Şimdi Ara

Bu hayatı tekrar yaşamanın yolu var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 17 yaşındayım. Bu hayatta hep ezik,saf bir cocuk oldum. Bu yüzden lise de o kadar ezildim ki.. Kimseye karşı koyamadığım için lise de sürekli benimle alay ettiler. Giyinişimle saçımla sivilcelerimle hiçbir kız bakmazdı bana zaten. Ezik olduğum belli oluyodu. Sadece lise de değil ilkokul ortaokulda da böyleydi ama lise de daha fazlaydı. Normal hayatta 1 tane bile arkadaşım yok. 7 8 senedir tüm günüm evde geçiyor. Bu hayatı tekrar yeniden yaşayabilsem keşke. Ama istediğim biri olarak gelsem dünyaya. Bıktım artık bu hayattan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bak güzel kardeşim hemen Kuzey Kore'nin belgeselini izliyorsun.Sıkıntın derdin falan kalmıyor.Hayatı tekrar yaşamanın bir yolu yoktur.Bu senin elinde olan birşeydir.Kendin yaşayacaksın bu hayatı part time işte çalış zorlugu öğren.Elinden ne geliyorsa çabala hırs yap.



    Eğlenceli birşeyler yapmaya çalış.Gitar çal, koşu yap veya kitap oku.Gez gör eğlenmeye calış derslerine çalış.Boşver seni kotuleyenlerini ileride iyi bir yerlere geldiğinde onlar agzi acik bakarlar sana.



    Boşver kızları senin yasindakiler pek akıllı olacaklarını saygılı olacaklarını zannetmiyorum.Bosver aski meski önce kendini gelistir ondan sonra aşkı dusunursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.