Şimdi Ara

Bu sorun nasıl geçer arkadaşlar[KAFAYI YEDİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık bir aydır geceleri uyanıyorum ve daha sonra uykuya dalamıyorum.

Stres yapacak hiç bir şeyim yok. Okula gitmiyorum. Çalışmıyorum para kazanma derdim yok Hergün istediğimi yapıyorum. Kafama takacak bir şeyimde yok. Önceden öğlene kadar uyuyan bir insandım.

Ama psikolojim bozuldu bu uyku sorunu yüzünden. Bazen gece 3 te uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum. Bazen günde 1 saat uyuduğum oluyor öğlen uyuyorum.

Uyku için yada uykuyu getiren bildiğiniz bir ilaç filan var mı ?

Spor yapıyorum ama uykum düzensiz olduğu için kaslar dinlenemiyor bu yüzden kafaya takıyorum biraz.

Daha önce bu sıkıntıyı çeken var mı nasıl kurtuldunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tualeti-Tıkayan-Adam -- 20 Kasım 2016; 21:42:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip bana da lazım çok iyi uyumak için bir ilaç bir şey?

Melisa çayını öneriyorlar

• Uyku sorunu çogu insanda var sanırım bende senin gibiyim gelecek öneriler varsa takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Samanik

Takip bana da lazım çok iyi uyumak için bir ilaç bir şey?

Melisa çayını öneriyorlar

Bende işe yaramadı hocam maalesef. Böyle geceleri komaya sokan bi şey lazım

• bazı sorunlarım varken içtiğim bir şurup vardı. uyumaya yardımcı oluyor ama devamlı kullanım için nasıl olur bilemedim
  • Passiflora?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peyotenin yararları

Passiflora?

heh aynen o. adını hatırlayamamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

quote:

Passiflora?

Evet uyku konusunda sakinleştirici hali sayesinde etkili olur diye öneriyorlar. Bende kullandım zaman zaman ama dediğin gibi devamlı kullanım konusunu bilememiyorum altan. Bağışıklık yapıp belli bir süre sonunda yatmadan önce 1 şişeyi bitirme ihtimali gözümün önüne geliyor.
  • Ne bu rahatlık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

quote:

Passiflora?

Evet uyku konusunda sakinleştirici hali sayesinde etkili olur diye öneriyorlar. Bende kullandım zaman zaman ama dediğin gibi devamlı kullanım konusunu bilememiyorum altan. Bağışıklık yapıp belli bir süre sonunda yatmadan önce 1 şişeyi bitirme ihtimali gözümün önüne geliyor.

vala tepeme diktiğim olmuştu o yüzden tavsiye etmem

• quote:

Passiflora?

Saolun hocam yarın bakayım bir

• Tualeti-Tıkayan-Adam kullanıcısına yanıt
    Günde kaç saat uyuyorsun ? Biraz saçma gelebilir ama masturbasyon uyku getirir. Bir gece dene.
  • Nasıl yani okumuyor,çalışmıyor aynı zamanda para derdine sahip olmadan yaşıyorsun.Evde beslenen bişey misin?

• Benim de... Şöyle taze yeşillikli çiğ köfteden sonra iyi gidiyormuş diyorlar. (kusura bakma alışkanlık oldu günde bir kere yapmam lazım )

@Tualeti-Tıkayan-Adam Ne demek, umarım bir yararı olur durumuna. Araştırmayı ihmal etme ama kullanmadan önce.
  • quote:

Benim de... Şöyle taze yeşillikli çiğ köfteden sonra iyi gidiyormuş diyorlar. (kusura bakma alışkanlık oldu günde bir kere yapmam lazım )

@Tualeti-Tıkayan-Adam Ne demek, umarım bir yararı olur durumuna. Araştırmayı ihmal etme ama kullanmadan önce.

ıslak kek ve kısır yedim, o yüzden canım çekmedi

• Tüh... geceye patlatırım ikinci bonbayı o zaman.
  • quote:

Tüh... geceye patlatırım ikinci bonbayı o zaman.

• Böyle boş bi hayat yaşamaya devam edersen zamanla şuan yaşadığın gibi psikolojik sorunlar yaşamaya başlarsın ve bunlar git gide büyür. O yüzden en yakın zamanda bi hayat gayesi edinmeni ve onu elde edebilmek için çabalamaya başlamanı öneririm.
  • hocam sigara kullanıyorsan ondan olabilir aşırı çay tüketiyorsan ondanda olabilir yatmadan önce odanı 15 dk havalandır
    benim aşırı derece stres sorunum var alnımın önü komple açıldı sinir stresten ama sende böyle bir sorunda yok diğer seçenekleri gözden geçir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

hocam sigara kullanıyorsan ondan olabilir aşırı çay tüketiyorsan ondanda olabilir yatmadan önce odanı 15 dk havalandır
    benim aşırı derece stres sorunum var alnımın önü komple açıldı sinir stresten ama sende böyle bir sorunda yok diğer seçenekleri gözden geçir

Hocam sigara alkol yok

Ama enterasan olarak uyuyamıyorum. Odayı havalandırayım dediğiniz gibi. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.