Şimdi Ara

Bu kamera 10 megapixel mi: PIRANHA TARANTULA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ürün gerçekten 10 mega pixel olabilir mi?

hepsiburada.com'da 10 mp olduğu yazıyor ama güvenemedim. Herhangi bir bilginiz var mı?

Adres:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd850064

• interpolasyon o değer,fake yani, gerçekte bildiğimiz 350K'lik adi kameradır kendisi.
  • merceğin gerçek çözünürlüğü 1.3 mp fakat enoman'ın dediği gibi interpolasyonla istediğin piksele yükseltebiliyorsun,yazılımsal bir mevzu yani.
  • enoman arkadaş adi kameradır demiş ama bu paraya ne bekliyordu acaba
    Bende ve bütün arkadaşlarımda tarafımdan alınmış en az 20 adet farklı mp'lerde piranha var bendeki 2.0 olanı ve herkes memnun amaç nedirki msn'de görüntülü konuşmaksa zaten hepsi bu işi aynı kalitede yapıyor bu kalitenin üzerine çıkmak içinse en az 150-200ytl üzeri para ödemek lazım
  • Hey maşallah, DSLR'ları satıp onunla mı çekime başlasak...
  • bu yazilimsal olay nedir? her kamerada oluyor mu? Download etcegimiz bir yer war mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

bu yazilimsal olay nedir? her kamerada oluyor mu? Download etcegimiz bir yer war mi?

Hiçbir artısı yokki istersen 10000 mp bile yaparsın pikselleri büyütüyor arasına bulanıklık efekti veriyor bulanık oluyor rezil birşey yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye Olmasun ki
  • Ya tamam verdiği 10 megapiksel iyi değil de, 1.3 mp kameralara göre bi artısı yokmu bunun ?
  • elimde a4 pk 635i arkadasa kaptırınca bende kendıme bundan almayı dusunuyorum ozellıkle yuz takıp ozellıgı cok ilgimi cekdi a4 pk 635 ile karsılastırınca performansı nasıl? birde m ve x modelleri arasında kaldım m modelınde resım cekme tusu var artı olarak sadece ama gorunusu daha bi hosuma gitti. kullananlar deneyimlerıni paylasabilirmi
  • kardeş 10 mp bunlar hikaye inanma aldanma göz boyamak için üzerine 10 mp yazıyolar
    a4 wepcam aldım 350k işini hayli hayli görürrr 1,3 mp ama gerçek değer yaniii
    bide bu yüksek mp pc kasıyo msn donuyo bilgin olaaa
  • Yalan gerçek 1 mega piksel bul başına koy,yalan söylüyorlar
  • ben tarantula x type 6,0 kullanıyorum msn'de görüntü net/yani çok kötü değil) 1,3 mp ye eşdeğer sanırım.
    bence bu fiyata yeterli,350k kameralar zaten bunun fiyatındayken iii yaw....
    arkadaşlar ben kameramın mikfafonunu kullanamıyorum(xp) yardımcı olabilirmisiniz,,,,?
  • Boşverin piranha gibi teneke kameraları gidin
    A4-tech pk635m veya pk636ma gibi ucuz kamera alın rahat edin.
    Fiyatını hakeden en ucuz kamera a4-tech'tir

Edit- İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 24 Şubat 2008; 19:57:54 >
  • Çok merak ettiğim bir şey var... Kamera çözünürlüğünün 1.3 mp. olduğunu iddia eden arkadaşların cevap vermesi daha makbul olur. 1.3 Mp. çözünürlükte web cam ile akıcı görüntülü sohbet yapabiliyorlar mı? Şahsen ben 350 k'lık kamera ile ancak kabul edilebilir akıcılıkta görüntülü sohbet yapabiliyorum da... Bir de 1.3 Mp. kamera sahipleri acaba mümkün ise kameraları ile fotoğraf çekip ekleyebilirler mi ? Almaya değer cihazlar mı bir ip ucu olur alacaklar için.
  • donma olur dıye düşünüyorum
  • a4tech pk5 mis gibi valla bi sorun yok herkese öneririm hemde ucuz
  • Bu Piranha Webcam'in mikrofon için ayrı jack çıkışı var mı, yoksa sadece USB'den mi besleniyor?

Bilen varsa cevaplayabilir mi? Benim bilgisayarda mikrofon çıkışı iyi çalışmıyor çünkü.
  • ben bu modelden aldım. fiyat performans olarak çok iyi bi alet.
    mikrofon için ayrı bir jack girişi mevcut.
    Işık sensörünü kablodaki düğmesinden tamamen kapatabiliosun.
    Görüntü kalitesi de gayet hoş, neticede verilen para oranında gayet iyi bir görüntüye sahipm oluyorsun.
    Tavsiye ederim...
  • ben yüksek bir mp değerine sahip piranha aldım ve aldığım gün iade ettim kesinlkiklle uzak durun istrse 150 m.pixel olsun a4 tech ince uzun kamera en kral kamera kim ne derse desin fiyatı da 30 ytl vs
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.