Bu işin sonu nereye gidecek herşey aşırı pahalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hayat pahalılığı sizi delirtmiyor mu ?

-
-
-
Siyasihizmyoutube
SAĞlam ve sinir bozan paylaşımlar. Öneri için DM| Bu kanal mizah amaçlıdır. Videolarımızın devamını istiyorsanız; kanalımıza abone olmayı, like atmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.. ETİKET; almanya bizi kıskanıyor mu komik siyaset videoları siyasi sokak röportajı ekonomi ekonomi telefona bağlayanlar erdoğan evliya akp icraatları pudra şekeri millet ittifakı 20 yaşında erkek ve kızlar mansur yavaş akpye açtı ağzını yumdu gözünü dolar röportaj almanya bizi kıskanıyor 128milyardolarnerede 128milyardolar akpye isyan akp isyan akp sokak röportaj 128 milyar dolar nocontextsağ nocontext sag komik siyaset atatürk edithttps://www.youtube.com/watch?v=bWUSBjadZK0 -
-
Ben asil akpli tayfanin bu enflasyona ragmen, 20 yil tek basina iktidar ettikleri partiye toz konduramamalari sasirtiyor. Yani ben 20 yil birine guvenecem, her turlu destegi verecem ama karsiligi tam tersi olacak. Ilginc bir durum, bazen cidden anlayamiyorum. 2000 li yillardan oncede partiler vardi, insanlar oy veriyordu, ben bu kadar fanatikligin oldugu bir donem gormedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekmek bulduğu için şükür eden milyonlarca insan var şu ülkede. Karnı doydugu için şükür eden milyonlarca insan var.
Kendisi 3 kuruş maaş alıyor diye, senin çalıştığın işin şartlarından yakındığın zaman " yaaauvvv şükür et şükür. Dışarıda bir sürü işsiz insan var. " diyen tipler var.
Yani insanların işsizliğine çözüm bulmak yerine bundan konuşarak zevk alan insan tipleri var.
Bunlar 3-5 kişi değil hem de. Milyonlarca insan var.
Bu ülkenin ve dünyanın tek kurtuluşu kıyametin kopmasıdir artık. Başka türlü düzelmesi imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün bir takım elbilse almaya gittim, 1600 tl fiyat verdiler, sadece takım. Aynı marka, kalite takım elbilseden 5 sene evvel 2 tane birden almıştım. Hatta yanında parayla (hediye degil) gömlekler, kravatlar, kemer vs. de alabilmiştim. Aynı ürünleri bugün almak istedigimde 5 bin tl tutuyor. Teşebbüs bile edemem.
Sonuç, bariz fakirleştim, takım elbilseyi almaktan vazgeçtim, eskisini temizletip idare edeceğim bir süre daha artık.
Pahalılığın durmaması daha büyük sorun. Enflasyon korkunç boyutta. Akboylar hala uçuyoruz kaçıyoruz desinler.
Bu gidişat iyiye gitmiyor her gün zam zam bıktık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha kötülerini bekliyorum
-
Zevk veriyor artık, daha fazlasını istiyor insan Keşke sadece bunlara oy verenler çekse ceremesini ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 18 Eylül 2021; 18:4:4 >
eğer yatırımlarını türk lirasında tutmayıp geleceğini borsayla altınla ve birçok yatırımla desteklediysen benim gibi hayatın rahat geçiyodur
-
Toz konduruyorlar benim konuştuğum bütün Akp liler ekonomiden illallah ediyorlar Akp ye ateş püskürüyorlar da değişen birşey olmuyor hdp ile kol kola gezen CHP ye oy mu verilir diyorlar :)
Çözüm süreci zamanında yine Akp yi destekliyordu bu arkadaşlar ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Toz konduruyorlar benim konuştuğum bütün Akp liler ekonomiden illallah ediyorlar Akp ye ateş püskürüyorlar da değişen birşey olmuyor hdp ile kol kola gezen CHP ye oy mu verilir diyorlar :)
Çözüm süreci zamanında yine Akp yi destekliyordu bu arkadaşlar ;)
Türkiyede başa bela olan en büyük 2 terör örgütü, akp tarafından desteklendi, üstelik sadece parti bazında değil, devletinde imkanları kullanıldı. Üstelik bunlar televizyonda yayınlandı, göstere göstere yaptılar. Yapmayın dedik yaptılar, sonrada kazık yediler kandırıldık diye işin içinden çıktılar. Tüm bunlar olurken bu kitle alkışladı bunları. Daha ötesi var mı.
-
Sövmekten dilimiz damağımız kurudu.
Makarna bile 5 lira oldu yakında başlarlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Abartma konusunda milletçe üstümüze yoktur sanırım.
Belki hayat pahalı değildir sizin ve çevrenizi maddi durumu kötüdür , bu açıdan bak bi de.
Memlekette son yıllarda işçisinden iş adamına herkesin refah seviyesi artıyorsa şu muhabbetler boş yani , hayat sizin hayatınızdan ibaret değil sorunu kendinizde arayın.
Alıştık artık battı balık yan gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoyanDervisAbartma konusunda milletçe üstümüze yoktur sanırım.
Belki hayat pahalı değildir sizin ve çevrenizi maddi durumu kötüdür , bu açıdan bak bi de.
Memlekette son yıllarda işçisinden iş adamına herkesin refah seviyesi artıyorsa şu muhabbetler boş yani , hayat sizin hayatınızdan ibaret değil sorunu kendinizde arayın.
“Memlekette son yıllarda işçisinden iş adamına herkesin refah seviyesi artıyorsa”
Hangi evrende bu memleket? Marvel mi DC evreni mi yoksa Alice’in Harikalar Diyari mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben asil akpli tayfanin bu enflasyona ragmen, 20 yil tek basina iktidar ettikleri partiye toz konduramamalari sasirtiyor. Yani ben 20 yil birine guvenecem, her turlu destegi verecem ama karsiligi tam tersi olacak. Ilginc bir durum, bazen cidden anlayamiyorum. 2000 li yillardan oncede partiler vardi, insanlar oy veriyordu, ben bu kadar fanatikligin oldugu bir donem gormedim.
|
Bu gidişat iyiye gitmiyor her gün zam zam bıktık
|
Pahalılığın durmaması daha büyük sorun. Enflasyon korkunç boyutta. Akboylar hala uçuyoruz kaçıyoruz desinler.
|
Benim kayinpedere göre hersey dört dörtlük.
2 gündür bizde kalıyor cinnet geçirmenin eşiğine geldim Bekar arkadaslar evleneceğiniz aileyi iyi seçin. Yarin obur gün benim gibi boyle birine baba demek zorunda kalabilirsiniz Hatta evlenmeyin lan .Elin adamına ne diye baba diyeceksiniz yemişim babasini |
Üzülüyorum umudum kalmıyor
Her şeyin en düşük kalitesini alıyoruz Aldığımız peynir mi zeytin mi bilmiyorum |
Benzer içerikler
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- elektrikli traktör ne oldu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- en milliyetçi şehirler
- bant daraltma sorgulama
- gizli numara
- togg kampanya
- mavi taksi
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X