Şimdi Ara

ismini hatırlayamadığım bir korku filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar korku filmi severler yardımcı olursa sevinirim yıllar önce bir film izlemiştim aklımda kalanlar harabe terkedilmiş otel ya da hastane gibi bir yer var bir grup genç soğuktan donmamak için buraya sığınıyor. yatacak yer, yiyecek yemek buluyorlar falan her şey 10 numara giderken Dev gibi bir insan var yıllarca orda yaşıyormuş ve bunları teker teker öldürmeye başlıyor en sona bir kadın kalıyor bu dev filmin sonunda öldürdüklerini büyük bir uçurum var oraya atıyor. son sahnede hatırladığım kızak falan da var ve aşağıya doğru büyük bir buz uçurum var her taraf karla kaplı. soh sahnede hayatta kalmaya çalışan kadın da ölülerin içinde ölü numarası yapıyor bu teker teker ölüleri aşağıya atarken kadın arkasından vuruyor ve o dev uçurumdan düşüyor. aklımda bunlar kalmış filmin ismini bulamadım ama harika bir gerilim filmiydi filmin ismini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• merhamet95 M kullanıcısına yanıt
    Teksas katliami serisinden bir bölüm veya korku kapani serisinden bir bölüm olabilir . Veya Tepenin gözleri filminde olabilir araştır bunlardan birisidir kesin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 15 Nisan 2025; 0:14:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: •Acharad

Teksas katliami serisinden bir bölüm veya korku kapani serisinden bir bölüm olabilir . Veya Tepenin gözleri filminde olabilir araştır bunlardan birisidir kesin .
    Bende baktım korku kapani 4 karlı havada geçen bir film bu olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Arkadaşlar değil korku kapanı ve tepenin gözleri garanti değil. Film harabe bir otel ya da hastanede geçiyor hatta ortadaki bir kapıdan içeri soğuk girmesin diye kapatıyorlar. Sonunu çok iyi hatırlıyorum buzul derin bir uçurum var en son oradan düşüp ölüyor. Kadın kurtuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Baktım o değil hocam. En net hatırladığım son sahnede kızak falan var adam ölüleri uçurumdan atacak her taraf karla kaplı. Kadın ölü numarası yapıyor tam onu atacakken arkasından bıçaklayıp itiyor adam uçurumdan aşağıya düşüyor. Final sahnesi böyleydi.

Cold prey olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

Ever bu film teşekkür ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.