Şimdi Ara

Bu kız için değer mi değmez mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akrabaysa dostun olarak kalsın derim. ileriye götürmeye çalışma.
  • Ardahanlıysa kız hemşerimmiş anladıgım kadarıyla biraz acelecisin zamana bıraksan daha iyi olur arkadasların da dedigi gibi hediye ile olacak seyler degil bunlar zaten msnden gorusuyorsunuz telle de gorusuyorsanız kendini bu zaman zarfında tanıtmaya calıs onun guvenini kazan olursa olur olmazsa da olmaz fazla da ustune dusme sonra sen uzulursun
    quote:

Orjinalden alıntı: Ceper

kızla söyle tanıştım.
    kız ardahan ın küçük bir köyünde büyümüş bi kız...ailesi halen köyde oturuyor.kız amasya da ana okulu öğretmenliğini bitirmiş.erzurum merkez de görev yapıyor.
    kızı ailem tavsiye etti.bu kız çok güzel bunu al diye.bende o fırsatla facebooktan bu kızı bulup sonra msnden tanıştım.kız bizim akraba ama babamın dedesinin dedesi tarafından akrabam.

bense trilyoner bi ailenin ünv terk okumamış cocuğuyum.ailem eczacı.iyi ortamlarda okudum iyi bir liseyi bitirdim iyi bir ünversite de okuyordum ki ailemle farklı sorunlardan dolayı bıraktım.istanbul gibi lüks bir semtte oturuyorum ama ailemle sorunlar devam ediyor.

• Kızın dediği şey ise sadece bunlardı:

sağ salim varmana sewindim..biliosun gelmenin sebebi sadece tanışmaktı..ben düşündüm ama arkadaşlıktan farklı bişey hissedemedim sana karşı.tanıdığım kadarıyla çk iyi birirsisinn beni yanlış anlmanıda istemem çünkü zorla olacak şeyler değil..inşallahh herşey gönlünce olur...

tolga neden silip atayım kisonuçta rakadaş olarak tanıştık öylede kalırız karşılaşırsak konuşuruz msn de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceper -- 8 Şubat 2008; 18:36:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Ya kardeş başka kızmı yok salla gitsin.Daha iyisini bulursun baksana kız sana ne yapmış

ne tuhaf adamlarsınız ya kız o seni seviyorum erzuruma gel evlenelimmi demişki kızı suçluyorsunuz. ailesi tavsiye etmiş oda kızla tanışmış kız bunların ne kadarını biliyo aceba üstelik ailesi ertesi gün gidiyosa tabiki ailesiyle ilgilenicek aile herkesten önemlidir.
  • ailem destek olmuyor para konusunda sorunlarımız var.para koklatmıyor şuan ailem.
  • silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senGitBenGeliyorum -- 8 Şubat 2008; 18:49:15 >
  • Ya fasafiso konu bu ya diğeride bırakın laf yetiştirmeyi..
  • www.yildizal.com
  • zengin bi ailedensin ve istanbul gibi bir şehirde kız bulamıyorsun bu yaşına kadar sonra ailenle aran bozuk ama ailen sana bir kız öneriyor onu buluyorsun facebookdan tanışıyosun falan erzuruma giderken yolda kaza yapıyorsun 1 milyar veriyorsun trilyoner bir aile çocugu olan sen 1 milyar ödüyorsun ve bogazına dilimleniyor ve yine bir trilyoner çocugu dijital fotograf makinesi alıyor sadece... Kardeşim pek mantıklı gelmedin sen bana ya.. Trilyoner bir ailenin çocuğun etrafında 5 kız dört döner 7/24 istanbul gibi bir şehirde... Benim haftalık harçlıgın 20 ytl benim böle bi derdim yok be kimle istediysem sevgili oldum 18 yaşındayım.... Bence agzının laf yapabilmesi önemli boşuna gitmişsin erzuruma kadar msnden halledicektin herşeyi erzuruma gittiginde sevgilin olcaktı çoktan =) gerçi ögretmen falanmış pek etkilenmez netten ama bilemiyorum bence yanlış bir yol çizmişsin, onun için herşeyimi veriyim kız yeterki beni sevsin modundasın bu kızları etkilemez seni daha çok sömürürler önemli olan sen yüz vermesen bile kızın senin peşinde olması sürekli ;) ama bi kızı bu hale getirmek sana kalmış o bir erkegin profesyonellik alanı anlatmama gerek yok sanırım=)

• hediye yolladim hediyeyi kabul etmedi.caresizim zamana bıraktım artık.artık o ararsa devam eder aramazsa ustelemem artik.
    sizce msnde tatlı tatlı konuşurken buluştuğumuz zaman benden neden diksinmiş olabilir?herşeyi bi anda sildi...
  • Al ananı babanı kızı istemeye gidin
  • OkyaNuS.
    salla kızı hayatına bak
    demiş, olm hayat kız zaten ha sen erkeklerle ilgileniyorsan o senin bileceğin iş
  • quote:

kızla söyle tanıştım.
    kız ardahan ın küçük bir köyünde büyümüş bi kız...ailesi halen köyde oturuyor.kız amasya da ana okulu öğretmenliğini bitirmiş.erzurum merkez de görev yapıyor.
    kızı ailem tavsiye etti.bu kız çok güzel bunu al diye.bende o fırsatla facebooktan bu kızı bulup sonra msnden tanıştım.kız bizim akraba ama babamın dedesinin dedesi tarafından akrabam.

bense trilyoner bi ailenin ünv terk okumamış cocuğuyum.ailem eczacı.iyi ortamlarda okudum iyi bir liseyi bitirdim iyi bir ünversite de okuyordum ki ailemle farklı sorunlardan dolayı bıraktım.istanbul gibi lüks bir semtte oturuyorum ama ailemle sorunlar devam ediyor.

Ekonomik durumunu teşhir etmeye böyle çok meraklıysan kızla birlikte olamamanın tek sebebi budur

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

kızla söyle tanıştım.

Ekonomik durumunu teşhir etmeye böyle çok meraklıysan kızla birlikte olamamanın tek sebebi budur

Doğru tespit..

• quote:

ailem destek olmuyor para konusunda sorunlarımız var.para koklatmıyor şuan ailem.

BENİM TAVSİYEM ÇİÇEK YOLLAMAN. BU NASIL OLUR. ONUN OTURDUĞU YERE YAKIN BİR ÇİÇEKCİNİN TELİNİ BUL. SİPARİŞ VER. İŞTE SANA RESİM VS YOLLASINLAR. SEÇTİĞİN ÇİÇEĞİN. EMİN OLMAK LAZIM. SONUÇTA ÇİÇEK GÜN GEÇTİKÇE SOLAN BİRŞEY. YANİ KIZ SENİ İSTEMESE DE ALDIĞIN ŞEYİ UZUN VADELİ KULLANAMAYACAK. SENİN DE İÇİNDE VERDİĞİN PARANIN UHDESİ KALMAYACAK. ZATEN GÖNLÜ VARSA BİR ÇİÇEK ONU ÇOK ETKİLEYEBİLİR. SAKIN UNUTMA PARA HARCAMAYA NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN KADIN O KADAR ÇOK ŞEY BEKLER. SAKIN AMA SAKIN. BİR ÇİÇEK YETER BENCE...
  • Herneyse devret sen bana dicemde öğretmense pahalıya satar kendisini benim limit yetmez gibime geliyor
  • Aktemur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Herneyse devret sen bana dicemde öğretmense pahalıya satar kendisini benim limit yetmez gibime geliyor

Önce bu mesaja hakaret içerikli bi cevap yazmaya niyetlendim... Ama sonra bi kaç mesaj üstte konu sahibinin TRİLYONERLİK durumunu okuyunca hak verdim...

Anlayana Güzel Bi Laf Koymuşun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.