Şimdi Ara

Bu sene ülkede kara cuma olur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık Kasim 11 i. Bu ülkede bu ekonomide kara cuma indirimi olur mu ? Internetten alacagim 150-200 tl lik malzemeler var. Ona gore alayim veya erteleyeyim. Trendyol,n11 yapar mi biseyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz hocam zaten olsada bizdeki yurt dışındaki gibi etkili kampanya olurmuyor

Amerikada arkadaşım zamanında 90 dolara 5s almıştı

150 dolar civarına 50 inc tv almıştı full hd

Aldıklarının faturasını atmıştı bana o zaman işte demiştim ya kampanya gerçekten bu

• kara cumaya ülkemizde n11 in 11.11 indirimleri örnek gösterilebilir bence. Aynı kalitede aynı büyüklükteki inirimler. Zaten hiç bir şirket n11in bu indirimlerimleriyle kıyaslanama

• gamzeakca G kullanıcısına yanıt

Yani 100 tl ye 11 tl indirim mi verir ? Suan trendyol avantajli 75 tl ye 25 tl indirim yapiyor. Fakat orada da urun fiyatlari yuksek, heralde magazalardan komisyon fazla aliyor n11 daha ucuz satiyor. Dolar 8 i gecti valla kararsizim pirince giderken bulgurdan olmayalim :)

• Olmaz. Şimdi aldığın kârdır. Bu ekonomide, gelecekte indirimli olsa bile bugünden daha ucuza olmaz. 2400 e roboto süpirge aldım amazondan, prime indirimlerinde 2700 oldu, hb özel indirimle fiyatı 3100.

• pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt

Sagolun o zaman yapistirayim hemen dolar 8 i gecmis diye haberler okumustum gunicerisinde :)

• Olmaz çünkü üreticiler tüketicilerin ürünleri alabilmesi için olabildiğince indirim yapıyorlar zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaldırcaklar sora indirim yapmış gibi geçircekler klasik

• Hiç bekleme hocam 10 lira indirim olacak diye bekleriz 50 lira artar üstüne fiyatlar alın gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.