorum benimki sadece farklı bir bakış açısı.)

• Tanesi 50 krş olanda var torbayla satiliyo
  • Orjinal çin malı ne oluyor yav. Bende batarya almaya gittiğimde demişlerdi

20lik kontör kartını 19 liraya alıyorlar belki dahada düşük bir fiyata 23 liraya satıyorlar.Adalet mi bu ama işbankası var online yüklüyorum 20liraya
  • isin icinde olan dayimdan biliyorum o filmleri takmak sanildigi kadar da kolay is degil. ozellikle bazi telefonlar cok karmasik duzenli. ayrica telefoncu o filmi takarken telefon bozulursa mesuliyeti ustune alir. ve siz de olsaniz siz de ayni fiyata satarsiniz.

1 gblik hafiza kartlari 1-2 liradan geliyor. 10liradan satiyorlar. bence normal. hergun kart lan yok nerden kar etsin adam.
    ayanoglu gsm ve akcaya selamlar. muhaha.gif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam paypal vs.. hesabın varsa milletin ağız kokusunu çekmeden 2-3 dolara böyle ürünleri getirebiliyorsun yada toptancılar oluyor sirkecide falan orada uygun fiyata sıfır veya çıkma flexi kablosu bulabilirsin pendiğe yakınsan orada bildiğim bir yer var bütün telefonların yedek parçası mevcut ucuz bir şekilde satıyorlar. gittigidiyor ve sahibinden sitelerindede uygun parça bulunabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: airdev

quote:

dostum 5 liraya 10 liraya almak istiyorsan çin'e bir bilet alırsın gider alır gelirsin o adam taaa çinden kalkıp malzeme getiriyo orda dükkan kirası veriyor sana hayrına geliş fiyatından verecek hali yok. Birde o filmi serviste 50-60 liraya degiştirdiklerini düşünebilirsin (telefoncuyu savunmuyorum benimki sadece farklı bir bakış açısı.)

cine gitmeye gerek yok sahibinden.com Gibi Yerlerde adam 5 tl ye 7 tl ye satılıyor Kargo parası olmasa alırım..
    Film takmak zor demişsin Neresi zor ? iki tane Tık tamam

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 23:6:4 >
  • sen şu çok zengin olan adam değilmisin?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cennette Bir Gün

sen şu çok zengin olan adam değilmisin?.

zenginiz diye parayı sokaktan Bulmadık Dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cennette Bir Gün

sen şu çok zengin olan adam değilmisin?.

zenginiz diye parayı sokaktan Bulmadık Dostum

zenginlik bir bisey olsa gerek
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48274752

• haklısın 3-5 tl lik şeyi 30tl ye satıyolar. bide orjinal çin malı saçmalığı çıktı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

haklısın 3-5 tl lik şeyi 30tl ye satıyolar. bide orjinal çin malı saçmalığı çıktı başımıza

30 tl satılan ürünü 5 tl ye aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.