Şimdi Ara

BU KASET ADAPTÖR OLAYI NASIL BİR ŞEY??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  BU KASET ADAPTÖR OLAYI NASIL BİR ŞEY??

selam arkadaşlar... haftaya uzun yola çıkacağım. malum arabada kaset çalarlı teyp var. artık kaset devri bitti. ben de biraz araştırayım dedim. önce FM Transmitter ları araştırdım kimse tavsiye etmiyor. ben de bu kaset adaptöre yöneldim.
    philips almayı düşünüyorum. kullanan var mı memnun mu? bir de bunun çalışma mantığı nasıl? resimde o kabloyu sanırım mp3 çaların kulaklık girişine bağlıyoruz ve kaseti teybe yerleştiriyoruz. ben de creative s200 1 gb var. her mp3 player ile uyumlu mu? bir sorun çıkartır mı?

biraz fazla uzattım kusura bakmayın. yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 17 Ağustos 2007; 23:20:50 >

• Aynen dediğiniz gibi , kaseti kaset çalara ucundakini de istediğiniz her türlü MP3 Player'a takabilirsiniz.Gayet kaliteli ses alırsınız.Herhangi bir sorun teşkil etmez.
  • arkadaşım bunların sony leri var onlardan al bak keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Aynen dediğiniz gibi , kaseti kaset çalara ucundakini de istediğiniz her türlü MP3 Player'a takabilirsiniz.Gayet kaliteli ses alırsınız.Herhangi bir sorun teşkil etmez.

çok teşekkürler...

quote:

arkadaşım bunların sony leri var onlardan al bak keyfine

sony lere de baktım. onlar 30-40 ytl arası değişiyor. benim için şimdilik philips yeterli olur diye düşünüyorum. teşekkürler ilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 17 Ağustos 2007; 23:43:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Aynen dediğiniz gibi , kaseti kaset çalara ucundakini de istediğiniz her türlü MP3 Player'a takabilirsiniz.Gayet kaliteli ses alırsınız.Herhangi bir sorun teşkil etmez.

çok teşekkürler...

quote:

sony lere de baktım. onlar 30-40 ytl arası değişiyor. benim için şimdilik philips yeterli olur diye düşünüyorum. teşekkürler ilginize...

valla ben 6 ytl ye minton almıştım.kesinlikle ses kalitesi çok iyi.yaklaşık bir sene oldu hiçbir problemim yok.bende 30-40 lira biraz fazla.

• kalite kötü , kaset içinse teyb e zararlı diyebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

kalite kötü , kaset içinse teyb e zararlı diyebilirim..

1 senedir kullanıyorum kaliteden ve sesten hiçbir problemim yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şimdi aklıma geldi. benim mp3 player 2 adet ince kalem pille çalışıyor. bu alete bağlayınca pil çok çabuk biter mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

çok teşekkürler...

quote:

valla ben 6 ytl ye minton almıştım.kesinlikle ses kalitesi çok iyi.yaklaşık bir sene oldu hiçbir problemim yok.bende 30-40 lira biraz fazla.

aynen öyle bende de minton vardı 7ytl ye almıştım geçen yazın başında şuan mp3 çalar teyp aldım.Ben kasetle birlikte kullandığım mp3 player a şarjlı pil almıştım 2 tane hem normal pilden 2-3 kat daha uzun gidiyordu hemde sürekli pil almak gerekmiyordu.Neyse mp3 player ım bozuldu ama kaset adaptörü hala sağlam yani philips almana gerek yok.sadece güneşte bırakma eğiliyo başkada bişi olmaz.Bu arada içinde boşa dönen makaralar var içini açıp onları sökersen hem makara sesi gelmez hemde bazen kaset bitmiş gibi ters dönüyodu öyle bir derdinde olmaz.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

• O kadar 30-40 YTL para vermeyin ya 10 YTL'ye olanlar bile iş görüyor.
  • aynen öyle bende de minton vardı 7ytl ye almıştım geçen yazın başında şuan mp3 çalar teyp aldım.Ben kasetle birlikte kullandığım mp3 player a şarjlı pil almıştım 2 tane hem normal pilden 2-3 kat daha uzun gidiyordu hemde sürekli pil almak gerekmiyordu.Neyse mp3 player ım bozuldu ama kaset adaptörü hala sağlam yani philips almana gerek yok.sadece güneşte bırakma eğiliyo başkada bişi olmaz.Bu arada içinde boşa dönen makaralar var içini açıp onları sökersen hem makara sesi gelmez hemde bazen kaset bitmiş gibi ters dönüyodu öyle bir derdinde olmaz.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

dostum
    bence kaset adaptörünün ters yönde dönmesi sakıncalı.bu yüzden içine dişli makara koymuşlar.onları sökersen kaset ters döndüğünde kristale zararı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainiac_x -- 18 Ağustos 2007; 15:43:41 >

• Orjinalden alıntı: brainiac_x

aynen öyle bende de minton vardı 7ytl ye almıştım geçen yazın başında şuan mp3 çalar teyp aldım.Ben kasetle birlikte kullandığım mp3 player a şarjlı pil almıştım 2 tane hem normal pilden 2-3 kat daha uzun gidiyordu hemde sürekli pil almak gerekmiyordu.Neyse mp3 player ım bozuldu ama kaset adaptörü hala sağlam yani philips almana gerek yok.sadece güneşte bırakma eğiliyo başkada bişi olmaz.Bu arada içinde boşa dönen makaralar var içini açıp onları sökersen hem makara sesi gelmez hemde bazen kaset bitmiş gibi ters dönüyodu öyle bir derdinde olmaz.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

dostum
    bence kaset adaptörünün ters yönde dönmesi sakıncalı.bu yüzden içine dişli makara koymuşlar.onları sökersen kaset ters döndüğünde kristale zararı olabilir...

• Kesinlikle öneririm. Arabamda var markası bile yok. CD kalitesinde ses vermektedir.
    Discman veya cd oynatıcılarla pil dayanmaz diyenlere şunu söylüyorum :) zaten yanında onlara uygun adaptör veriyor hemde 1.5 volttan başlayıp 12 volta kadar ayarlı...

Benim mp3 playerim var ona bağlı süper çalışıyor. Kasetin ucundaki giriş neye uyuyorsa ses çıkarır ...

Zaten genellikle tüm müzik cihazlarında o çıkış var.

En adisini dahi alsanız iş görüyor pahalı almayın sakın...
  • CD kalitesinin yanına yaklaşamaz , büyük bir tesisatta bu fark edilir yoksa küçük kaset çalarlar ile bu fark edilemez..
  • Kasaet çalara zarar veriyor. Sesi çok iyi çıkartmıyor. Ama işini de görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

CD kalitesinin yanına yaklaşamaz , büyük bir tesisatta bu fark edilir yoksa küçük kaset çalarlar ile bu fark edilemez..

cd kalitesine yaklaşması beklenemez zaten. ama arabada cd çaları olmayanlar için iyi bir alternatif bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 20 Ağustos 2007; 0:48:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.