Şimdi Ara

Bu sene takım hiç heyecan vermiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene en kötü rakiple bile olan maçı izlemek isterdim.Ancak bu sene hiç hevesim yok.şikeden muhabbetinden değil de ne bileyim takım tat vermiyo sanki.İnşallah yanılırım.

Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal
  • Carvalhal denen adamin takimin basinda olmasiyla ilgili bence aga.Takim teknik direktorsuz oynuyo resmen

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Bu sene Schuster döneminden daha çok heyecanlı geçecek bence. Ama başarı beklemiyorum şahsen.
    Bu sene ki grip bi farklı mı
    6 yıl önce açıldı
    zor bir maç oldu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heyecanı filan boşverinde M.Telaviv'i yenemezsek eğer gruptan çıkmamız imkansız.

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • RAHAT OLUN GRUPTAN 1. ÇIKICAZ

Orijinalden alıntı: YateQo

4000 kombine satılmış sanırım,komik

ne 4000i felaket tellalı (celal kolot) 2000 satıldı diyo
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Tam sayı 4000..

Ayrıca Celal Kolot ve Sinan Engin Beşiktaş düşmanı insanlardır.

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Tam sayı 4000..

Ayrıca Celal Kolot ve Sinan Engin Beşiktaş düşmanı insanlardır.

Aynen katılıyorum. Beşiktaş düşmanları olduğunu. Hele hele sinan engin müsvettesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Normalde bu sene başarı bekliyor olurdum.Fakat Carvalhal yüzünden hiçbir şey beklemiyorum bu sene.Dediğin gibi hiç heyecan,heves yok.

aynen. Bu tutuklamalar olmadan önce çok heyecanlı ve umutluydum özellikle Serdal Başkan'ın içeri girilmesiyle eski Beşiktaş'a döndüğümüzü hissediyorum

Tayfur'un alin dediklerine Carvalhal kiralanmaları yönünde rapor veriyor (Tanju, Burak), sonra bu adamlar gidip yönetime başvuruyor ve bir şans daha verilmesini istiyor. Oynamayacak adamlara maas bagla, baska klupte oynayayan adama para ode sonra diger adamlarin maasini odeyemezsin tabi Finans mudur de bos bu klubun !

Hani Carvahal Tayfur hocanin sistemine devam edecekti? Hadi Tayfur'u bosverdin Carvahal senin sistemin ne peki? Bu takim ne oynuyor?

Daha bugun bir demec vermis Carvahal, diyor ki "Rakibin durumu iyi değil ama bizim de onlardan aşağı kalır tarafımız yok. İki tane lige hazır olmayan takımın maçından tecrübeli olan taraf kazanabilir. Bazı oyuncuların disiplinsiz, bazılarının da formsuz olması nedeniyle istenilen taktiği bir türlü oturtamiyorum” kafayi yemek isten degil, UEFA'da finale yurusun istedigimiz takim daha Eskisehir ayarina gelememis bunu da soyleyen TD ettigi sikayetlere bak da cildirma!!!

Bilinmeyen bir transfer furyasi esiyor, "patlayacak, ucacak, milyonlarca avro kazanacagiz" diyerek hicbirimizin cozemedigi transferler yapiliyor. Klubun borcu da aynen transfer balonu gibi sistikce sisiyor. Ki gelen adamalrin giden adamlardan farki pek yok gibi, en aziindan istatistiklere gore oyle. Amaci nedir bu transferlerin? Ama yok daldan elma toplar gibi adam topluyoruz yine. alves, edu, hilbert, ekrem, aurelio, holosko, ismail köybaşı, m.akyüz koyun satışa bi tanesine kari gectim maliyetine talip cikacak mi acep?

Takim heyecan vermiyor cunku takim olamiyor, sonra baskan agliyor niye kombine satisimiz az diye ya mubarek getir su takimin ihtiyaci olan ve "is yapacak" sag bek+forveti biraz umut ver insanlara. Hadi onu da yapamadin bari formalari adam gibi dizayn ettirin, giyen kufur etmesen giysin! O da olmamis..

Baskan belki iyi niyetle belki ticari olarak milyonlarca avro harciyor ama neticede ne var ona bakmiyor.

Birde yillardir artik yalama olan "Stat Projesi" var... En buyuk gelir kayanagi olabilecek biir yatirima kurus para harcanmadi, anca toplanti, soz, roportaj icraat sifir. Ulen basbakan bile dahil oldu olaya hala Demioren stat yapacak

• alania maçından sonra takımla ilgili haberleri bile takip edesim gelmiyor
  • Arkadaşlar alania maçını o futbolu unutun geçti gitti ben de hiç hatırlamak istemiyorum ama bu sene bambaşka olacak belki ilk bir kaç maç takılırız ama sonrası çok iyi olacak takımın arkasında olmamız lazım on hafta geçsin yine birşey yoksa herkes istediğini desin ama çoğu taraftar umutsuz gibi ilk takılmadan protesto başlarsa yandik. Ben bu sezondan çok umutluyum
  • Bu sene bir halt olmaz takımdan... takım yazıyorum ama takım olmayı da beceremedik senelerdir.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.