< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 13 Kasım 2020; 1:34:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu nasıl ülke 2.eli sıfır fiyatına satıyorlar nerdeyse

-
-
serbest piyasa diye diye bu hale geldi. migrosta 10 tl ye satılan hotwheels araçlar var. adam n11 de o araca tam 700 tl yazmış. şaka gibi bi yer.
-
Bura turkiye ne bekLi10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada iş tüketiciye düşüyor. Tüketici azıcık araştırsa, bu fiyatların 0'a göre fazlasıyıla orantısız olduğunu görse gider 0 alır o 2. Elciden almaz. Onlar da mecbur fiyatı indirir.
-
Millet kafayı yemiş,nadirkitaptan 2.el kitaplara bakıyorum kitabın sıfırı 30 lira 2.elini 50 liraya satıyo adam
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeeeBurada iş tüketiciye düşüyor. Tüketici azıcık araştırsa, bu fiyatların 0'a göre fazlasıyıla orantısız olduğunu görse gider 0 alır o 2. Elciden almaz. Onlar da mecbur fiyatı indirir.
savurmuşsun yine reyiz.
-
kimse kusura bakmasında bunun sebebi ölücülerdir. nasıl yani derseniz 2.el fiyatını normal satılması gereken fiyata ilana koyunca abi ben öğrenciyim indirim yap diyen tipler çıkıyor. zaten piyasasının çok altında satışa koymuşum yinede indirim bekliyor.
bu yüzden millet 2.el olarak sattığı şeyin fiyatını yüksek yazıyor ki pazarlık ile normal satmak istediği fiyata satabilsin.
-
Alma ozaman tirrek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek neden islamiyet. Başka neden arama. Daha çoooooook ağlarsınız siz böyle. İslam dininde direttiğiniz ve cami yaptığınız sürece bu ülkedeki her şey çok daha kötüye gidecek. Ülkede ekonomik kriz var ama akp halen daha seçildiği yerlerde yeni cami inşaatlarına başlıyor. Bir cami 300 milyon dolar maliyetle yapılıyor. Mesela Çamlıca camisi. O paralarla ne fabrikalar kurulurdu. Üretime destek verilirdi.
İslamiyetin olduğu bütün ülkelerde refah seviyesi yerlerde ve bunun tek bir nedeni var o da islamiyet. Almanya'da 9 bin kilise varken, Türkiye'de 9 bin cami değil, 150 bin cami ve 1 milyon mescit var. Otur hesap yap matematik biliyorsan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bserbest piyasa diye diye bu hale geldi. migrosta 10 tl ye satılan hotwheels araçlar var. adam n11 de o araca tam 700 tl yazmış. şaka gibi bi yer.
aynen ya. migros'tan 10 liraya alıyorum adam internete 30-40 tl koymuş bir tanesini
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cross ThreadTek neden islamiyet. Başka neden arama. Daha çoooooook ağlarsınız siz böyle. İslam dininde direttiğiniz ve cami yaptığınız sürece bu ülkedeki her şey çok daha kötüye gidecek. Ülkede ekonomik kriz var ama akp halen daha seçildiği yerlerde yeni cami inşaatlarına başlıyor. Bir cami 300 milyon dolar maliyetle yapılıyor. Mesela Çamlıca camisi. O paralarla ne fabrikalar kurulurdu. Üretime destek verilirdi.
İslamiyetin olduğu bütün ülkelerde refah seviyesi yerlerde ve bunun tek bir nedeni var o da islamiyet. Almanya'da 9 bin kilise varken, Türkiye'de 9 bin cami değil, 150 bin cami ve 1 milyon mescit var. Otur hesap yap matematik biliyorsan.
Sıkıntı İslamiyet De Değil İslam'ı Anlamayan Halkta.
İslam Da Eline Her Geçen Paraya Cami Yap Diye Kaçıncı Ayet De Yazılmış Ben Mi Görmedim ? Normal Bir Ülke Halkı'na Yetecek Kadar İbadethane Açar.
Atatürk Halkı Dinle Sömürmesinler Diye Laik Sisteme Geçti
Normal De İslam Da Gani Gani Cami Yap Devletin Parasını Çal Diye Bir Ayet Bulunmaz
Ama Halk Her Allah Diyeni Alim Zannediyor
Aynı Şekil De Milliyetçilik Adıyla Kurulan Partiler De Türkçülüğü Sömürüyor Şuan Halktan 100 Kişiye Sorsan 99'u Bozkurt'u Siyasi Sembol Zannederler Halbuki Türklüğün Sembolündendir
-
İnsanlar 1500 yıldır anlayamadı ne hikmetse...
-
Yalnız her hotwheels ın değeri aynı değil. Yüzbinlerce dolara satılan hotwheelslar var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok doğru. Bu ülke şükretmek ile olması gerekeni karıştırıyor. Akp li bir arkadaşım var kendisi bana dolar yükseldi diye ekonomi kötü oldu diye davamızdan mı vazgeçeceğiz diyor ( akp yi savunmayı, oy vermeyi dava belliyor. ) Ben ona şöyle diyorum ekonomi kötüyken neden çok iyiymişiz gibi neden avrupa gibiymiş gibi halkı kandırmaya çalısıyorlar diyorum adam bana böyle yapıyor diye oy vermemezlik mi yapalım diyor. Ulan daha ne olsun ? Tüm avrupanın alabildiği ps5 i bize zengin işi olarak görüyorlar, damat bey dolar avucumuzda, dolar bizi ilgilendirmiyor diyor. Reis al keyif çay iç demesi bunları gördükçe nasïl oy vereyim diyorum. Bana bir adam o kadar şey yapsın sonra bir kaç hatası olunca oy vermemeizlik mi yapayım bu nankörlük değil de ne diyor. Halk böyle olursa ülke nasıl düzelsin ? Yarısı böyle. Devlette halkı istediği gibi yönetiyor gördüğümüz gibi. Eğer yabancılar gibi resti çeksek böyle olmayız. Adamlar da vergi bizim gibi olsun ps5 e zrngin işi densin bakalım sokağa çıkıp devlete neler yapıyorlar görürüz. Allah şükredin diyor ama sizin yaşam standardınızı düşürene şükredin, hiçbir şey demeyin demiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 13 Kasım 2020; 15:28:7 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
s2000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Takeshi Kovacsİnsanlar 1500 yıldır anlayamadı ne hikmetse...
Peygamber'den Hemen Sonra Bile Mezheplere Bölünüyor Din Halbuki Kur'an Da Dinin Kendi İçinde Bölünmemesi Gerektiği Yazıyor Yani Evet 1500 Yıldır Genel Olarak Kimse Anlayamadı Çünkü Orta Doğu Halkı Kalın Kafalı
Gerçek İslam Dini Mevlana'nın Yaşadığı Gibidir Hoş Görülü Olmak Gerektirir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fluuman
Çok doğru. Bu ülke şükretmek ile olması gerekeni karıştırıyor. Akp li bir arkadaşım var kendisi bana dolar yükseldi diye ekonomi kötü oldu diye davamızdan mı vazgeçeceğiz diyor ( akp yi savunmayı, oy vermeyi dava belliyor. ) Ben ona şöyle diyorum ekonomi kötüyken neden çok iyiymişiz gibi neden avrupa gibiymiş gibi halkı kandırmaya çalısıyorlar diyorum adam bana böyle yapıyor diye oy vermemezlik mi yapalım diyor. Ulan daha ne olsun ? Tüm avrupanın alabildiği ps5 i bize zengin işi olarak görüyorlar, damat bey dolar avucumuzda, dolar bizi ilgilendirmiyor diyor. Reis al keyif çay iç demesi bunları gördükçe nasïl oy vereyim diyorum. Bana bir adam o kadar şey yapsın sonra bir kaç hatası olunca oy vermemeizlik mi yapayım bu nankörlük değil de ne diyor. Halk böyle olursa ülke nasıl düzelsin ? Yarısı böyle. Devlette halkı istediği gibi yönetiyor gördüğümüz gibi. Eğer yabancılar gibi resti çeksek böyle olmayız. Adamlar da vergi bizim gibi olsun ps5 e zrngin işi densin bakalım sokağa çıkıp devlete neler yapıyorlar görürüz. Allah şükredin diyor ama sizin yaşam standardınızı düşürene şükredin, hiçbir şey demeyin demiyor.Şuan Fena Propaganda Yapılıyor Medyayı Cartı Curtu Her Şeyi Kullanıyor Bu Yüzden İktidar Taraftarları İşin Ciddiyetine Varamıyor
Adama Soruyorlar " Ekonomi Kötümü ?" Adam " Evet Kötü " Diyor Sonra " Kime Oy Vereceksiniz " Diye Soru Gelince Yine Malum Partinin Adını Söylüyor
Yani Halkın Çoğu Kısmı (İktidar Yanlıları Dahil) Ekonominin Durumunu Biliyor Ancak Tarım Bakanının Dediği Gibi "Avrupa Da En Çok Sığır Türkiye'dedir"
Benzer içerikler
- muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine ne demek
- diyette kavurma yenir mi
- temizlik isimleri
- dizimin üstüne düştüm ne yapmalıyım
- mantar işinden zarar edenler
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X