Şimdi Ara

Bu microsoft yeter artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum yanılıyor muyum ama artık canıma tak etti.geçen sene bir xbox almıştım,FW attırmıştım alırken 9-10 tane de oyun vermişlerdi.makina güzeldi hoşuma gitti.sonra sattım aynı sene içinde.bu sene nisanda tekrar bir xbox aldım bu sefer FWsiz.ama anlamıyorum insan kazıklamak,dolandırmak,yalan söylemek bu kadar kurumsallaştı mı?xboxu ilk alana 1 ay bedava gold diyorlar,artık onu da paralı hale getirmişler.paralı derken şöyle,kredi kartı numaranı girmezsen 1 aylık bedava goldunu vermiyorlar.çünkü niye,ertesi ay otomatik gold parası çekmek istiyorlar kartından.neyse 1 aylık gold önemli değil onun derdinde değilim ama yaptıkları yanlış.

sonracıma,kumandalar artık 4 barlık pil göstergesinin 2 barı kalsa bile kendini kapatıyor.her türlül pilde denedim,en babası duracellde bile aynısını yaptı,kolu değiştirdim yenisini aldım yine aynısını yaptı.ya kardeşim2 bar kalmışken bırak oynayalım 1 bar kalsın ara sıra kapat da yarısında niye bölüyosun?

yeni konsol çıkacak,o saçma kısıtlamalarıyla,işe yaramaz sadece göz boyama amaçlı eklemelerine fazladan yüzlerce dolar almalarıyla artık bıktırdı bu firma.daha nice dertler var ama hepsini birden bir anda yazmaya kalkışınca aklından uçup gidiyor.

en son yaşadığım şey: dün bir update yayınlanmış xbox için.indirdim mecburen updatei.ya babacım indirdiğim gibi makina yavaşladı.kolun ortasındaki gri büyük tuşa basıyorum,arkadaşların profilleri profil resimleri vb hepsi 15-20 saniyede açılmaya başladı.menüler arasında dolaşırken makina takılmaya başladı.az önce 2-3 defa "Games-Browse Games-Games for Gold" kısmına ilerledim,tam Games for Gold'a girecem,makina dondu.bunu tekrar edip duruyor.üstelik sıcak falan da değil ortam,cam sehpanın üzerinde altı üstü mis gibi açık ve serin.nedir bunun derdi anlamıyorum ki.yedirdik içirdik ama bu nankörlük yapıyor.

yeter artık mikrosoftun yaptıkları,bir daha ya konsol almam ya da ps4 alırım,beni bıktırdı açıkçası.ama ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten bir sıkıntı var mı bu işte?

yorumlarınız nedir?

• Hocam gerçekten çok haklısınız. Microsoft para konusunda çok beter olmaya başladı. Hele ki o puandan para birimine geçince avatarları kontrol etmek istedim puan başına kaç sent düşüyormuş meğersem.

Bende dün update yaptım benim makinede ağırlaştı ve arkadaşları uzun sürede yüklüyor eskiye göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin makinen bozuk kardeşim. Kumandamın pil durumu gösterdiği gibi, games with gold oyunlarını da sorunsuzca indiriyorum. Xbox One'da da kısıtlamalar kalktı.
  • Bende makinemi yeni aldım 1 ay falan oldu 1 aylık kodu direk girdim oldu oyunlarıda indiriyorum pil göstergeleride dogru gösteriyor
  • Senin makinede sorun var,hemen gelmişsin burda aleti eleştiriyorsun.
    sorun makinende.
  • Diğer yazdıklarını bilmem ama kimse o pil göstergesinin sorunsuz olduğunu kabul ettiremez bana.
  • Bu sorunlarin hicbiri bende mevcut degil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son update bende de sıkıntı yarattı. 30 dakika içinde 3 kere kilitlendi alet, kapatıp açmak zorunda kaldım. Umarım kalıcı bir sorun değildir.

Diğer yazdıklarına katılmıyorum. İlk sıkıntıyı geç zaten, Xbox.com üzerinden oto. yenilemeyi kapatabiliyorsun. Yaptıkları tabii ki çakallık, bunu bilmeyen ya da unutanlar olacak mutlaka. Ama çaresi var dediğim gibi. Yaklaşık 5 yıldır, pillerle ilgili bir sıkıntı da yaşamadım.

Kısıtlama konusuna girmeyelim hiç, 2 ay önce tüm kısıtlamalar kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 27 Ağustos 2013; 14:42:52 >
  • Pillerle ilgili sorun falan hiçbiri bende yok. Senin makinende vardır bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Senin makinede sorun var,hemen gelmişsin burda aleti eleştiriyorsun.
    sorun makinende.

Sayin arkadas,hemen gelip burda elestirme gibi bir olay yok 2 senedir kullaniyorum xboxu.bu kullandigim makina yeni cikan mat renk 250 gb slim model.sifir makina aldim,ilk ay acaba bu pil sorunu benden mi kaynaklaniyor dedim makinayi aldiim yere goturdum kontrole aldilar butun her sey makinanin orijinalinde olmasi gerektigi gibiydi kontrol sonrasinda.makinada alenen bir sorun oldugunu bilsem senin ustun fikirlerine danisir miyim?
    Elestirmek parayla degil ama bazi usluplar cok moda senin gibilerin dilinde; 'hemen gelmis elestiriyosun,off conoya bak gelmis konu aciyor' .uyelerin fikrini almaya calistim bak diger arkadaslar ne guzel cevap vermis.biraz yasinin adami ol!

Herkese tesekkurler cevaplar icin ama birkac sey daha eklemek istiyorum.
    Alinti yapamadim bir arkadas kredi kartindan otomatik odeme konusuna deginmis.dogru o ozelligi gordum ama dEginmek istedigim nokta firmanin adiligi.1 ay onemli degil de sasirtici satis politikasi tam onlara yakisan bir is.
    Pil konusuna gelince benim gibi yeni model alanlarin da cogundan duydum bu sorunu.duracell bile taksan 2 bar kalinca kendini 15-20 dkde bir kapatiyor.bu sorunu sarj adaptoru alarak cozdum.
    Kisitlamalar konusunda,o kisitlamalarin kalktigini bilmiyordum kusura bakmayin.ama o ilk duydugumda tam microsofta gore kisitlamalar demistim.dogru yola donmusler..

Games with gold indirmede de sorun yok.o menuye girerken son update yuzunden makina donuyor dedim.updateden once indiriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigere uzanamiyorum -- 27 Ağustos 2013; 22:48:34 >

• Yani sonuçta konuyu açarken ki yakarış yaptığın bütün konuların nerdeyse doğru olmadığını gördün ?
    Bi tek pil sorunu hala mevcut ve aynı modele sahip başka kişilerde de olduğunu duyduğuna göre inkar edilemez bi sorun olduğu açık. O konudaki eleştirilerini de saygıyla karşılıyorum. Haklısı, olmaması gereken bi durum.
    Ama bu durum dışında saydığın bütün herşey nerdeyse ya düzeltilmiş ya da başka kimsenin başına gelmeyen şeyler nerdeyse.

O yüzden yani biraz araştırıp da keşke konu açsaydın. Hemen gelip eleştirmiyorum 2 senedir bu aleti kullanıyorum diye laf etmişsin ama şikayet ettiğin konuların yarısından fazlasında bilgi eksikliği olduğunu kabullenmişsin sonra mesajında.
    Demek ki yeterli araştırma yapmadan , gerçekten de makineye sinirlenip o anki sinirle hemen gelip konu açmışsın. Ayrıca bunda kızılacak bişey yok ? Hemen gelip konu açmışsın diyen birine bu kadar tepki göstermen aşırı olmuş bence.
    Ne bi küfür var ne bi hakaret var yani bu kadar kızacak bişey göremedim.

Biraz sakinleştikten sonra zaten sen de kabul etmişsin bazı şeyleri ve anlayışla karşılamışsın. Umarım pil sorunu da başını ağırtmaz artık adaptör alarak çözümünü kendin ürettikten sonra.
    İyi forumlar, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 27 Ağustos 2013; 23:26:03 >

• Dediklerine kısmen katılıyorum da, kimin fake'isin onu da söyleseydin keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Ağustos 2013; 2:06:59 >
  • Nick mesaj uyumu

• Arkadaşlar ya bu update i yapmayım demi saints row 4 için banada update sordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.