İnsan demiyin onlara melaike melaike.Baksaniza nur inmis sıfatlarına pırıl pırıl. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu İnsanlar Oy Kullanılıyor! (2. sayfa)

-
-
Videoyu izlemedim, ana mesajı da okumadım ama zamanında Atatürk, kahve köşelerinde "abi bu Osmanlı ne kadar mal yaaa, padişahlık ne abi, kimler yönetiyo ülkeyi" diyerek hayatını heba etmemiş. Madem bu kadar değişim istiyorsun, git adamları eğitmeye çalış. Şu konuyu kimse okuyup da "Vay be adam haklı, biz salağız." demeyecek ama belki şurada harcadığın vakti birini eğitmek için kullansan 1-2 kişi senin gördüklerini görür. "Değişim lazım yav" demek, değişimi getirmekten daha kolay tabii.
-
hiç biri de cahilliğinden taviz vermiyor.
-
Bize biraz kendinden bahsedermisin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benim zamnimda sinifta kalma kaldirildi herkes lise mezunu zaten :D yatarak gecenler hocayla kavga edenler hocalar o kadar tehdit etmisti birakirim diye hepsi gecti lisede :D
-
o zaman ülkenin %40'ından daha az bir kesim oy kullanacak. 40 dedim çünkü biraz pozitif olak daha azdır zaten bu oran
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3645D418Bbenim zamnimda sinifta kalma kaldirildi herkes lise mezunu zaten :D yatarak gecenler hocayla kavga edenler hocalar o kadar tehdit etmisti birakirim diye hepsi gecti lisede :D
Arkadaşlarım öğretmen, ve benzer durumları yaşıyorlar. Diyecek bir şeyim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ted MosbyVideoyu izlemedim, ana mesajı da okumadım ama zamanında Atatürk, kahve köşelerinde "abi bu Osmanlı ne kadar mal yaaa, padişahlık ne abi, kimler yönetiyo ülkeyi" diyerek hayatını heba etmemiş. Madem bu kadar değişim istiyorsun, git adamları eğitmeye çalış. Şu konuyu kimse okuyup da "Vay be adam haklı, biz salağız." demeyecek ama belki şurada harcadığın vakti birini eğitmek için kullansan 1-2 kişi senin gördüklerini görür. "Değişim lazım yav" demek, değişimi getirmekten daha kolay tabii.
En az 10-15 kişiyi bu konuda bilgilendirdim ve bugün baktığımda hepsinin fikirleri değişmiş, olgunlaşmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürkçü BiriEn az 10-15 kişiyi bu konuda bilgilendirdim ve bugün baktığımda hepsinin fikirleri değişmiş, olgunlaşmış.
Alıntıları GösterBu konuyu açmanı nasıl meşrulaştırıyor onu anlamadım, konu açmakla vakit harcayacağına git 20 tane daha olgunlaştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ted MosbyBu konuyu açmanı nasıl meşrulaştırıyor onu anlamadım, konu açmakla vakit harcayacağına git 20 tane daha olgunlaştır.
Alıntıları GösterEmir cümlesi ile konuşmayın benimle, üslubunuz çok kötü. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ve buraya da içimi döktüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürkçü BiriEmir cümlesi ile konuşmayın benimle, üslubunuz çok kötü. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ve buraya da içimi döktüm.
Alıntıları Göster5 ay önceki tartışmamızı hatırlıyorum, bana üslup konusunda öneride bulunamayacak seviyede olduğunu da hatırlıyorum. İyi günler, bol aydınlanmalı günler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Mosby5 ay önceki tartışmamızı hatırlıyorum, bana üslup konusunda öneride bulunamayacak seviyede olduğunu da hatırlıyorum. İyi günler, bol aydınlanmalı günler.
Alıntıları GösterKimseye durduk yere olumsuz veya aşağılayıcı konuşmam. Sana da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X