Bildirim
Bu park ile Guinness'e girdi [POLO İÇERİR]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cunku o bir vw , her alanda ustun olmasi icin tasarlandi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal -
esp standart olmayınca araçta , biraz çalışma ile kolayca yapılabilecek birşey gibi duruyor. -
hep yapmayı hayal ettiğim park şekli ama hep hayal olarak kalacağına da eminim :) -
Çok iyi ama bir de İstanbul'da sinirlenmeden kullanmayı başarırsa ayıretten tebrik edicem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
esp standart olmayınca araçta , biraz çalışma ile kolayca yapılabilecek birşey gibi duruyor.
Başvurun Rekorlar Dünyası'na yapabileceğinizi düşünüyorsanız
Polo olmasa zor yaparlardı. Duyduğama göre bunu sağlayan özel bir sistem varmış poloda (!)
Tanrı vw yi korusun.
Polo'yu günahım kadar sevmem ama şu konuda Polo'ya laf çarpılmasının amacı nedir acaba?
Daha önceki rekoru da ben paylaşmıştım, Mini ile yapılmıştı.Daha ötesi olamaz herhalde.Ama bu işin bi kategorisi olmalı, adam aynı şekilde S Class park ederse şu rekorla bir tutulmaz herhalde. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: optiSpice
Polo'yu günahım kadar sevmem ama şu konuda Polo'ya laf çarpılmasının amacı nedir acaba?
Daha önceki rekoru da ben paylaşmıştım, Mini ile yapılmıştı.Daha ötesi olamaz herhalde.Ama bu işin bi kategorisi olmalı, adam aynı şekilde S Class park ederse şu rekorla bir tutulmaz herhalde.
Vallahi konu sahibi olarak bende hiç bir şey anlamadım. Konu adamın yeteneği, başarısı olmalı iken birden Polo'ya kaydı. Kimseyle tartışma yaşamamak için cevaplamadım ama yani ne bileyim.
Bende VW seven bir insan değilim ama tamamen tercih meselesi, bok atmaya gerek yok. -
reklam kokan hareketler ...
edit: rekor kırılmış ...
neyin davasını yapıyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
esp standart olmayınca araçta , biraz çalışma ile kolayca yapılabilecek birşey gibi duruyor.
benım sahip oldugum tüm araçlar esp li. bu yuzden zor. -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
benım sahip oldugum tüm araçlar esp li. bu yuzden zor.
Esp olmasa diyosun. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey11
hep yapmayı hayal ettiğim park şekli ama hep hayal olarak kalacağına da eminim :)
aynen -
bence burda arabadan çok şöfürün konuşulması lazım asıl işi o yapıo hellal olsun bence herkez beceremez -
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey11
hep yapmayı hayal ettiğim park şekli ama hep hayal olarak kalacağına da eminim :)
Çekik gözlüler herşeyi hesaplamıştır şu hızla gidecen, şu noktada el frenini çekecen, şu kadar direksiyonu kıracan diye... Formülü falan vardır hatta
3x+5xyz^2+a^2/2+567x-67z/24yz=0 denklemini çözersen arabayı da park edersin -
Benzer içerikler
- en iyi motor koruyucu hangisi
- araç kiralama senet geçerlilik süresi
- erkeklerin araba sevdası sözleri
- mazot yutarsak ne olur
- borusan maaşları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X