Şimdi Ara

Bu kız için değer mi değmez mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta bile olmadı.İnternetten tanıştığım uzaktan akrabamın yanına gittim.Kız belki beni sever diye çok şey yaptım.Yaptıklarım şu idi.Kışta kıyamette arabayla istanbuldan erzurum a gittim.Yolda kaza yaptım.1000ytl para harcadım onun için yaptığım tüm masraflar dahil.Sonuç olarak kız 1 gün ilgilendi.1. gün sonunda tanıştığıma memnun oldum.Ailem yarın gidicek onlarla ilgilenmem lazım dedi ve gitti.
    Halen seviyorum ve onu kazanmak için herşeyi yapmak istiyorum.Yakında doğum günü var hediye alsam gözünde bi yer yapar mıyım?Digital Fotoğraf makinesi alacağım ama paraya da yazığım geliyor tereddütteyim.Ne yapmalıyım?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ceper

Geçen hafta bile olmadı.İnternetten tanıştığım uzaktan akrabamın yanına gittim.Kız belki beni sever diye çok şey yaptım.Yaptıklarım şu idi.Kışta kıyamette arabayla istanbuldan erzurum a gittim.Yolda kaza yaptım.1000ytl para harcadım onun için yaptığım tüm masraflar dahil.Sonuç olarak kız 1 gün ilgilendi.1. gün sonunda tanıştığıma memnun oldum.Ailem yarın gidicek onlarla ilgilenmem lazım dedi ve gitti.
    Halen seviyorum ve onu kazanmak için herşeyi yapmak istiyorum.Yakında doğum günü var hediye alsam gözünde bi yer yapar mıyım?Digital Fotoğraf makinesi alacağım ama paraya da yazığım geliyor tereddütteyim.Ne yapmalıyım?

Kalp parayla satın alınmaz.. Kalpsizleri ancak parayla kandırabilirsin...

• Kıza masraf yaptın diye senle ilgilenecek vs. diye birşey yok ki sevmiyorsa zorlamamak lazım sanada bir ders olmuştur ..
  • Hiçbir zaman bir kız için fazla para harcanmaz.Ben bir kedi almıştım o da sokak kedisi.
  • zorlama bence sen erzuruma gitmişin kızda yine yokmuş salla gitsin
  • Kardes sana kız mı yok yaw
  • Ya kardeş başka kızmı yok salla gitsin.Daha iyisini bulursun baksana kız sana ne yapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğum gününde bi fotoğraf makinesinin etkisi olur mu az da olsa?
  • quote:

doğum gününde bi fotoğraf makinesinin etkisi olur mu az da olsa?

Dostum hediyeyle falan olcak iş değil bu..Kızın gönlünde varsa olur..Şimdi alırsın hediyeyi bakarsın olmaz verdiğin para içine oturabilir..Eğer zenginim farketmez dersen bi dene şansını
  • kız fotograf makinesini ne yapsın erzurum da ..daha yararlı bir hediye dusunsen iyi olur.

quote:

doğum gününde bi fotoğraf makinesinin etkisi olur mu az da olsa?
  • o az gelir daha cok al
  • onu sevdiğini söyle , hediye şart mı?
  • Salla kızı hayatına bak
  • zorlamamak lazım...
  • kızla nasıl ve nerde tanıştın??
  • para harcama şimdilik kızdan gelecek sinyalleri izlemeye devam et.
  • kızla söyle tanıştım.
    kız ardahan ın küçük bir köyünde büyümüş bi kız...ailesi halen köyde oturuyor.kız amasya da ana okulu öğretmenliğini bitirmiş.erzurum merkez de görev yapıyor.
    kızı ailem tavsiye etti.bu kız çok güzel bunu al diye.bende o fırsatla facebooktan bu kızı bulup sonra msnden tanıştım.kız bizim akraba ama babamın dedesinin dedesi tarafından akrabam.

bense trilyoner bi ailenin ünv terk okumamış cocuğuyum.ailem eczacı.iyi ortamlarda okudum iyi bir liseyi bitirdim iyi bir ünversite de okuyordum ki ailemle farklı sorunlardan dolayı bıraktım.istanbul gibi lüks bir semtte oturuyorum ama ailemle sorunlar devam ediyor.
  • quote:

kızla söyle tanıştım.
    kız ardahan ın küçük bir köyünde büyümüş bi kız...ailesi halen köyde oturuyor.kız amasya da ana okulu öğretmenliğini bitirmiş.erzurum merkez de görev yapıyor.
    kızı ailem tavsiye etti.bu kız çok güzel bunu al diye.bende o fırsatla facebooktan bu kızı bulup sonra msnden tanıştım.kız bizim akraba ama babamın dedesinin dedesi tarafından akrabam.

bense trilyoner bi ailenin ünv terk okumamış cocuğuyum.ailem eczacı.iyi ortamlarda okudum iyi bir liseyi bitirdim iyi bir ünversite de okuyordum ki ailemle farklı sorunlardan dolayı bıraktım.istanbul gibi lüks bir semtte oturuyorum ama ailemle sorunlar devam ediyor.

Trilyoner ailenin bi çocuğusun demek... GArip bi laf...

Ayrıca İstanbul semt değil, şehir... VE bu lüks dediğin yerde 20 milyon insan yaşıyor...

• ceper dediklerini okudum ...bence öyle aile tavsiyesiyle olmaz bu işler.... birlikte olcağın kişiyi sen görmeli,sen tanımalı sen beraber olmalısın ki hakkında bir yorum elde edebilesin...o bakımdan doğru kişi karşına çıkacaktır ..sen yapacağını yapmışssın artık ipler onun elinde ondan gelecek adımları bekle
  • Kaç para sor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.