Şimdi Ara

Bu Manevra nasıl yapılır ? Video Güncellendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 00.00 ~ 00.15 deki manevra nasıl yapılır arkadaşlar ?

Lock-On da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 19 Haziran 2009; 0:53:14 >

• Linkdeki video silinmiş
  • Video güncellendi
  • Hangi manevra ben anlayamadım. 00.00-00.15 arasında bir manevra yok çünkü.
  • Kusura bakmayın çok çok yeniyim, şu dikey durup yön değiştirme hareketi manevra değilmidir ?

Daha yeni yeni öğreniyorum da. O hareket çok değişik. Onun adı falan varsa söyleyebilir misiniz ? O dönüşün
  • Hmm bahsettiğini şimdi anladım sanırım. Lock-on bilmiyorum ama FSX tecrübem var.
    Bir uçakla o hareketi yapmak için dönmek istediğiniz yöne döndükten sonra yükselmeye basıyorsunuz.
    Yani örneklemek gerekirse kontrol kolunu sola çevirip geri çektiğinizde o hareketi yapar uçak. Ama o harket esnasında hız kaybedecektir, düşük hızlarda tehlikeli olabilir.
    Ayrıca kusura bakılacak bir durum yok. Bilmemek ayıp değil. Önemli olan saygı çerçevesinde yardım istemesini bilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 19 Haziran 2009; 1:47:05 >
  • İşyerimde videolar kısıtlı olduğu için videodaki hareketi göremedim...

Ancak dikey durma yön değiştirme filan diyince Lock-On un en güzel özelliklerinden birisi olan Pugachev Cobra aklıma geldi, sanırım arkadaş bu hareketten bahsediyor. Rus uçakları (su-27 ve mig-29) aerodinamik özellikleri nedeniyle kobra hareketini yapabiliyorlar. Oyunda da bu hareket modellenmiş. Şimdi hatırlayamadığım bir tuş kombinasyonu ile yapılıyor, ayarlar bölümünden hangi tuş kombinasyonu olduğunu görebilirsiniz (ctrl+alt+k mıydı neydi şimdi hatırlayamadım).

Gerçekte kobra manevrası için düz uçuş sırasında lövyeye iki elinde hayvan gibi asılıp kendine çekip sonra da geri eski yerine getiriyorsun... Aslında basit ama doğru hız ve dengeyi yakalamak zor galiba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani şu uçağın hızını azaltıp geri takla attırdığımız manevra mı?
    eğer öyleyse size kitlenen bir uçak ya da güdümlü füze varsa bu manevra çok işe yarıyor
    yalnız uçağın hızını tamamen kesip takla attırdığınız zaman kontrol tamamen kayboluyor ve uçak kendi etrafında taklalar atıp düşmeye başlıyor, toparlaması da bir o kadar zor oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.