Şimdi Ara

Beyler çok ilginç bir projem var...(Mıknatıs falan değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar gündelik yaşantımızda hepimiz kredi kartı yada bankamatik kartı kullanırız.Fakat bazen alışverişimizi yapıp ödeme noktasına geldiğimizde kasiyerin bakiyeniz yetersiz demesi büyük kabusumuzdur.Bunun için bir projem var hem bankamatik hem kredi kartı için.Öncelikle projemin resmi:

Kartımız çipli ve nano pilli olacak hatta güneş enerji panelleride konup pile destek sağlanabilir.Kartımızın üstünde bir led bölgesi birde parmak izi okuma bölgesi olacak.Parmak izimizi bastırdığımızda led bölgesinde kartın kalan bakiyesi yada kredi kartının kullanılabilir limiti görükecek.Böylece kasada sıra beklerken bakiyem varmı acaba diye şüpelenmeye gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 23 Temmuz 2011; 22:38:42 >

• yorum yapsanız be tarihi bi buluş bu ileride patentini alacam zengin olurmuyum
  • Dar gelirliliğin alemi yok. Parası tek haneden çok olanlar için (10 lira ve daha fazlası) daha büyük ekran ve bunun patentini de ben alıyorum.

• onu sağlayacak çipsel sistemi ve bataryasını koyacak alan malesef o küçücük kartta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Dar gelirliliğin alemi yok. Parası tek haneden çok olanlar için (10 lira ve daha fazlası) daha büyük ekran ve bunun patentini de ben alıyorum.

Senin yaptığın bankayı bile çökertir.Patent filan alma en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

onu sağlayacak çipsel sistemi ve bataryasını koyacak alan malesef o küçücük kartta yok

nano pil demiş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

nano pil demiş ama

nano pil nedir bi bilgim yok ama öyle bile olsa ilk dediğim "o özelliği kullanman için gerekli çip için alan yok" daha önemli bir konu.
  • Diyelimki nanoteknoloji ile ürettin fakat maliyeti ne olacak bu işin ? Hiçbir banka o kadar maliyetli bir kartı üretip dağıtmaz, kimsede o karta o kadar para vermez.
  • proje etkisiz hale getirildi iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Diyelimki nanoteknoloji ile ürettin fakat maliyeti ne olacak bu işin ? Hiçbir banka o kadar maliyetli bir kartı üretip dağıtmaz, kimsede o karta o kadar para vermez.

şuan için yüksek gözükebilir ama bi 5 yıl sonra falan mümkün.aslında şimdide üretilebilirde argesi vs pahalı olur.yoksa kullanılacak madde ucuz olur.Hatta kartlar sertleştirilmiş kırılmaz camlardan yapılabilir daha estetik gözükür.Üstündeki isim ve numaralara fosfor katkısı yapılabilir ki karanlık bir ortamdayken gözüksün diye.buda bir diğer düşüncem.
  • şimdi ya mastercardımız varsa nolacak visa için yapmışsın bu projeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Dar gelirliliğin alemi yok. Parası tek haneden çok olanlar için (10 lira ve daha fazlası) daha büyük ekran ve bunun patentini de ben alıyorum.

Hocam yaptın mı bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Bu mesaji ben yazmis olamam 5 yil once harbi ergenmisim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.