Şimdi Ara

Bu kamera 10 megapixel mi: PIRANHA TARANTULA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay be 10Mp he, 10Mp kameralar 300-350ytl fiyat aralığındayken web-cam ler 25ytl. Başka bişey demiyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlanta

A4 TECH almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel video kayıt ve video düzenleme için yazlımlarıda mevcut

A4 Tech PK 635M 350K Web Camera (Mic)

Teknik Özellikler

1.3 Mega Pixel
    350K CMOS sensor
    640 x 480 Pixel Çözünürlük
    Ufak ve Modern Dizayn
    Mikrofon
    Resim İşleme ve Video Mail Yazılımları
    USB Portundan Hızlı ve Kolay Kurulum
    Kayar kapak ile lensi kapatabilme
    Esnek ayaklık
    Vida ile sabitleme imkanı

Bu kamera 10 megapixel mi: PIRANHA TARANTULA

bende bundan var ama mikrofonunu çalıştıramıyorumsadece usb girişi var

• Bende Minton MWC 8012 yi tavsiye edebilirm. Laptop kullandığım için ekranın üstüne takıyorum ve fiyatına göre yüksek randımanlı bir ürün bence.

Özellikleri
    1.3MP
    CMOS sensor boyutu 4.86mm*3.64mm
    Resim çekereken 640*480 çözünürlük fakat driverı yüklenirse 1280*960a yükseliyor
    Video renk 24bit | 420 RGB
    USB 1.1
    Vide kayıt hızı 5-15 fps VGA 640*480
    3cm fokus imkanı
    Mikrofon ve tripod
    Fiyatı 19-25ytl arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 16 Haziran 2008; 16:40:16 >

• Laptop kullanıyorsan bende bu modeli tavsiye edebilirim.

Akkord S300MF
    300K
    3,2 MP Interpolasyon
    Dahili mikrofon
    Fix8 yazılımı.

Şu ana kadar sorun çıkarmadı. Kablosu kıvrılıyor, o sebeple her yere sığıyor, özellikle iş gezilerinde çok rahatlık sağlıyor.

Fiyatı 30 ytl

Konuya gelince, 10 MP ancak interpolasyonla olabilir, bildiğim en yüksek 1.3 MP gerçek görüntü var.

• piranhaysa güvenme arkadaşım
  • adamlar yapmış bea ! :)
  • Microsoft un kameralarını al netlik istiyosan.
  • Dün aldım bu Piranha'dan. Görüntü diğer webcamlara göre gerçekten iyi...

Çeşitli özellikler mevcut,yüzün belli olmaması için mozaikleme gibi...

Ben begendim. Tavsiye ederim.

Ayrıca kullanım klavuzunda, kameranın yuksek özelliklerinin kullanılması için 1 gb hafıza olmalıdır yazısı var.
    Bu kameraya b.k atan arkadaslar bunu göz önüne almalılar.
  • 1.3mp webcam için yetrli çözünürlüktür kanmayın 10mp falan webcam olmaz olsa ne yazar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

1.3mp webcam için yetrli çözünürlüktür kanmayın 10mp falan webcam olmaz olsa ne yazar?

Bizde zaten bu konuda hemfikiriz. Baştada söylediğimiz gibi 10Mp web cam olsa orta profesyonel fotoğrafçılar atsınlar ellerindeki 400-500ytllik makineleri alsınlar 30ytlye bi web cam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kediciler

quote:

Orjinalden alıntı: atlanta

A4 TECH almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel video kayıt ve video düzenleme için yazlımlarıda mevcut

A4 Tech PK 635M 350K Web Camera (Mic)

Teknik Özellikler

1.3 Mega Pixel
    350K CMOS sensor
    640 x 480 Pixel Çözünürlük
    Ufak ve Modern Dizayn
    Mikrofon
    Resim İşleme ve Video Mail Yazılımları
    USB Portundan Hızlı ve Kolay Kurulum
    Kayar kapak ile lensi kapatabilme
    Esnek ayaklık
    Vida ile sabitleme imkanı

bende bundan var ama mikrofonunu çalıştıramıyorumsadece usb girişi var

Konu hort gibi bişi olcak ama bende de aynı sorun war mikrofonlu güya ama sadece usb çıkışlı

• arkadaşlar ben bu kamerayı aldım.takıyorum usb aygıtı göründü şu bu sonra kameranız sorunsuz yüklendi çalışıyor diyor.fakat sonra kullanım kılavuzunda dendiği gibi bilgisayarımdan usb camera şeysine tıkladığımda siyah bir ekran var sadece...msn ve skypede de görüntü yok.Bu sefer cdden kurmayı deniyor.10.0 mp driver ı bir de photo frames driver mı ne var vimicro programı ikisini de kuruyorum restart mestart atıyorum yine aynı şey...Aygıt yöneticisinde USB Video Aygıtı olarak görünüyor adı yok ama ve ünlem falan da yok sorunsuz.

Ne yapmalıyım acaba?Acaba elinde düzgün yüklenmiş olanlar driver backup gibi bir programla infsini alıp bir yere upload edebilir mi?Ben hiç driverını bulamadım.

Kamerayı kurmaya çalıştığım sistem imzamdaki sistem değil....Kurmaya çalıştığım sistemde 32 bit xp service pack 2 kurulu....

Yardımcı olursanız sevinirim deli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 29 Ekim 2008; 22:03:25 >
  • yahu hiçbir vimicro driverını uyduramadım.vimicronun sitesinde kameranın hangi vimicro türü olduğunu söyleyen bir program var.onu takıyorum bir vimicroaygıtı yok diyor.Ama olması lazım kullanım kılavuzunda vimicro geçiyor hep kurulumda...Böyle gerzek iş olur mu ya...

Ek:Kamera bozukmuş.Boşuna uğraştım o kadar...Yenisini verdiler çalışıyor.Öff...Siz de benim gibi bir duruma düşerseniz götürün kamerayı boş yere harcamayın saatlerinizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 31 Ekim 2008; 1:22:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.