|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
|
|
![]() II. Abdülhamid Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi "Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor." 2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp. 2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gençler 80 milyon bu arabanın peşinde koşuyor, temiz Jetta Golf 5 vs kalmadı artık boşuna bakmayın şu arabalara temizleri de 150-200 bin Sıfır en üst donanım Egea parasına ikinci elde 10 yaşında Jetta alamıyorsun VW'nin ikinci eli de Maşallah millet köpek gibi saldırıyor şu arabalara. |
|
Bu kasa efsaneler efsanesidir. Konu hort fakat yinede alacaklara rehber olsun.Tam bir alman aracı konfor abidesi. Otobüs gibi tıslaya tıslaya gider. Yolda çukuru gördüğünde size hissettirmez, tekerlek çukura girer çıkar. Şu an heyecandan ne yazacağımı karıştırıyorum. Çünkü TDI DSG’ sini uzun yıllar kullandık aklıma o günler geldi. Ayrıca Volkswagen’ nin başını çektiği otomobil tarihinde ki devrimlerin ilk uygulandığı modellerden bir tanesidir. Buna DSG gibi min tüketim ve maks performansı sunan mühendislik abidesi ve vermlilikte israfa karşı geliştirilen TSİ felsefesi bunların en çok öne çıkanıdır. Otobanda 170-180 gibi hızları size hissettirmez, mühendisliğinde ki tasarımsal nitelikleri düşük rüzgar direncinin müsebbibi olduğu için rüzgar bile içinden geçen jettaya direnemez. Bu size en çok yakıt tüketimi olarak döner. Yol sesi diye bir şey yoktur ben bu ses olayını şirket aracım corolloda gördüm. Daha dün uzun bi seyahat yapmak zorundaydım ve başımın ağrısı yeni yeni geçti. Motor konusunda maksimum performans ve minimum tüketim için benzinde TSİ dizel de TDI derim. 1.6 hitler dedikleri nasıldır bilemem. Mk5 jetta netice itbariyle kültleşmiş bir modeldir. Bugün mk6’lar bile ikinci elde iki pejo ve 1.5 corollo alıyorsa bu miras mk5’in başarısıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 3 Nisan 2021; 14:18:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|