Şimdi Ara

Bu işin hala farkına varamayan var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dünkü maçtan sonra iyice anladım ki bu basit bir değil. Avrupa'da olsa o hakeme düdük artırırlar ama maalesef ülkemizde öyle olmuyor. Tarafsız şekilde yorum yapacaklar gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün oynanan maçta hakem berbattı , iki tarafa bariz hatalar yaptı ...

Örnekle ; Fenerbahçe'ye penaltı verilmedi , Caner ilk sarıdan sonra topu eliyle önüne aldı bariz şekilde 2. sarı çıkmadı

Raul'un pozisyonuna kırmızı çıkmadı ...Egemen kararı doğruydu Egemen'in pozisyonunda sırtı dönük şekilde olmasına rağmen kalçasını çıkartıp rakibinin dengesini bozuyor sarı doğru zaten tepki ortada oda kırmızı

Hakem'e gelirsek en düşük notlardan biri verildi , seneye emekliye ayrılacaktı diye biliyorum kaldı ki bundan sonra doğru düzgün maç vermezler

Benim anlam veremediğim ve doğal karşılanan şu durumu anlamıyorum , Aziz Yıldırım devre arası hakemle nasıl konuşabiliyor ?

Dün hakem karşılıklı olarak maçı katletti ,
  • biz bir fb maçında dünkü hakem gibi hata yapan birine düdük astırmıştık,
    ne günlerdi bea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dün oynanan maçta hakem berbattı , iki tarafa bariz hatalar yaptı ...

Örnekle ; Fenerbahçe'ye penaltı verilmedi , Caner ilk sarıdan sonra topu eliyle önüne aldı bariz şekilde 2. sarı çıkmadı

Raul'un pozisyonuna kırmızı çıkmadı ...Egemen kararı doğruydu Egemen'in pozisyonunda sırtı dönük şekilde olmasına rağmen kalçasını çıkartıp rakibinin dengesini bozuyor sarı doğru zaten tepki ortada oda kırmızı

Hakem'e gelirsek en düşük notlardan biri verildi , seneye emekliye ayrılacaktı diye biliyorum kaldı ki bundan sonra doğru düzgün maç vermezler

Benim anlam veremediğim ve doğal karşılanan şu durumu anlamıyorum , Aziz Yıldırım devre arası hakemle nasıl konuşabiliyor ?

Dün hakem berbattı lafı az gelir
    Bana göre meireless pozisyonunda "bak işte 2 takım lehine de hatalar yaptı " dedirtmek için kırmızı yı göstermedi
    Bir maç ince ince nasıl kıyılır ders olarak gösterilmeli.
    Maçı özetten 3 dakika izleyenler yorum yapmasın bi zahmet

• Haklısınız bizim de başımıza geldi anca buradan yazıyoruz büyük tepkiler verilmesi lazım
    Saçma bir örnek vermek istiyorum ; Yunanistan krize girdi maaşlarda azalma oldu diye insanlar sokaklara döküldü özet olarak dedim ne demek istediğimi anladınız inşallah
  • İki takım adınada hatalar yapılmış. Sonra küfür günah derler. Ya sabır....

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Haklısınız bizim de başımıza geldi anca buradan yazıyoruz büyük tepkiler verilmesi lazım
    Saçma bir örnek vermek istiyorum ; Yunanistan krize girdi maaşlarda azalma oldu diye insanlar sokaklara döküldü özet olarak dedim ne demek istediğimi anladınız inşallah

hayret -2 de kalmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Dün hakem berbattı lafı az gelir
    Bana göre meireless pozisyonunda "bak işte 2 takım lehine de hatalar yaptı " dedirtmek için kırmızı yı göstermedi
    Bir maç ince ince nasıl kıyılır ders olarak gösterilmeli.
    Maçı özetten 3 dakika izleyenler yorum yapmasın bi zahmet

Aynen kardeşim

• quote:

"Egemen kararı doğruydu"

Şaka mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

"Egemen kararı doğruydu"

Şaka mısın ?

Egemen'in pozisyonunda yanlış kararı söylesene , adam topla koşu halinde orada üflesen dengesi bozulur kaldı ki Egemen'in müdahale şansı olmadığı halde arkası dönük kalçasını dokunduruyor...

Atıf dengesi bozulup düşüyor artık orada müdahalenin sertliği yavaşlığı önemli değil , topla ilgisi olmadığı halde müdahale ediyor olması sarı kart

• Dün hakem Fenerbahçe lehine penaltı vermeliydi. Egemen'e faul kararı doğru ama sarı yanlış. - Sarıdan sonraki hareketlerinden dolayı kırmızı doğru-. Meireles direk kırmızı görmeliydi. Zamanında Ali Güneş'de kaleci gibi uçup golumuzu yemişti. O zaman orta hakem yakındı pozisyona...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

Beyler dünkü maçtan sonra iyice anladım ki bu basit bir iş değil. Avrupa'da olsa o hakeme düdük artırırlar ama maalesef ülkemizde öyle olmuyor. Tarafsız şekilde yorum yapacaklar gelsin.

roberto carlos; yunus yildirim türkiyenin en iyi hakemlerinden.

• Son 14 seneyi alin inceleyin dekoder satmak icin takimlar arasinda dengeler ve puan farklari yakin birakmak icin ne hatalar yapilmis görürsünüz bunu her takima yaptilar onlar icin önemli olan öncelikle puan durumunun 5 6 gibi kapanacak seviyeden yukarda olmamasidir.
    Bu müdahale senelerdir yapiliyor yeni bir durum degil Fb lehine ve aleyhine oldugu seneler ve maclarda coktur..
  • Allah için bu ülkede şike oldu şike. Bir gece de yasalar değiişti sahaya yansımadı diye saçma sapan işler döndü. Hala şike yapmadık diyen arkadaşlar gelip burda hakem hatasından dem vuruyor. Birde saçma sapan komplo teorileri yok mu. İsmet inönü hakikaten haklı kardeşim.
  • Egemen'in faul yaptığını nasıl kimse göremiyor ben de anlamış değilim. Yahu rakibin hızını almış gidiyor, onun dengesini bozmak tabii ki fauldur. Sarı kart mıdır değil midir hakem olmadığım için bilmiyorum ama rakibinin dengesini bozmak fauldur. Buna nasıl faul bile değil diyebiliyorsunuz ben yemin ederim anlam veremiyorum.

Hadi diyelim ki faul değil. Egemen'in hakeme göğsüyle vurduktan sonra kırmızı kart görmesi de mi hatalı karar. Allah aşkına Ümit Karan Sivasspor maçında zamanında yerdeki karlara tekme attı diye kırmızı kart yedi Yunus Yıldırım tarafından. Egemen'in hakemi taciz etmeye çalışmasına kırmızı verince mi suçlu oldu.

Fenerbahçeliler, biz "hakemler adil olsun" dediğimizde gülüyorlardı. Sanırım akılları başlarına gelmiştir.
  • Egemen faul yapmışmış.
  • Egemenin ayağı belki MM'rik şekilde değiyor ne faul'undan bahsediyosunuz ağır çekimde bile izledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Egemenin ayağı belki MM'rik şekilde değiyor ne faul'undan bahsediyosunuz ağır çekimde bile izledik.

ayağı değil kalçası değmiş.

ben de maçı izlerken değil demiştim ama tekrarında müdahale olduğu gözüküyor.

markus merk de faul var ama ilk kart tartışmalı dedi. egemen'in hakeme tepkisi ise zaten malum o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Egemenin ayağı belki MM'rik şekilde değiyor ne faul'undan bahsediyosunuz ağır çekimde bile izledik.

ayağı değil kalçası değmiş.

ben de maçı izlerken değil demiştim ama tekrarında müdahale olduğu gözüküyor.

markus merk de faul var ama ilk kart tartışmalı dedi. egemen'in hakeme tepkisi ise zaten malum o ayrı.

Ya bu sarı kart görüpte halen itiraz eden futbolcuları anlamak güç ne olucak itiraz edince gerimi alıcak kartı egemende lüzümsüz davrandı.
  • Şu fb liler işlerine gelince hemen avrupada olsa diye örnek veriyorlar ya gülüyorum, asıl avrupada olsaydı fb 4 cü lige gönderilirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.