Şimdi Ara

İsmi ya da konusu hatırlanmayan filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UMARIM KONU SİLİNMEZ SİNEMA FORUMU BOMBOŞ OLDUĞU İÇİN CEVAPLAR YILLAR SONRA GELİYOR



    ekşi sözlükteki bu başlığı sözlüğün en faydalı başlıklarından biri olarak görüyorum. Forumdaki bu konunun eksikliğini gördüm. İmzama eklemeyi düşünüyorum. Herkes ismini hatırlayamadığı, televizyonda 1-2 dakikasına denk gelip izleyeceğim diyip ismini unuttuğu ve tekrar izlemek istediği filmleri hatırladıkları kadarıyla yazsın. İllaki bilen biri çıkar. Kim bilir belki aylar, yıllar sonra mesaj kutunuz aydınlanır ve aradığınız filmi bulursunuz :)




    Yaklaşık 2 yıl önce bir film izlemiştik. İzlediğim kişilerden birisi geçen sene bu filmi hatırlıyor musun ismi neydi diye sordu ama ben de hatırlayamadım. Filmi gerilim/polisiye gibi kategoriler altında aramıştım 1 gün boyunca ama yine de bulamamıştım.

    Film ispanyol filmi miydi hatırlamıyorum ama sorduğu filmi El Cuerpo-Ceset sandım ilk başta. Az önce denk geldiğim Contratiempo filminin fragmanı bana filmi tekrar hatırlattı. Fragmanın bu saniyesindeki gibi bir araba ağaca çarpıyordu. Galiba arabanın içinde başrol oyuncusunun annesiyle babası vardı veya ikisinden biri, öyle hatırlıyorum. Yıllar geçtikten sonra siyah beyaz güvenlik kamerası gibi bi şeyin kaydettiği görüntüyü çocuklarına gösteriyorlardı (oğluna veya kızına, şantaj amaçlı mıydı onu da hatırlamıyorum)

    Bu trafik kazasını birileri planlıyordu galiba. Zaten kamera da bu yüzden kaydetmişti. Araba yanıyordu sanırım ve beyaz renkliydi. Bu filmi bulmama yardımcı olur musunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12404D4BD -- 2 Ekim 2017; 16:43:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.