|
Bildirim
|
Emniyet kemeri takmayinca boslukta gidiyormus gibi hissediyorum.
|
Emniyet kemerini ehliyeti aldığım zamandan bu yana hep takıyorum, bakkala bile arabayla gitsem yine takarım. Yanımdakilere de taktırmadan hareket etmem.
|
Artık arabaya bindiğimde ne zaman taktığımı bile hatırlamıyorum o derece otomatikleşti bende.
Metroda bile ufak ivme ile 100 kiloluk insanlar rezil hallere düşüyor. 80-90 ile giden bir aracın kaza anında 1 saniyeden kısa bir sürede durduğunu düşünürsek o ivme ile İzmit'e kadar rahat gider pişmaniye alır gelir ama insanlara anlatamıyorsun gerçi kendi aileme de pek anlatamıyorum ama neyse. Bu arada kız arkadaşın 10 dakika takmadığında sinir bozucu ses çıkmıyor mu ? Arkadan mı bağladın yoksa kemer tokası mı var ? |
daima takarım. arka koltukta otururken bile takarım. hatta otobüsle uzun yola çıkarsam onda bile takıyorum.
oraya süs olsun diye koymuyor otomobil üreticileri. hayat kurtarır. size de çok geçmiş olsun dilerim. ![]() |
Kemer takılmadığında uyaran sesi bulan adamın ellerinden öpmek lazım. O rahatsız edici ses sayesinde alıştım bende, otomatik takıyorum bindiğim gibi.
Geçmiş olsun. |
Geçen bir kaza oldu tanıdık 1 kişi rahmetli oldu, onunda araçtan fırladığını söylediler diğerleri kurtuldu. Tabiki de kemer takmadığı için araçtan dışarı fırladı yazık gerçekten. Kemer cezası tam olarak uygulanmalı emniyet tarafından.
|
Hocam araç arkadan çarpınca koltuğa yapışmanız gerekmiyor mu, camdan fırlama olayını çözemedim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 13 Şubat 2019; 10:58:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|