2K çözünürlük, 27" 165hz ve ips ekran. bence bu fiyata iyi denilebilir.

fiyat iyi, değerlendirilebilir 248 tl am4 anakart m2 destekli falan filan..

100 tl fark verip bi üst paket olan msi b450 alabilirsiniz msi olan da 378 tl ve amazonda 12 taksitle

arkadaşlar merhaba, fotoğrafta gördüğünüz kasayı kullanıyorum. 3 önde, 2 yukarıda 1 de arkada olmak üzere toplamda 6 fan var. işlemciyi de sayarsak toplamda 7 fanla 40db ses ve aşırı rahatsız etmeye başladı. bu sesten kurtulmak için f/p ürünleri arayışındayım. fanları değiştirmek istiyorum. Sizce ne almalıyım, neye dikkat etmeliyim ? önerilere ihtiyacım var.

|
3060ti mı yoksa rx 6700xt mi kararsız kaldım.
|
arkadaşlar merhaba, bir yakınım için bilgisayar topluyoruz. işlemci ve ekran kartı tamam. bunlar için anakart ram psu ve kasa için tavsiyelere ihtiyacımız var. amacımız kasanın uzun süre güncelleme istememesi, ileride bir upgrade yapmak gerektiğinde minimum değişimle kullanıma devam edilmesi şeklinde.
anakart için ne seçeceğimizi bilemiyorum. ileriki nesil işlemcileri de kullanabileceğimiz bir anakart önerisinde ihtiyacım var. f/p önerisi olacak şekilde. max 1000 tl civarında ama f/p olacak her türlü öneriye açığız.
ram olarak 3200mhz 2x16 ya da ilk etapta 2x8 almayı düşünüyoruz. onun için de tavsiyelerinize açığım.
psu sharkoon marka baktım, 650w olanlarına. onun dışında 700w high power vardı 80+ gold olup modüler olan. sizlerin de önerisi varsa lütfen önerin, ürünleri değiştirelim. aşağıdaki linkler kötü ise direk ürün tavsiye edin, onu alalım lütfen.
kasa için bir fikrimiz yok açıkçası. ekran kartımız 5700xt 3 fanlı olan model. kasaya sığar mı bilmiyorum ama bu linklerde yer alan msi kasaları düşündük. olmazsa farklı önerilerinizi de alayım lütfen.
https://www.itopya.com/msi-mag-forge-100r-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa//
https://www.itopya.com/msi-mag-forge-101m-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa//
monitör için 27" 144hz alalım istiyoruz.
bir de kasada sıvı soğutma kullanacağız. seçtiğimiz ürün bu, daha iyi bir ürün varsa önerebilirsiniz.
arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde yeni bir sistem topladım, kurulumu herşeyi tertemiz gerçekleştirdim. ekran kartı driver'ları, sistem güncellemeleri, driver'lar, chipset, bios hepsi güncel öncelikle bunu belirtmiş olayım.
Sorunum league of legends oynarken oluyor. karakteri yönlendirirken karakterde sıçramalar oluyor. Normalde 144 fps'de sabitleyince sorun yok. 240'a sabitliyorum yine sorun yok. fakat fps limitini kaldırıp sınırsız yapınca saçmalamalar başlıyor. bu da benim sinirimi bozuyor. benzer videolara bakıyorum bu tür hiçbir şey yok. böyle olunca da sinirleniyorum. sistemin özelliklerini ve oyun esnasında çektiğim videoyu yazayım, belki bir fikir verir. afterburner açık iken çektim.
işlemci : r5 3600x
ram : corsair vengeance 32gb 3200mhz (2x16)dual
anakart : asrock b450 pro4
ekran kartı : sapphire rx 5600xt pulse
monitör : LG 27GL63T (27 inç) UltraGear IPS oyun monitörü 144 Hz, 1 ms GTG, G-Sync, AMD Radeon FreeSync
power : be quiet! System Power 9 600W
Video : https://disk.yandex.com.tr/i/BTdppa_2X0feCw
Edit : sorunun kaynağı aptal oyun içerisinde "Hareket önizleme" diye bir ayardan kaynaklanıyromuş. o ayarı kapatınca sorun düzeldi.
Sistemim için kasa önerir misiniz ?
|
|
|
Meslek: Geomatik Mühendisi

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.000
İkinci El Bölümü Mesajları: 329
Konularının görüntülenme sayısı: 382.139 (Bu ay: 1.199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic