Şimdi Ara

Bu ilana dikkat (km düşürme içerir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 ay önce 288 bin km'de sattığım araç ilana konulmuş 162 bin km olarak ilana konulmuş.

En son 2013 temmuzda muayene yaptırmıştım. Muhtemelen muayene evraklarında km görünmesin diye de yeni muayene yapılmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-temiz-emsalsiz-muayeneli-bakimli-citroen-157269446/detay

Citroen Xantia almayı düşünenlere duyurulur.

• kaça satmıştınız acaba aracınızı?
  • Aracınız km de nE yakıyordu?
    Tavsiye edermisiniz?
    Bakım maliyetleti nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haraç Mezat 12 bine verdim.

Km' de yakıt olarak değil de lt olarak şehir içi 8 - 8,5 lt uzun yolda ise sakin kullanımda 90-110 km arası 4,5 lt. performanslı kullanırsanız 160 km ve üzeri hızlarda 6 - 6,5 lt.

Ve inanılmaz rahat ve keyifli sürüş ve konfor sunarak.

Zaten bu tarz araç binenler bir alt segmente kolay kolay binemez. özellikle citroen'in meşhur süspansiyon sisteminin rahatlığını ve güvenliğini tanıdıktan sonra şimdi 1 veya 2 kasa temiz c5 arıyorum şu anda.

Bakım maliyeti orijinal yedek parça kullanırsanız emsal d segmenti ( carina, Accord, vectra, passat, mondeo vs) araçlardan ucuz denilebilir. Örneğin baskı balata işçilik dahil 600 ödedim, frean balataları önler takım 130-140 tl , ön fren diskleri 150 tl

triger seti 280-300 civarı gibi.

Temiz hot kullanılmamış ve ehli olmayan ellerde kurcalanmamışını bulursanız, düşünmeyin derim.

• Genelde km düşürülen araçlar hep güzel bakılmış araçlar oluyor aracınızın maşallahı var epeyi iyi bakmışsınız galiba kendisine sizden sonra böyle kötü ellere düşmüş olması gerçekten üzücü birşey

Şöyle tag olarakta ekleyelimde plakayı aratan olursa konu çıksın

39SS208
    39 SS 208
    39 SS208
    39SS 208
  • bu yine küsüratlı düşürmüş km yi bazısı düz 100bin falan yapıyor onların km ile oynadığı bariz belli oluyor
  • ilanla ilgili şikayet kısmı var orda şikayet etseniz site ne yapabilir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatta orijinal alüminyum jantları ile birlikte neredeyse sıfır michelin lastikleri de sökmüşler, Xsara'nın saç jantlarını takmışlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 17 Mart 2014; 20:38:56 >
  • Zaten bunu alan kişi de az çok bilmesi gerekir oynanmış olduğunu. 13 yaşında araba, şimdiki km'de olması ihtimali %5 var ya da yok..
  • o fiyata o aracı satması mümkün degil hocam.icin rahat olsun.
  • Elinde her türlü kanıt var. Direk polise git bence.
    Şikayetci ol, her türlü kanıtlarsın.
  • Vijdansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok temizmiş,modeli yılı itibariyle 2000 cc olsa da vergisi düşüktür.Neden sattınız ? Motor yağ yaktığından falan mı ?
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Çok duyarlı bir davranış örneği.
  • Bu adamlar boğazından haram lokmayı nasıl geçiriyor hayret edilmeyecek gibi değil onuda geçtim çoluğunun çocuğunun boğazından nasıl geçiriyor pes doğrusu

• Yalancı ve dolandırıcı millet olduk çıktık.. bakalım sonumuz nereye varacak

• 39 SS 208 plakalı araç
  • abi bu yaştaki aracı alan zaten kmsinin oynanmış olduğunu bilerek alır.

özellikle 10 yaş üstü araçlarda 200 bin km yasağı vardır zaten. 200 bini geçemezler:D
  • Bu olaya devlet el atmalı yoksa düzelme olmaz.
  • Bence de yasal düzenleme getirilmeli yada muayene zamanlarındaki km bilgilerine plaka bilgileriyle birlikte internetten ulaşılabilmeli. Her zaman büyük yaştaki araçların yüksek km yapması gerekmiyor bence.

Aracın kondisyonuna durumuna bakarak yüksek km izleri bulamıyorsunuz bazen. Ben sattığım kişinin Ankara da özel citroen servisi ve esnaf olduğunu biliyorum. Yani alıcı ile muhabbetiniz sırasında düzgün ve dürüst olduğu kanaatine

varıyorsunuz. Dışarı da duyuyoruz görüyoruz ama bunu görünce 2. el oto almanın artık ne kadar riskli ve aldatılmaya müsait olduğunu öğrendim. Kesinlikle sahibini ve aracı bildiğim kişilerin dışında km garantisi ve iade imkanı veren kurumsal firmalardan 2. el

oto alırım.

Neden sattığıma gelince yaş itibari ile model yükseltmek ve C5 almak amacıyla ilana koymuştum. Araç ta hiç bir problem ve çalışmayan aksam yoktu ama yaşı yüksek model araçlarda her an ne ile karşılaşacağınızı bilemiyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.