< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 26 Mayıs 2022; 2:0:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 26 Mayıs 2022; 2:0:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 26 Mayıs 2022; 5:36:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sivrisinekler Neden Var, Ne İşe Yarar? Yok Etsek Olmaz Mı? - Evrim Ağacı https://evrimagaci.org/sivrisinekler-neden-var-ne-ise-yarar-yok-etsek-olmaz-mi-3796Özetle su ekosistemi ve balıklar için gayet önemli olduklarını savunan bir yazı, bayağı yeni yayınlanmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Mayıs 2022; 8:9:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sivrisinek olmayabilir. |
pencereye sineklik al. hazır, yapıştırmalı olanından aldım. |
bu sene tedbirleri erkenden alıyorum; orta yerde birikmiş su bırakmıyorum, şimdilik herşey eyi gidiy bakam, sinek falan yok ortalıkta |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 4:7:57 > |
Bu seneki kışı atlatan yaratıklar bize neler yapmaz |