Şimdi Ara

Bu korku filminin adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok küçükken izlediğim bi korku filmi var tam olarak hatırlamıyorum nasıl bir film ama çocuğun yatağının altında kıllı bir yaratık vardı ve ayaklarını yataktan uzatmaya korkuyordu bu filmi hatırlayan varmı ?

• Sonra çocuğun babası odasına gelip dolabın kapağını açıyor ve dolabın içine bakmadan "burada korkmanı gerektirecek bir şey yok" diyordu. ama yaratık dolabın içindeydi ve çocuk görüyordu ama babası görmüyordu ve dolabın kapağını kapatıp odadan çıkıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Sonra çocuğun babası odasına gelip dolabın kapağını açıyor ve dolabın içine bakmadan "burada korkmanı gerektirecek bir şey yok" diyordu. ama yaratık dolabın içindeydi ve çocuk görüyordu ama babası görmüyordu ve dolabın kapağını kapatıp odadan çıkıyordu?

olabilir hocam söylediğiniz filmin adı nedir ?
  • Cujo diye bi film vardı anlattığınıza benzeyen sahneleri var . .

• yok hocam bu değil
  • hatırlıyorum oyle bır fılm.konunun takıbındeyım
  • Boogeyman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karabasan olabilirmi ? 2.sini izlemiştim (bazı sahnelerde 1 den alıntı yapıyordu galiba oradan hatırlıyor gibiyim) ama kesin değil 1. izlemedim

edit: cevap gelmiş doğru hatırlıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 15 Şubat 2011; 11:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Sonra çocuğun babası odasına gelip dolabın kapağını açıyor ve dolabın içine bakmadan "burada korkmanı gerektirecek bir şey yok" diyordu. ama yaratık dolabın içindeydi ve çocuk görüyordu ama babası görmüyordu ve dolabın kapağını kapatıp odadan çıkıyordu?

olabilir hocam söylediğiniz filmin adı nedir ?

Geçen benimde aklıma geldi bu film ismini hatırlayamadım bende. Aynı film olabilir.
  • bu böyle insan gibi bir yaratık değildi ama boogeymana baktım böyle değil gremlinlerdeki gibi bir yaratıktı

böyle birşeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 15 Şubat 2011; 11:58:00 >
  • Konuyu takipteyim
  • e.t. olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
    Konuyu takipteyim

ben de karabasan diye hatırlıyorum.
  •  Bu korku filminin adı nedir?

Gremlinler olabilirmi
  • gremlinlerdeki gibi dedim ama gremlinleri biliyorum o değil
  • quote:

bu böyle insan gibi bir yaratık değildi ama boogeymana baktım böyle değil gremlinlerdeki gibi bir yaratıktı

böyle birşeydi

Yoksa senin dediğin şu suya deyince çoğalan yaratıklar mı? Bütün kasabayı sarıyorlar falan. Siyah küçük tüylü yaratıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 15 Şubat 2011; 12:10:12 >

• O filmin adı gremlinler onu biliyorum zaten sadece örnek amaçlı koydum o resmi
  • quote:

O filmin adı gremlinler onu biliyorum zaten sadece örnek amaçlı koydum o resmi

tamam gremlinler gibi bir bir tane daha var küçük yaratıklar yine 15 sene olmuştur izleyeli karıştırıyorum muhtemelen ama bir tane daha küçük yaratıklı film vardı ama o filmdeki yaratıklar baya baya yaratıktı. Siyah yuvarlanarak giden yaratıklar. Aynı bunlara benziyordu ama onlar çirkin yaratıklardı.
  • bir tanede ben sorayım hazır yeri gelmişken belki izleyen çıkar
    aynı tarz değil korku filmi değil çocuk filmi yatağın altından çıkan garip şekilli şeyler çocukla tanışıp bunu yeraltına götürüyorlardı çocuk da bunlar gibi oluyordu başka çocukların yatak altından falan çıkıyordu
  • çok pis sallıcam ama unuttum valla :)

aklıma geldi hakkımı donie darko denilen filimden yana kullanmak istiyorum (arkadaşla hayatımızın 1 küsür saatini amaçsızca harcanmasıdır)

valla karabasandan başka aklıma gelmedi hafızamı zorluyorum ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.