Şimdi Ara

Bu ilanları bilerek mi veriyorlar 😡

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomatik aratırken manual ilanlarla karşılaştım, sw aratırken hb ilanlarlada karşılaşmışlığım var, sadece benzinli aratırken inatla lpg'li ilana bile denk geldim.

ama hyundai accent aratırken opel corsaya ilk defa denk geldim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-boyasiz-sifir-gibi-2014-model-active-pakt-daha-20-binde-415070706/detay

farklı ülkelerde de ikinci el aratıyorum böyle ilanlara denk gelmedim sw ise sw otomatik ise otomatik ilanlar neyse o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı ilanlarda diyor ki: "mesajlara cevap verilmeyecektir"

Kardeşim, zaten ilan verme aşamasında bu seçeneği kendin kapatabiliyorsun

Bazı ianlardaki resimlere bakmak tam bir işkence, adam telefonu dik tutup resim çekmiş, ilana eklenen resimler yatık çıkıyor
  • Hocam adamı arayın "Hocam iyi günler ben Accent ilanınız için aramıştım" deyin.
  • Hocam bu kişi büyük ihtimalle al-sat işi yapanlardan. Diğer ilanlarına bakarsanız başka araçlar da var. Büyük ihtimalle satılan bir aracın ilanını düzenleyip açıklama ve resmi değiştiriyor. Bir daha ilan parası ödememek için.

• Böyle ilanları sahibinden.com idaresinin düzenleyip/düzenletip ilanı öyle yayına çıkarması gerekli kesinlikle
  • Adam bunu makyajli accent olarak görüyor olabilir.

• Bu ülkede sattıgı-bindigi arabanın ne oldugunu bilmeyen o kadar çok insan varki gayet normal bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Bide Kaza değişen yok yazıyorlar açıklamaya bakıyorsun. 3parça değişen var kaput sağ ve sol çamurluk kesinlikle kaza yok 😂😂😂

• Siteye şikaye edin, sicili bozulsun.
  • Önceki gün klasik otomobil kategorisini inceliyordum, piyasa ne civarda diye bakıyordum. Pontiac incelemek için girdim, tüm klasikler diye seçtim, çıkan araçlar; Doblo, Fiorino vs... Muhtemelen de halen duruyordur.
  • 102 bine LEON, 145 bine 50.000 km de Comfortline Passat ilanı gördüm dün. Hemde vitrine koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mart 2017; 10:15:1 >
  • 1903 model Klasik Tempra SXA

Bu ilanları bilerek mi veriyorlar 😡
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Bu ülkede sattıgı-bindigi arabanın ne oldugunu bilmeyen o kadar çok insan varki gayet normal bunlar

• al satcı bu heyecandan eli ayağına dolaşmış sadece :)
  • Birader senin kadar boş insan yok.
  • Detaylı aramaya girin sunroof özelliğini seçin ve çıkan sonuçlara bakın. Yüzde 99u sunroofsuz.Hepsini tek tek arayıp ana avrat küfredesim geliyor.
    Megane ilanlarına girin. 1.6 benzinli Joy paket seçin. Aracın sıfırı 62bin tl / sis farı+çelik jant ile 64bin tl. 64.500 liranın altına yazan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 31 Mart 2017; 17:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Detaylı aramaya girin sunroof özelliğini seçin ve çıkan sonuçlara bakın. Yüzde 99u sunroofsuz.Hepsini tek tek arayıp ana avrat küfredesim geliyor.
    Megane ilanlarına girin. 1.6 benzinli Joy paket seçin. Aracın sıfırı 62bin tl / sis farı+çelik jant ile 64bin tl. 64.500 liranın altına yazan yok..

boş beleş ilanlar, konumda bile varlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.