Şimdi Ara

Bu Sistem Erdoğan’dan Başkasının Eline Geçerse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK Parti taraftarlarına bunu soruyorum.

Aldığım cevaplar şöyle:

- Geçmez.
    - Erdoğan hep kazanır.
    - Erdoğan var oldukça sorun yok.
    *

“İyi ama ya Erdoğan’dan sonra?” diye soruyorum.

Aldığım cevaplar şöyle:

- Yine başkasına geçmez.
    - Yine biz kazanırız.
    - Sorun yok.

ÜÇ MADDEDE AK PARTİ VE REİNA

- BİR: Reina katliamının ardından Reina’ya gidenler arasında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da yer almış... Düzeltir, Sayın Gündoğdu’dan

özür dilerim.

*
    - İKİ: Reina’ya karanfil bırakan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu ile konuştum. “Orada katledilenler bizim emanetimiz olan misafirlerimiz ve vatandaşlarımızdır. Tabii ki orada olacağız” dedi.
    *
    - ÜÇ: AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan aradı... “Çok önemli Meclis gündemine denk geldi. Gidemedik. Bir kasıt yok. Oraya gitmek, karanfil bırakmak isterdim” dedi. Teşekkür ettim kendisine.

SIK SORULAN SORULARA VERDİĞİM CEVAPLAR

- SORU: Ne çıkar referandumdan?
    - CEVAP: Sürpriz çıkar. Aksi takdirde gol olur.

*

- SORU: Bahçeli ne yapmak istiyor?
    - CEVAP: Adam resmen partisini iktidar ortağı yaptı, daha ne istesin!

*

- SORU: HDP milletvekili Garo Paylan’ın “soykırım” çıkışına ne diyorsun?
    - CEVAP: Dur Garo Allah’ını seversen, zaten ortalık karışık.

*
    - SORU: Niye son günlerde sıkça seçim lafı ediliyor?
    - CEVAP: Aykırı gidecek milletvekillerine sopanın ucunu göstermek için.

quote:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ahmet-hakan/bu-sistem-erdogandan-baskasinin-eline-gecerse-40336233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 15 Ocak 2017; 13:17:54 >

• Kim gelirse gelsin halk seçeceği için sıkıntı yok. Eğer halk seçiyorsa kılışlaroğlu gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temennim bu yetkilerin din düşmanı birinin eline geçmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Kim gelirse gelsin halk seçeceği için sıkıntı yok. Eğer halk seçiyorsa kılışlaroğlu gelecek.

Seçim sosyal medyada yapılırsa eğer, Sn. Kılıçdaroğlu elbet gelir.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bence Devlet Bahçeli de, Kemal Kılıçdaroğlu da muhalefet koltuğunu hak etmiyorlar. Birisi milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye açıklama yapılan partiyle kardeş olur milliyetçi hareket partisinin lideri olarak, diğeri şehitlerin yoldaşı değil edebiyatçısı olur partisinde pkklıları barındırır doğuya özerklik vermekten bahsederek Kürt oyları toplamaya çalışır.

Bakın AKP'nin yolu doğrudur yanlıştır ona bir şey demiyorum. Ancak sen bir (Sn. Bahçeli) muhalefet partisi lideriysen milli konular hariç muhalefet etmek zorundasın. Bu ne şakşakçılık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuicklyMove

Bence Devlet Bahçeli de, Kemal Kılıçdaroğlu da muhalefet koltuğunu hak etmiyorlar. Birisi milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye açıklama yapılan partiyle kardeş olur milliyetçi hareket partisinin lideri olarak, diğeri şehitlerin yoldaşı değil edebiyatçısı olur partisinde pkklıları barındırır doğuya özerklik vermekten bahsederek Kürt oyları toplamaya çalışır.

Bakın AKP'nin yolu doğrudur yanlıştır ona bir şey demiyorum. Ancak sen bir (Sn. Bahçeli) muhalefet partisi lideriysen milli konular hariç muhalefet etmek zorundasın. Bu ne şakşakçılık?

Kıymetli dostum zaten muhalefet sağlam olsa Akp 15 yıldır iktidarlık sürmezdi.
  • Haberleri böyle izlerim artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü halk seçeceği için muhtemelen bir şey olmaz.

Erdoğan'dan başkasının eline tabii ki geçecek sonuçta bu adam da bir fani. Ama siz bence öncelikle kafanızdaki "Erdoğan olmazsa bittik" yargısını kırın.

Bu ülkede nice Erdoğan'lar, nice Atatürk'ler var. İçiniz ferah olsun. Provoke eden insanlara kanmayın.

Adam resmen dün radyoda şunu söylüyor. Kendisi tam solcu bir radyocu. "Ya başkan olarak ileride bir İsrail ajanını seçersek."

Elimde olsa ona şu videoyu gösterirdim ;

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

Temennim bu yetkilerin din düşmanı birinin eline geçmesidir.

din düşmanı demeyelim de, akılcı desek daha doğru olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

quote:

Yok ben bizzat din düşmanı istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

O zaman bize zulm ettiler falan diyorlar. Çok güzel ağlarlar bilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman bize zulm ettiler falan diyorlar. Çok güzel ağlarlar bilirsin.

Yahu şimdi bile mağdurlar acımayacaksın bunlara

• Oldu da başkanlık meclisten geçti, referandumdan geçti kabul edildi ve rtenin isteğiyle erken seçim gerçekleşti ve başkanlık resmi olarak uygulanmaya başlandı. Tam o sırada ya bir olay oldu ya da vadesi doldu rteyi kaybettik diyelim. O durumdan sonra ne olacak? herkes apar topar başkanlığı geri almaya çalışır dimi? Peki ya muhalefet almazsa. Bu halktan geçti kabul etmiyoruz derse? refetandum için gereken sayı sağlanamaz ve başkanlık seçimi tekrarlanirsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 15 Ocak 2017; 17:30:58 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Erdoğan olmasa bittik diyen yok zaten, Erdoğan olduğu için bittik anasını satayım.
  • quote:

quote:

quote:

Çok beklersin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Erdoğan olmasa bittik diyen yok zaten, Erdoğan olduğu için bittik anasını satayım.

Sorulan soru ve karşı fikrin ortaya sunduğu tezler bunu gösteriyor maalesef. Ya ileride kötü niyetli insanlar ülkemizde başkan olursa ??

Demek ki şu an kötü niyetli görülmeyen bir başkan adayı var. Ben bunu böyle yorumluyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Sorulan soru ve karşı fikrin ortaya sunduğu tezler bunu gösteriyor maalesef. Ya ileride kötü niyetli insanlar ülkemizde başkan olursa ??

Demek ki şu an kötü niyetli görülmeyen bir başkan adayı var. Ben bunu böyle yorumluyorum hocam.

Hocam biz direkt o sisteme karşıyız da bilip bilmeden evet diyecek zevatı uyandırmak için bu yönteme başvuruyoruz. Ama adamlar öyle bir uykuda ki akp nin kıyamete kadar iktidar olacağını zannediyor. Yazık...
  • quote:

quote:

quote:

Hocam biz direkt o sisteme karşıyız da bilip bilmeden evet diyecek zevatı uyandırmak için bu yönteme başvuruyoruz. Ama adamlar öyle bir uykuda ki akp nin kıyamete kadar iktidar olacağını zannediyor. Yazık...

Ülke içerisinde R.T.E dışında bir başkan seçecek olsa idik kimi seçmeliydik sizce?

• Umarım Stalinist biri gelir, tek dileğim bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ülke içerisinde R.T.E dışında bir başkan seçecek olsa idik kimi seçmeliydik sizce?

Hocam başkana filan ihtiyacımız yok. Başkan olabilecek adam da yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.