Şimdi Ara

Devlet yurtlarında telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Lise 3 öğrencisiyim devlet yurdunda kalıyorum. Yurdumuzda telefonlar etütlerde yasaktı etütlere götürmüyorduk. Ancak dün aldığım duyuruya göre yurtta akıllı telefon tamamen yasak olup sadece internete girmeyen telefonlar getirilecek diye anons yapıldı hocalar eve gittiğinizde telefonları bırakın ve ya bana verın eve giderken alın diyor. Ancak sorunda şu bizim götüreceğimiz tuştu telefonlar dahi günlük 1-2 saat kadar bi sürede verilecek diğer türlü yurtta dolapta kılıtlı kalacak hocalar açacak. Böyle birşey yapmaya hakları varmı?



  • yurdu yak kesin çözüm %100 denendi,onaylandı.
  • Ne alakasız, saçma bir kural. Sebep olarak öğrenciler ders çalışsın, etkiliyor vs. diye sıralarlar bahaneleri. Kişi kafayı derse vermedikten sonra önüne kitap da dizsen, telefonu da yasaklasan fayda etmez. alır eline kağıdı, kalemi karalar bir şeyler vakti gene öldürür.
  • aynı bizim eski yurt.. sorun yok götür çaktırmazsan sorun olmaz.. kimsenin telefonuna karışamazlar.. ama etütteyken oynama şayet nöb öğretmen görürse alır sonra ondan almak için 1000 takla atarsın
  • Normalde götürürüm de şimdi daha pazartesiden irtibaren başlıcak bi ilk hafta götürmeyeyim sonraki haftalara bakarız. Hocaların garezi var zaten bize çok sinir bozucu ve internet paketini de 3 gun once yenılemıstım hafta sonu zaten evde net var gerek yok yanı o da boşa gitti :) sinir dolu işler işte ya bizim yurtta yasak olmasının bir sebebi de şu;
    Bizim yurdun oldugu yer çok belalı bir şehir bi kız başka arkadaşına erkek ayarlamış sonra bu erkekle kız kızın kızlıgını bozmuşlar sonra bunların arasını yapan kız videoya almış bunlar yaparken tehdit etmiş 15.000tl almış ortalıkta yok şu an kız bunun için bir önlem de olabilir tam kesıremıyorum da yınede suclunun yanında yanan masumlar biz olduk :)
  • ya hakları olmasa ne yapıcaksın, kime şikayet ediceksin? sanırsın tüm ülke hakka hukuka cok saygılı.
    hastayım şu liselilerin de ama buna hakkınız yok hocam :( triplerine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 16 Nisan 2016; 2:50:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.