hepsiburada.comdan ürün aldım. aldığım ürün beklediğim performasın çok altında çıktı yani özelliklerde anlatıldığı gibi değildi.iade etmek istedim hala cevap gelmedi.arkadaşlar netten alışveriş etmeyin kesinklikle.gidin mağazaya orda aşılşveriş edin
ihrenç görüntüsü var aman uzak duralım şu piranadan
Valla ben uzun zamandır kullanıyorum bu kamerayı gayette memnunum.Fakat benimkinin üzerinde 10 Megapixel falan yazmıyor.Fiyatı hepsiburadadaki gibiydi sanırım.Flash ı gerçekten çok kuvvetli öyle ki içine bakamıyorsun.Tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmeri
ben tarantula x type 6,0 kullanıyorum msn'de görüntü net/yani çok kötü değil) 1,3 mp ye eşdeğer sanırım. bence bu fiyata yeterli,350k kameralar zaten bunun fiyatındayken iii yaw.... arkadaşlar ben kameramın mikfafonunu kullanamıyorum(xp) yardımcı olabilirmisiniz,,,,?
Benim okuduğum yorumlara göre bu kamerada mikrofonu iyi ses kaydı yapmıyormuş. Konuşurken webcam'e yaklaşmak gerekiyormuş. Doğru mu?
A4'leri kullananlardan okuduğum kadarıyla ses kayıtta geyet başarılılarmış...
Yalnız A4 635-636 yüz takip özelliği yok sanırım tek eksisi bu. Bende alıcam ama karar veremedim Pirhana Tarantula mı yoksa A4635 yada 636 mı?
A4 TECH almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel video kayıt ve video düzenleme için yazlımlarıda mevcut
A4 Tech PK 635M 350K Web Camera (Mic)
Teknik Özellikler
1.3 Mega Pixel 350K CMOS sensor 640 x 480 Pixel Çözünürlük Ufak ve Modern Dizayn Mikrofon Resim İşleme ve Video Mail Yazılımları USB Portundan Hızlı ve Kolay Kurulum Kayar kapak ile lensi kapatabilme Esnek ayaklık Vida ile sabitleme imkanı
Peki arkadaşlar bunu tavsiye eder misiniz? Yoksa A4 635M yeterli midir?
iyidir piranha iyidir, o fiyata alabileceğiniz en manyastik kameradır
Pirhana Tarantula modelindeki kameralarda ses sorunu var mı yani konuşurken bazen webcam'e doğru yaklaşmamız gerekiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: atlanta
A4 TECH almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel video kayıt ve video düzenleme için yazlımlarıda mevcut
A4 Tech PK 635M 350K Web Camera (Mic)
Teknik Özellikler
1.3 Mega Pixel 350K CMOS sensor 640 x 480 Pixel Çözünürlük Ufak ve Modern Dizayn Mikrofon Resim İşleme ve Video Mail Yazılımları USB Portundan Hızlı ve Kolay Kurulum Kayar kapak ile lensi kapatabilme Esnek ayaklık Vida ile sabitleme imkanı
Bugün bu webcam'i aldım.... Geyet güzel fakat LCD monitörlerin tepesine tutturulanlarda aklım kaldı....
quote:
Orjinalden alıntı: coderMX
Pirhana Tarantula modelindeki kameralarda ses sorunu var mı yani konuşurken bazen webcam'e doğru yaklaşmamız gerekiyor mu?
Evet, bazen oluyor bu sorun.Ama ses ayarlarından microfonun sesini en üst seviyeye getirirsek klavyenin tıkırtıları bile karşımızdakine gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
quote:
Orjinalden alıntı: coderMX
Evet, bazen oluyor bu sorun.Ama ses ayarlarından microfonun sesini en üst seviyeye getirirsek klavyenin tıkırtıları bile karşımızdakine gidiyor.
Keşke bunu daha önce söyleseydin. A4 635M güzel ama ileride monitörümü LCD yaptığım zaman. LCD'lerin üzerine takılabilen webcam'ler daha kullanışlı olduğu için o tip bi webcam alırdım...
Ayrıca A4 webcam 635M 25 YTL'ye aldım...
Biyerde daha görmüştüm 6 megapixel 21 ytl oda fakedir o zaman
Ben piranha tarantula Z model bir webcam aldım. Video çekiminden memnunum ama çektiği fotoğraflar çok karanlık çıkıyor bunun bir ayarı var mıdır?
arkadaşlar uygun fiyatlı ve kaliteli webcam arayanlar a4 tech den şaşmasınlar. yüksek megapikselli piranha webcamler tamamen uydurmadır. gerçek megapiksellerinin söylenmemesi bi yana böyle bir şey olsa bile türkiye gibi antik çağ interneti kullanan bi ülkede bu çözünürlükte görüntünün karşı tarafa taşınmasının imkanı ihtimali yokturrr
quote:
gerçek megapiksellerinin söylenmemesi bi yana böyle bir şey olsa bile türkiye gibi antik çağ interneti kullanan bi ülkede bu çözünürlükte görüntünün karşı tarafa taşınmasının imkanı ihtimali yokturrr
Niye söylenmesinki,aldığında kamerayı zaten üzerinde yazıyor 1.3 Mp diye.Zaten aklı selim biri onun 10 mp olmayacığını bilir.Ayrıca o bahsedilen 10 mp ifade görüntü çözünürlüğü ile ilgili değil,çekebildiği fotoğrafla ilgili.Amerika'da bile yaşasan 10mp lik bir görüntü çözünürlüğüyle görüşme yapamazsın.
10mp fotoğraf çözünürlüğüyle ilgili diyorsunda; bu fotoğraf makinesi üreticileri böyle bir çözünürlüğü baya pahalıya satıyorlar o zaman. baksana 10 mp lik piranha bunu halledebiliyorsun demekki. amerikaya selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: grimser
quote:
gerçek megapiksellerinin söylenmemesi bi yana böyle bir şey olsa bile türkiye gibi antik çağ interneti kullanan bi ülkede bu çözünürlükte görüntünün karşı tarafa taşınmasının imkanı ihtimali yokturrr
Niye söylenmesinki,aldığında kamerayı zaten üzerinde yazıyor 1.3 Mp diye.Zaten aklı selim biri onun 10 mp olmayacığını bilir.Ayrıca o bahsedilen 10 mp ifade görüntü çözünürlüğü ile ilgili değil,çekebildiği fotoğrafla ilgili.Amerika'da bile yaşasan 10mp lik bir görüntü çözünürlüğüyle görüşme yapamazsın.
Karslı arkadaşım
Enterplasyon diye bir olay var,yazılımsal olarak yani program aracılığıyla 1.3 yada 2 mp bir görüntüyü 10 isterlerse 15 mp bile çıkarta biliyorlar,yani durum tamamen yazılımsal.Donanımsal bir durum yok.
bence güzel değil görüntüsü ne onun öyle samsung aldık abime geçen gün
süper sportif bir model simsiyah 1,000 küsürdü ama elektronik br kere