Bildirim
Çakmaklık girişinde sürekli birşey bağlı olsa sorun olur mu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir sey olmaz. Onun cektigi akim nedir ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
Arabayı uzun süre kullanmazsan sıkıntı olur. _____________________________ -
Takılan ürüne göre değişir. Ama termometre sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi -
-
Birsey olmaz sıkıntı yok akün can çekişmiyorsa son darbe bundan gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 3008 -
Çakmaklık girişi kontağa bağlı olmayıp da termometresi olmayan arabayı merak ettim. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- jetta multimedya tavsiye
- egea üretimi durdu mu
- egzoz bilyası
- nissan qashqai 2013 1.6 benzinli otomatik yorumları
- nissan townstar fiyat
- en iyi akü markaları
- elektrikli araba fiyatları
- kia picanto 2024
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X