Bu insanlar, hayatları boyunca bir kez olsun kitap okumuş insanlar değil, hayatları boyunca bir kez olsun sorgulamış insanlar değil. Hiçbiri eğitimli insanlar değil. Yönlendirilmeye açık, kandırılmaya mahkûm insanlar bunlar. Ve bu kişiler oy kullanıp eğitimli, idealleri ve hedefleri olan gencecik insanların hayatlarına kastediyorlar. Kim olursa olsun, hangi ideolojiyi, hangi partiyi veya hangi takımı bu derecede partizan ve radikal savunan aptaldır. Bugün bu fanatikliğin hangi siyasî isim üzerinde fazla olduğunu herkes biliyor (İsim verme gereği duymuyorum). Hayat ve gençlik bir kez geliyor, suçu her ne kadar kendimde de arasam bu durum beni haklı çıkarıyor. Kendimde nasıl suç bulayım? Eğitimli, nispeten bilgi sahibi, okuyan, araştıran, yazan biriyim. Birçok konuda araştırmalarım vardır, ümitsizliğe kapıldığım bir günde gittiğim psikiyatrist, bana şöyle söyledi: “Bunları neden biliyorsun? Belli ki çok okuyan birisin, artık kitap okuma!” Bunları söylemekteki gayem ne kendimi övmek, ne de bunu teşhir etmek. Ben bir işsiz bireyim, yola çıkmak için cebimde param yok. A101, Bim gibi insan hayatını sömüren, tabiri caizse çalışanı sindiren yerlerde çalışın diyecek olanlara peşinen cevap vereyim: Bu tarz yerlerde çalıştığımız için bu şartlar sunuluyor bize, bize layık görülen bu durumu kabul ettiğimiz için nitelikli insanlar işsiz. Yaşlı ana babalarımızın mantığından kurtulun artık. Açın bir Paul Lafargue’ın Tembellik Hakkı kitabını okuyun rica ediyorum. Bizim hayatımız, aptalların ağzından çıkan bir iki sözle daha da vahim bir hâl alıyor. Utanıyorum sadece. İşsiz, parasız, ümitsiz, isteksiz, ruhen yorgun bir insan olup çıktım. Bugüne getiren herkese hakkımı haram ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu İnsanlar Oy Kullanılıyor!

-
-
Demokrasi doğu ülkeleri için felakettir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu ülkeden nasıl Atatürk çıkmış, insan hayret ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Ulquiorra Schiffer_
Bu ülkeden nasıl Atatürk çıkmış, insan hayret ediyorAskeri okulların eğitimi iyiymiş, o da zaten Türklük geleneği. Ama aynı dehada kimse yok Atatürk gibi, olsaydı bu durumda olmazdık zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 21 Eylül 2020; 11:59:7 > -
Bu ülkeden çıkmamış ki ztn 🤷🏼♂️
IQ testine göre 100 ve üzeri oy kullanmalı
En az lise mezunu oy kullanmalı.
aysun kayacı'yı her geçen gün daha da saygıyla anıyorum bu tipler yüzünden.
-
İzlemeyin şu videoları insan sağlığına zararlı virüsten daha tehlikeliler
gayet normal . Az sayıda bile olsa forumda da yokmu böyle tipler? bu x2li ,59 lu adamların açtıkları başlıklara bakın bunlar aktroll falanda değil işte senin benim gibi üye.
Birde bu videolardaki tiplere dikkat ederseniz büyük çoğunluğu 50 yaş üstü ve bunlar daha çoook oy kullanacaklar. eğitemezsiniz bunları.
Hadi videolardakiler seçmece muhtemelen ama Neredeyse iç anadolunun tamamı bu bitki örtüsü ile kaplı
-
2001 - 2002 yılları arasında asgari ücretin %60 'ını alarak staj yapıyordum. O parayla her hafta sonu bir gece klübünde eğlenip , yol , sigara gibi ihtiyaçlarımı karşılayıp , her ay mutlaka 2-3 parça kıyafet ayakkabı alıyordum(dönemin iyi markalarından). Aynı zamanda para biriktirip cep telefonu bilgisayar gibi ihtayaçlarımı da kendim temin ediyordum 6 aylık staj dönemimde. Bugün bu anlattıklarımı bırakın asgari ücretin %60ını en az 6-7k maaş alıp ev geçindirme gibi bir derdin olmadan yaparsın 6 ayda.
-
daha demin ing hazırlık sınavından çıktım xd başlığın daha türkçe hatalı yazıldığını görünce bi garipsedim.
-
bunlara tek bir soru sormak istiyorum.
peki ya Allah izin vermezse?
-
Herkesin evinin önünde ikişer tane araba varmış KAYGWDUOIAYWEQSDA. Az salla az
-
Kullanılıyor olmamak için günde kaç kitap okuyorsun
3 5 sayfa kitap okuyup alimlik taslamayın insanlara.
Ya sürünenler memnun sallayın artık bu kadar üzerinde durmayın. Bakıyorum herkes memnun demek ki sıkıntı bende, bundan sonraki dönemlerde gidebildiği kadar Akp'ye oy vericem mesela.
Gittiği yere kadar gitmesini istiyorum. Başka hiç bir parti ülkeyi şu mevcut durumda üstlenmesin. 2023'te, doblolu eniştelerin bile bildiği ama gizli olan lozan maddeleri de ortaya çıkacak. 2023'ü iple çekiyorum. Bir bildikleri var demek ki ben ona inanmaya başladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6C63AE3BB
Kullanılıyor olmamak için günde kaç kitap okuyorsun
3 5 sayfa kitap okuyup alimlik taslamayın insanlara.Öncelikle şunu belirtmek isterim: Benim sizinle herhangi bir ahbaplığım yok, bu sebeple siz diye hitap ediyorum ancak siz bana “2.tekil” ağzıyla konuşuyorsunuz. Bu bir nezaket bilgisidir ve okuyan kimselerin kibar olduğu fazlasıyla aşikârdır. 3-5 sayfa kitap okuduğum sonucuna nasıl vardınız, inanın bilmiyorum. Ben Türk edebiyatı, Alman edebiyatı, Amerikan edebiyatı, Rus edebiyatı; felsefe, psikoloji, sosyoloji, bilimsel makaleler vs. gibi birçok alanda senelerdir okuyan biriyim. Nedir bu kıskanç ve saldırgan tutum? Üslubunuza, tavır ve tutumlarınız fazla agresif. Belki de sizde eksik olan bir durumu böyle bastırıyorsunuz, kim bilir?.. Psikolojide buna “Aynalama” yöntemi derler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen tonla insanı yargılarken sıkıntı yok ama 3-5 kitap okumuşsun lafına takılıyorsun. Herkes eğitimi okuyarak okula giderek almıyor ya da alamıyor ve almak zorunda da değil. Demokrasi de ayrım yoktur herkes gönlünün istediğine kalbini çelene oy verebilir. Buna karışamaz eleştiremezsiniz ki yapıyorsanız kendinizle çelişiyorsunuz demektir.
Sidik boklar.
Bu ülkeden nasıl Atatürk çıkmış, insan hayret ediyor
|
Demokrasi doğu ülkeleri için felakettir.
|
aysun kayacı'yı her geçen gün daha da saygıyla anıyorum bu tipler yüzünden. |
Askeri okulların eğitimi iyiymiş, o da zaten Türklük geleneği. Ama aynı dehada kimse yok Atatürk gibi, olsaydı bu durumda olmazdık zaten. |
İzlemeyin şu videoları insan sağlığına zararlı virüsten daha tehlikeliler
![]() |
IQ testine göre 100 ve üzeri oy kullanmalı
|
gayet normal . Az sayıda bile olsa forumda da yokmu böyle tipler? bu x2li ,59 lu adamların açtıkları başlıklara bakın bunlar aktroll falanda değil işte senin benim gibi üye. Birde bu videolardaki tiplere dikkat ederseniz büyük çoğunluğu 50 yaş üstü ve bunlar daha çoook oy kullanacaklar. eğitemezsiniz bunları. Hadi videolardakiler seçmece muhtemelen ama Neredeyse iç anadolunun tamamı bu bitki örtüsü ile kaplı |
2001 - 2002 yılları arasında asgari ücretin %60 'ını alarak staj yapıyordum. O parayla her hafta sonu bir gece klübünde eğlenip , yol , sigara gibi ihtiyaçlarımı karşılayıp , her ay mutlaka 2-3 parça kıyafet ayakkabı alıyordum(dönemin iyi markalarından). Aynı zamanda para biriktirip cep telefonu bilgisayar gibi ihtayaçlarımı da kendim temin ediyordum 6 aylık staj dönemimde. Bugün bu anlattıklarımı bırakın asgari ücretin %60ını en az 6-7k maaş alıp ev geçindirme gibi bir derdin olmadan yaparsın 6 ayda. |
Benzer içerikler
- lens nereden alınır
- google earth korkutucu yerler koordinat
- jolly joker bistro oturmalı mi
- askerde devre sıralaması
- anahtarı kaybolan kilit göbeği nasıl değiştirilir
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X