Yüzbaşı
20 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
34 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır canım sıkıldıkça bu oyunu zevkle oynuyorum en Son sürümü yüklü. Geçenlerde arkadaşımda gördüm Robot balık falan açmış bende Special Sharks kısmına basınca içeri girmiyor arkadaşım benden sonra yükledi ve direkt açıldığını söylüyor yani ayrıyetten bir şey yapmamış bende neden açılmıyor merak ettim cihazın z1 compact
!!!
Arkadaşlar geçenlerde ne olduysa tarayıcılarımda çok acayip bir sorun olmaya başladım her sayfanın en alt sol kısmında bir reklam ikonu çıkıyor sayaç bilmem ne diye hatta sayfalara girdiğimde http kısmı google olarak kalıyor yenile dediğimde bulunduğum sayfayı yenilemiyor google a dönüyor bu durum beni sinir etti yüklediğim programlarıda kontrol ettim ama bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar önceden ikinci el imzamda bütün referanslarım yazıyordu fakat daha sonra her ne hikmetse kendiliğinden silindi.Benimle alışveriş yapan arkadaşlar lütfen buraya nicklerini yazabilirler mi?
Arkadaşlar bugün itibari ile telefonumu değiştirmeye karar verdim hatta ilan bile açtım.SE k790i vardı gayet memnun olduğum bir telefondu aldığımdan beri çok severek kullandım fakat artık sıkıldım...Alacağım telefon dokunmatik olmayacak SE olması önceliklidir K850i C905 tarzı telefon modelleri olabilir bütcem ikinci el 400tl ye kadar. C903de aklım kaldı biraz belirteyim ilginize teşekkürler.
Arkadaşlar daha önceleride bu adresi vermiştim geçenlerde tekrar işim düştü ve yanlarına uğradım adamlar hem çok ilgililer hemde çok ucuza veriyorlar istediğiniz her türde plexiglass var ellerinde buyrun adres: Necatibey Cad.Lale Sokak No:3/D Bodrum Kat Sıhhıye Tel: 230 17 94 Vizyon Reklam Adamın adı Kılıç kolay gelsin...
İnternetten Serkan'dan aldık uçakcı derseniz yardımcı olurlar.
Arkadaşlar kaç gündür düşünüyorum fakat bulamadım yumurta kapıya dayandı ne alsam bilemiyorum bütçe biraz sınırlı max 70tllik bişey alabilirim siz ne alacaksınız ya da ne almalıyım ?
Merhaba.
Jb ve Simkilit yapılmıştı cihaz yurt dışından geldi.
Sorun ise: dün gece cydia dan tema indirirken yanlışlıkla bir iki işlemden sonra telefon kapandı ve bir daha açılmadı..
Açma tuşuna basınca elma geliyor fakat açılmadan bir süre sonra aniden tekrar kapanıyor.
İTunes a bağlayınca hiçbir şekilde gözükmüyor..
Ne yapılmalı?
sürüm 3.1

İyi çalışmalar..
Sene 1999 ingilizce dersi yeni başlıyor 4. sınıftayım.Aslında yetenekli bir öğrenciydim el yazısı birinciliğim vardı 3. sınıftan sonra kara kalem çalışması fln neyse derine girmeyim.Bizim o sene öğretim şekli değişti sabahçı öğlenci yok herkes aynı vakit gelecek aynı vakit gidecek oldu ee okulda zaten büyük değil Metehan İlköğretim Okulu Ankara bizim sınıf 28 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam sonra bizim sınıf az diye bizi hizmetçilerin bulunduğu odaya attılar 7-8 kişiyide diğer sınıflara dağıttılar ben kaldım Allahtan.Sınıf g.t kadar hoca sinirli nasıl oturma planı yaparım diye düşünen Rıza KARA bizleri 3erli otutturmaya karar verdi birde sıralara sınır çizdiki dövüşmeyelim diye.Benide en arkaya bizim Murat ile Ümit'in yanına oturttu ikiside tam kopuk.Neyse ben o sene hiç ders dinleyemedim.İlk defa derslerimize farklı bir hoca girecekti din ve ingilizce dersine neyse ilk haftalar pasif geçti 3üncü haftaydı yanlış hatırlamıyorsam hoca karşılıklı diyaloglar öğretiyordu "What is your name?,what is this
?" fln gibisinden ben bi ara dinledim dersi tabi ama anlamadım.Biz arka 3lü kaynatıyoruz dinlemedik dersi hoca bizim gruptan ilk bana sordu."What is your name?" diye "My name is Serkan" diye doğru cvp verdim.Sonra eline bir kalem aldı ve "What is this serkan?" diye bi soru sordu düşündüm düşündüm herkes kopya vermeye çalışıyor tabi bende herkesinkini karıştırdım ve "My name is galem" dedim.Hoca dahil bütün sınıf kopmuştu sonra dalga geçtiler benimle ve ilk sınavım sadece benim 95di en yüksek alan o hep ben oldum o sınıfta ingilizce dersinden.Çok uzun oldu paylaşmak istedim umarım tamamını okuyan olur :(.
Selamlar herkese.17 Temmuzda kız arkadaşımın doğum günüydü fakat ben hediye alamadım o sıra para sıkıntım vardı kendisinede durumu güzel bir şekilde izah ettim zaten 7 senelik sevgilim hediye peşinde fln olan bir tip değil kesinlikle.Şuan ekonomik bakımdan durumum uygun ama ne alacağımı bulamadım yardımlarınızı bekliyorum lütfen bir öneri :D .
Hakkında
Meslek: Elektronik
İlgi Alanları: Body Bulding
Forum İmzası:
Hakkımda:
MSI-K9A2 PLATINUM+AMD X2 4600@3.120ghz+MSI RX3850 T2D256E OC+2X1GB CRUCİAL BALLİSTİX DDR2 800MHZ RAM+1GB KİNGSTON DDR2 800MHZ RAM+730W(350 WFSP+380W TAGAN)+160GB HDD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
<<<İMPREZA WRX STI>>>
...dh rock dinleyicileri....
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 972
İkinci El Bölümü Mesajları: 237
Konularının görüntülenme sayısı: 135.543 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.