Şimdi Ara

BU Streamer ' ın Olayı nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitch.tv top 10 yayın da görüyorum bu elemanı sürekli. Bronz 4 oyuncusu 2k küsür aktif izleyicisi var. Yayında süt felan içiyor genelde oyunu tek elle oynuyor felan. Nedir bu elemanı bu kadar izlenir yapan. Bronz 4 olmasına rağmen 2k küsür izleyici takip ediyor.

http://www.twitch.tv/thepvpremade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 9 Şubat 2014; 21:54:21 >

• "Milk
    I just don't like carbonated drinks. In addition I never consume Alcohol.

That are allot less options :P.

In general there is at that point only water, fruit drinks (with allot of added chemicals) and dairy.

I like milk, and a gallon is cheaply priced as well.

I can drink easy +/- 2 gallons in a streaming session, so since it is a (mostly) natural product helps with staying healthy!

I mean, 2 gallons Cola, that would be dreadful :P"

tam nerd hacı. 1 senede liseyi bitirmiş.
  • o izleyici sayısını bi şekilde artırıyorlar
  • Yok artık ya
  • 2 galon sut de zarar lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay oldu yayına başlayalı bu çocuk.

Pozitif olması, düzgün bir surat, ayrıca Bronze IV olduğu için izleyiciyi çekiyor.

Yani o kadar çilingir var ki insanlar sıkılıp yeni şeyler arıyorlar.
  • belki tek elle lol nasıl oynanır onu ögretiyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlucard -- 9 Şubat 2014; 22:02:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fear ın konusu nedir??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 - 3 haftadır gözüme takılıyor top 10 da. İzliyorum öyle ahım şahım komik efendi vs. yani sempatik bulabileceğim birşeyi yok. İzlerken sıkılıyorum. Ahım şahım konuşması oynaması da yok. Herifi 2k küsür izleyici izliyor. Birde nasıl yapıyorsa tek elle oynuyor. Bir ara aaron mu aeron mu öyle bir streamer vardı. Engelli biri. Onun sistemi gibi ayaklarına tuslar felanmı koydu ordan mı basıyor acaba. Ulan yalandan elini masaya koy bari. Eli boynunda oyun oynuyor. Sıkılırım ben sürekli o şekilde durmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

2 - 3 haftadır gözüme takılıyor top 10 da. İzliyorum öyle ahım şahım komik efendi vs. yani sempatik bulabileceğim birşeyi yok. İzlerken sıkılıyorum. Ahım şahım konuşması oynaması da yok. Herifi 2k küsür izleyici izliyor. Birde nasıl yapıyorsa tek elle oynuyor. Bir ara aaron mu aeron mu öyle bir streamer vardı. Engelli biri. Onun sistemi gibi ayaklarına tuslar felanmı koydu ordan mı basıyor acaba. Ulan yalandan elini masaya koy bari. Eli boynunda oyun oynuyor. Sıkılırım ben sürekli o şekilde durmaktan.

Bende farkettim bu adamı olayı nedir diye konu açacaktım sen açmışsın, ilgi çekende oymuş demekki olayı yok.

• Mental problemleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Konuşmasından da belli zaten. neden izlendiğini ben de bilmiyorum
  • Bronz IV kapılarını herkese açıyor

• Bu sabah nightblue yu 34k kişi izliyordu ula turnuvada bizim riotturkish o kadar izlenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

2 - 3 haftadır gözüme takılıyor top 10 da. İzliyorum öyle ahım şahım komik efendi vs. yani sempatik bulabileceğim birşeyi yok. İzlerken sıkılıyorum. Ahım şahım konuşması oynaması da yok. Herifi 2k küsür izleyici izliyor. Birde nasıl yapıyorsa tek elle oynuyor. Bir ara aaron mu aeron mu öyle bir streamer vardı. Engelli biri. Onun sistemi gibi ayaklarına tuslar felanmı koydu ordan mı basıyor acaba. Ulan yalandan elini masaya koy bari. Eli boynunda oyun oynuyor. Sıkılırım ben sürekli o şekilde durmaktan.

Bende farkettim bu adamı olayı nedir diye konu açacaktım sen açmışsın, ilgi çekende oymuş demekki olayı yok.

mouse a makro yapmıştır qwer 123 mouse a atamıştır mesela ordan sadece mouse la oynuyordur bir numara yok aslında

hatta oynadığı mouse razer naga imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuardsmanBob -- 9 Şubat 2014; 22:14:30 >

• Rahatsız edici bir ağız şapırtdatması var Bolu ve Kastamonu yöresinden tanıdım insanlar var cevremde onlar aklıma geliyor. Bu arada malp darius a karsı 2-0-1 gidiyor. :)

Edit ingilizcem pek iyi olmadığı için konuşmasında bir bozukluk varmı yokmu anlayamıyorum açıkcası. Konuşması bana ingiliz aksanıymış gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 9 Şubat 2014; 22:17:40 >
  • Bu hareketleriyle izleyici buluyor işte.
  • Skillere q,w,e,r yerine 1,2,3,4 vermiş. Bence kaliteli bi gamer mouse var ve mousa bu tuşları atadı .(12 tuşu olan mouse gördüm).
    Birde yaptığı her hareketi açıklıyor , uyuz oldum .

"eveeet, flash atıp stun atacam . Ooooohh muck ! O da flash attı . Neyse bu adc min rahat farm yapmasını sağlıyacak "
  • konuşmasından dolayı heralde böyle bi değişik aksanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bu sabah nightblue yu 34k kişi izliyordu ula turnuvada bizim riotturkish o kadar izlenmiyor.

Bjergsen TSM e ilk geldiği zamanlar 70k izleyen vardı.

• bizde bi cocuk vardı atletli streamermıydı neydi bu onun yabancısı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

bizde bi cocuk vardı atletli streamermıydı neydi bu onun yabancısı işte.

Yanlız bu daha dürüst geldi gözüme. Bu kadar izleyiciyle iyi bir para kazanabilir ve bu parayla eloboost yapabilir. Ama yapmıyor ligini direk tagına yazıyor.

Donanım da 17 yıllık logitech klavye yazıyor. Tuşlarına basmayarak klavye nin ekonomik ömrünümü uzatmaya çalışıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.