Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazin calistim ayrica yazin kyk bursu gelmeye devam ediyor biriktirip aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Haftada 100 tl alıyorsun hala konuşuyorsun zengin herife bak deget

Ya sen su bentley isini bi anlatmadn ha

Kusura bakmayın hocam soru sorduysaniz görmedim

• Ben çalışarak kazandım aldım. Diğer arkadaşlarımın ailesi aldı hep. İstediler 1 ay içinde aldılar telefonları ama ben emek verip tek bir kuruş bile almadan birinden kendim aldım

Şimdi bi restoranda çalışıyorum. iPhone 5 çıkmadan önce gelen müşterilerin %98 inde iPhone 4S vardı. (Bankacılar, patronlar vs)
    iPhone 5 bi çıktı, Türkiye'de satılmaya başladıktan 2-3 gün sonra yarısı telefonu değiştirmişti. Şuan 4S kullanan 10 kişi falan gördüm gelenlerde. Diğerleri hep 5 e gecti. Ve yemin ediyorum telefonlardan anlıyorsalar ne olayım Sadece hava atmak 2000 TL veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Genelde ergenler yapar hava atmak için ailesine alması için yalvarır onu aldırmak için her şeyi yapar öyle alır büyüklerde ise yine hava için tüm maaşını oraya yatırır kısacası böyle aklı olan adam s3 iphone 5 almaz telefon dediğin max 600 - 800 tl olur yeni nesil bir pc yi bile 1000 -1500 liraya alıyorsun telefon nere pc nere ? 600 tl lik pc ile 1500 tl lik pc nere orta seviye android telefon 600 tl nere iphone 5 nere ? 2 side aynı işlevi görüyor ama havası var işte pc de ise ödediğin fiyatın hakkını alıyorsun

Arkadasa katiliyorum gorduklerimin cogu oyle ama bn **** aliyorum misali zengin degilim ama 2000 i de veremeyecek degiliz cok sukur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Haftada 100 tl alıyorsun hala konuşuyorsun zengin herife bak deget

Ya sen su bentley isini bi anlatmadn ha

Kusura bakmayın hocam soru sorduysaniz görmedim

Gomlek konusunda sormustum butun forum biliyor bir ben bilmiyorum heralde

• Ailemden tek kurus almam ama note 2 kullaniyoeum haftalik 100 tl buyuk para o parayi istersen katlarsin kolaylikla olay sende biter yani

• Durumumuza göre alıyorum şahsen senin durumunda olsaydım bende alamazdım ama şuan durumum var ki alıyorum sanane kardeşim
  • İlk önce gençlerin beynine "iyi bir telefonun yoksa sen bir hiçsin, marka giymeli marka kullanmalısın" düşüncesi bolca reklam ile empoze ediliyor. Sonra daha lise çağındaki gençler başlıyorlar iphone isterim, S3 isterim diye ailelerine baskı yapmaya.

Birde duygu sömürüsü yapıyorlar; yok sınıfımda herkeste var bi bende yok, ben fakir miyim vs vs...

eğer ailede azıcık görgüsüz ve cahil ise çocuğuyla 10 dk konuşmaz, demez ki : "bak yavrum, asgari ücret 800 TL, sokakta aç insanlar var, sen utanmayacak mısın bu kadar fakir insan varken elinde 2000TL lik telefonla dolaşmaya, sen daha liseye gidiyorsun" diye.

hemen der görgüsüz aile; "aman bizim çocuğumuz geri kalmasın yaşıtlarından, hemen alalım şuna istediğini." (iphone almakla IQ artıyor sanki...)

Ardından basarlar parayı, alırlar telefonu, para gider apple hesabına, amerikada iş olur, istihdam olur, yeni ar-ge yatırımı için kaynak olur...

Haaa aile çok zengindir, para harcayacak yer bulamıyodur, o aile alır çocuğuna istediğini birşey diyemem.

Ama çoğu aile 1 aylık gelirini çocuğunun telefonuna, 1 aylık gelirini eşinin telefonuna 1 aylık gelirini de kocasının telefonuna yatırıyor.

Ne oluyor? her sene 3 ay sırf marka telefonum var diyebilmek için çalışıyorsunuz efenim....

• Cok pahali degilki 4s ler 1000 tl 800 tl civarında

• İngilizce özel ders verip aldım
  • Türk Milleti Cebinde Para Kalmadığında Suçu İktidara Atan,Telefona ve Teknolojiye Gelince Herşeyini Veren Gençliğe Sahip Bir Milletdir.Acıyorum Milletime.Benim Okadar Gelirim var S3 Mini Kullanıyorum

*Not:İktidar Yanlısı Değilim,Bütçemi Yazmak İçin Gelmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Zaman uyanık olanın para kazandığı zaman.

Bu anlayışın olmadığı bir zaman dilimi neredeyse yok başka bir şey söyleyin
  • Ben 1000 liraya 2. El 4S aldım vereceğim max parada budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

Bomb has been planted

• Android cephesine bakarsak, bir "ay herkeste Zamazinzung var ben de istiyorum yaaaaa" diye ağlayanlar da var;

Android kullanmayı seven, hakkıyla ROM, kernel falan kurup duran, telefonun son imkanlarını kullanmak isteyen, özgürlük isteyen insanlar da var.

iPhone'lara bakarsanız bir özenti olup kullanan vardır, bir de rahat olduğu için kullanan vardır. Rahatçılar biraz daha anlar telefonlardan. Jailbreak vs. yaparlar.

Hava atmak için telefon alan saf çok burada. Ha para çay çöpü gibidir, bi şey diyemezsin. Lafım cebinde çay parası olmayıp üst segment telefonlara saldıranlara.
  • Açıktan okuyorum çalışıyorum aynı zamanda 19 yaşındayım. Babamında iyi bir geliri var benimde iyi sayılır.

Allaha şükür bugüne kadar ne istediysem aldım.

Forumda lüks yaşayan çok insan var

• Suan ne laptopum var ne de dizustu bilgisayarim. Benim tum islerimi gordugu icin iphone 5 aldim. İnternet paketini de yaptim kesintisiz internet. Jailbreak de var telefonumu iyice kişisellestirebiliyorum. Tamamen de verimli kullaniyorum. Ayrica yurtdisindan geldigi icin masraflari tamamen 1400tl tuttu

• bizim ailenin hisse gelirleri hariç aylık 20 bin tl geliri oldugunu varsayarsak iphone sahibi olmak çokta zor değil.
  • haftada 100 tl mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.