Şimdi Ara

Bu seneki sivrisineklere dikkat. Öldürdüm [SS] li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seneki sivrisineklere dikkat. Öldürdüm [SS] li
    Arkadaşlar bu görmüş olduğunuz tam bir profesyonel mutant sivrisinektir. Yemin ederim kalbim hızla çarptı üstüme gelirken. Aşırı büyük. Birde eskiden yastıkla birkez vurunca ölürlerdi. Şimdi asla ölmüyor, 3 kere sert bir şekilde vurmama rağmen. Koyu yerlerde kamufle oluyor ve adım attığım an kaçıyor. Bırak yastığı havaya kaldırmayı adım atamıyorsun direkt kaçıyor. Zaten uzaktan yastığı fırlattım da öyle öldü. Ayriyeten peçeteye sararken hala yaşıyordu çıkmaya çalıştı tekrar canlandı. Ödüm bokuma karıştı. Kalbim hızla attı. Hemen peçeteye sarıp öldürdüm. Arkadaşlar hepsi böyleyse ne yapacağız lan biz bu sene. All star olmuş bildiğin. Aşırı sağlamalar. Yakalamak imkansız ve çok iri ve zor ölüyorlar. Hastalık taşıyorda olabilirler dikkat edelim. Gazamız mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 26 Mayıs 2022; 2:0:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Abi zaten sivrisinek ısırdığı zaman kızarıp sisiyor bende bunlar ısırırsa herhalde geberip giderim. Geçen dışarda gördüm ben de zebellah gibi bir şey geçti sivrisinekti bence, neyse bu kadar büyük olurlarsa belki sinekliğin minik açıklığından falan geçemezler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm sivrisinekleri yok etsek nasıl olur ekosisteme de bir faydaları yoktu sanırsam

• bi zombi sivri sinekler eksikti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Yoktur hocam ya Allah imtihan diye yaratmış. Çok uyuz hayvan.

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Hocam büyükler ama ölmüyorlar bide kac kere vurmak isterken ağzıma girmeye çalıştı nerdeyse. Sivrisinekten kaçtım bildiğin.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 26 Mayıs 2022; 5:36:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burada ilaçlıyorlar sabah akşam pek bir şey yok şu anlık ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Bu seneki sivrisineklere dikkat. Öldürdüm [SS] li
    Bu seneki sivrisineklere dikkat. Öldürdüm [SS] liEvrim Ağacı
    Sivrisinekler Neden Var, Ne İşe Yarar? Yok Etsek Olmaz Mı? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/sivrisinekler-neden-var-ne-ise-yarar-yok-etsek-olmaz-mi-3796

Özetle su ekosistemi ve balıklar için gayet önemli olduklarını savunan bir yazı, bayağı yeni yayınlanmıştı.

• İstanbula özeldir umarım bu yüksek ihtimal afrikadan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Mayıs 2022; 8:9:23 >
  • fesleğen al hiç sevmiyorlar 😁😁

• bizim kedi sağolsun patiyi vurduğu gibi sineğin amel defterini kapatıyor

• Sivrisinek olmayabilir.

• pencereye sineklik al. hazır, yapıştırmalı olanından aldım.

• bu sene tedbirleri erkenden alıyorum; orta yerde birikmiş su bırakmıyorum, şimdilik herşey eyi gidiy bakam, sinek falan yok ortalıkta

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 4:7:57 >
  • Ben10'da psikopat bir herif vardı. Onun mutant hayvanları gibi olmuş bu .

• Bu modellerde kronik hocam

• Bu seneki kışı atlatan yaratıklar bize neler yapmaz Bu seneki sivrisineklere dikkat. Öldürdüm [SS] li 

• Amazon dan 24.5 liraya bir sineklik alin pencerenizi takin olsun bitsin. 1 sene dayaniyor sineklik. 3-4 ayda sinek ilacına vereceginizden paradan daha hesapli ve sağlıklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.