Şimdi Ara

Bu havalar neden düzelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç haftadır bulut bulut üstüne, Yosun tutacam nerdeyse. Bu güneş ne zaman açacak?

Bir de seçim günü gelen arkadaş da gripmiş bana da bulaştırdı.

Sümük içinde kaldımBu havalar neden düzelmiyor? 

• Harbi ya. Yürüşüye çıkmaya üşeniyorum kapalı olunca hava.

• hava 32 derece lan derdin ne senin Bu havalar neden düzelmiyor? 

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

İstanbul 16.

• İzmir 32 derece ve çok nemli. Bugün sıcaktan spor yapamadım. İdmanı tamamlamadan çıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuresel isinma varmis ya iste ondan, dunya isinmis bu yuzden sogukmus.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayat boş abi ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerede yaşadığına çok bağlı. Marmara tarafları mesela çok bulutlu. Ama İç Anadolu'da açık geçen hava çok.

• Küresel ısınma iklimin dengesini bozuyor.

• Ulan 2 gün güneş açsa, bu sefer de "yandık bittik kül olduk; ter içinde kalıyok, nemden uyuyamıyok, gezip tozacaz emme güneş tepemizde havale geçirecez nerdeyse, bu sıcakta ne yapacaz" der dururdunuz. Goy goy etmeyin, son serin havaların dadını çıkarın...

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Nasil isiniyorsa hazirana girerken kalorifer yakacagiz bu gidisle, ya birde sogusaydi?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Git küresel ısınma nedir araştır, küresel ısınma yalnızca ısınma anlamına gelmiyor, iklim dengesinin bozulması anlamına geliyor.

Kuresel isinma tutmadigi icin, kuresel iklim degisikligi olarak isim degisikligine gittiler

2018 yilinda Greta Thunbergin bir tweeti vardi. Boyle giderse 2023 te insanligin sonu gelecek diye, Sonra nemi oldu? 2023 yilin basinda o tweeti sildi

Bu havalar neden düzelmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Mayıs 2023; 21:50:55 >

Zengin bir ailede yakışıklı ve güçlü karakterli bir erkek olarak dünyaya gelme seçeneği verselerdi kabul eder miydin

• Hayır, yaşlanma, acı ve ölüm kesin. Doğmamış olsaydım bir eksiklik hissetmeyecektim, çünkü var olmamış olacaktım.

• Hayır, yaşlanma, acı ve ölüm kesin. Doğmamış olsaydım bir eksiklik hissetmeyecektim, çünkü var olmamış olacaktım.

Bu arada iklim argümanını genelde zayıf antinatalistler öne sürüyorlar ben güçlü antinatalistim tamamen doğum karşıtıyım.

Şu video antinatalizmi anlamanıza yardımcı olur.

Bu havalar neden düzelmiyor?Uygarlık Yoluyoutube
    PROGRAMIN TAMAMINI LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. https://www.youtube.com/watch?v=O39ShHpx2cw Programın İsmi: Antinatalism: The Case for Never Being Born
    https://www.youtube.com/watch?v=fGTDQmHf2vQ
  • istanbulda öğlen acayip bi sıcak vardı. sanki temmuz ayı gibi hissettirdi. sonra bulutlandı bozdu. Bu havalar neden düzelmiyor? 

Eline bir düğme verselerdi ve bu düğmeyle dünyayı yok edebilseydin düğmeye basar mıydın

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

Tabii ki hayır. Nasıl ki insanların rızasını almadan dünyaya getirilmesine karşıysam, aynı şekilde buna da karşıyım.

İnsanlar bu felsefeyi vicdanı ve mantığıyla düşünerek seçmelidir. Şiddet ve nefrete karşıyım.

• Güncelleme:

Bugün 23 Mayıs hava sıcaklığı 18 derece ve hava halen bulutlu Bu havalar neden düzelmiyor? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.